FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Najbardziej wyczekiwana gra w najblizszym czasie?

mtx
Jaka jest waszym zdaniem najbardziej wyczekiwana gra w najbliższym czasie??
Tomaszydlo
Najbardziej? Nie wiem jak inni ale ja chyba czekam na Age of Conan Razz Będzie co prawda płatna... przewidziane ceny:
1 miesiąc - 14.94 Euro (50.79 zł)
3 miesiące - 41.37 Euro (140.65 zł)
6 miesięcy - 75.83 Euro (257.82 zł)

Ale pomimo wszystko chyba zainwestuje Razz Ponoć ma szanse pobić WoW-a w co wątpię hehe... ale do tej gry też się nałogowcy znajdą w 100procentach ^^

http://bi.gazeta.pl/im/8/5244/z5244628X.jpg - Screen 1
http://www.gram.pl/upl/news/120071001164242.jpg - Screen 2
http://www.gry4ever.pl/wp-content/uploads/2008/05/ageofconan.jpg - Screen 3

Kilka obrazeczków... Crysis to to nie jest ale wygląda przyjemnie :]
smspno
Diablo III! Czekam i czekam, i czekam, i czekam, i nie wiem kiedy się doczekam Razz. Mam nadzieję, że jak najszybciej zostanie wydana.
gandalfini
Tak jak kolega powyżej, ponadto czekam na Dragon Ball Online - skośnoocy mają już betę, a my ??
Możemy tylko się na screeny popatrzeć :/
mtx
Nikt nie czeka na Sims3 ? Very Happy
kogoot
Ja już wyczekuję następnej części FIFA i Pro Evolution Soccer;)
Tomaszydlo
fifa i pes ? A ja se dam łeb ściąć że nie będą się różnić niczym prócz uaktualnieniem ewentualnych zmian w składach reprezentacji, klubów etc. Dodatkowo na pewno zmienią wygląd menu... zamiast okrągłego zrobią kwadratowe i czarno białe żeby wyglądać bardziej PRO...

Szczyt głupoty? Mieć oryginalne WSZYSTKIE odsłony fify
Czemu? Bo każda jest taka sama Very Happy
kogoot
Jeśli ktoś naprawdę lubi piłkę nożną i nie szkoda mu pieniędzy na gry.. czemu nie?

Co nie znaczy, że ja akurat się do takich osób zaliczam Very Happy
jackill
Fallout 3 Smile Chociaż mam pewne wątpliwości czy to będzie ten sam Fallout...
b4r4t
Tomaszydlo wrote:
Najbardziej? Nie wiem jak inni ale ja chyba czekam na Age of Conan Razz

Przecież ta gra już jest ... mój kumpel gra już w nią koło miesiąca chyba Smile

Co do tematu ... moim zdaniem to chyba będzie Fallout 3, chociaż chciałbym jakąś grę która znowu porwie mnie jak Company of Heroes Smile
abikor
Zdecydowanie Fallout 3. Każda wersja była wydarzeniem, klimat jest niepowtarzalny i liczę na to, że trójka utrzyma ten standard. Oczywiście prawdopodobnie nie wszyscy będą w pełni ustatysfakcjonowani, bo oczekiwania są zawsze kwestią indywidualną, ale mam nadzieję, że klimat, jakość wykonania, grywalność i przyjemność powrotu do świata gry stanie się moim udziałem, czego i innym zwolennikom serii życzę.
bpit22
Mafia 2 Czekam od zawsze, ale doczekać się nie mogę ;(
InsanePL
Ja czekam na GTA IV Pc Version i Prototype Smile
http://www.youtube.com/watch?v=vV7xn-EGC1Y
mtx
Mount & blade na dvd za 99 zł. jesu, jaka ta gra jest fajna! grafikę ma do kitu, ale reszta jest super. zwłaszcza tryb walki.
forgiveme
Wszyscy tak naprawdę czekają na The Sims 3 Very Happy
mtx
ja szczególnie - marzę o Simsach...
Tomaszydlo
Simsy są nuuuudne... największą frajdę sprawia projektowanie domu Very Happy

Jak grałem na podstawowej wersji to mój dzień wyglądał tak:
- sen - energia
- lodówka - głód
- telewizja - rozrywka
- wanna - higiena
- praca
- sen
- lodówka
- telewizja
- wanna
- praca
i tak do obrzydzenia...
Poootem jak już byłem PRO i załatwiłem sobie kilka dodatków do 2 i wszystkie do 1 to była straszna udręka bo nie można było pracowac... gdybym pracował nie miałbym czasu na wypady do miasta itp
- simsy śmierdzą Twisted Evil

Żeby nie było spamu to dodam jeszcze małą adnotacje odnośnie "Gothica 4". Jak myślicie? Będzie to Gothic 4 czy jakiś inny tytuł Piranhy? Ma to być ponoć jakiś przełom czy cuś... 3 też miała być i jakoś w ogóle do gustu mi nie podeszła. Już nie ten sam klimat co w jedynce i dwójce, czy nocy kruka. Tak czy inaczej poczekam sobie na "4", zobaczymy co wymyślą ;]
abikor
Nie wiem czy Gothic 4 będzie stanowił jakiś przełom, ale zgadzam się, że Simsy są nudne - jak większość tego typu gier. Tylko ktoś kto ma bardzo dużo czasu może się w to bawić - nie neguję samej gry. Uważam, że o gustach się nie dyskutuje - każdy ma swoje. Ja wolę jednak Fallout.
jackill
A w grudniu wychodzi Battlefield: Heroes. Zobaczcie sobie trailer, wymiata Very Happy
Calemb
Teraz już chyba trochę gorączka przeszła, ale naprawdę warto czekać moim zdaniem na Diablo III. Bez względu na komentarze dot grafiki i innych takich myślę, że będzie to naprawde dobra gra - przynajmniej z tego co widziałem na filmikach zapowiadających