| Quote: |
| Geniş kapsamlı haber arama hizmeti Google Haberler, Türkiye'de yayın hayatına geçti. İnternet kullanıcıları, 400'den fazla Türkçe kaynaktan sağlanan en son haberlere erişebilecek.
Google Haberler, kullanıcılara dünyadan binlerce haber kaynağına ulaşma ve haberleri dakikası dakikasına takip edip, 'geniş bir fikir yelpazesine kolaylıkla erişme' imkanı tanıyor. ürkçe sürümüne 'http://news.google.com.tr' sitesinden ulaşılabilecek olan Google Haberler, kullanıcıları bir haberle ilgili birçok farklı yayından çeşitli yazıları okumaya ve ilgilerini çekebilecek bir konuyla ilgili arama yapmaya teşvik ediyor. Kullanıcılar, bir haberin tamamını okumak için haber başlığını tıkladığında doğrudan yayıncının internet sitesine yönlendiriliyor. |
Google Haberler Türkçe yayına başladı
bu güzel oldu gerçekten
evet gerçekten güzel oldu ve bence geç bile kalındı.. 
peki
yahoo ne zaman türkçe servis hizmeti sağlamaya başlayacak , neredeyse tüm dillerde servisleri var ama nedense türkçe yok
yahoo ne zaman türkçe servis hizmeti sağlamaya başlayacak , neredeyse tüm dillerde servisleri var ama nedense türkçe yok
| sefilim wrote: |
| peki
yahoo ne zaman türkçe servis hizmeti sağlamaya başlayacak , neredeyse tüm dillerde servisleri var ama nedense türkçe yok |
Bizaman belki...
geç bile kalınmıştı 
| sefilim wrote: |
| peki
yahoo ne zaman türkçe servis hizmeti sağlamaya başlayacak , neredeyse tüm dillerde servisleri var ama nedense türkçe yok |
beta olarak yahoo hizmet vermeye başladı türkçe.....
bu isler arz-talep meselesi kullanicilar 'arz' yapana ne kadar talepte bulunursa o da kensisini bu taleplere gore ayarlar.
yakin bir zamana kadar ulkemizde satilan mallarin kullanma kilavuzlarinin bir cogundada turkce anlatim yoktu,bu mevzu ile alakali bir kanun cikmisti galiba
bizde duzenli olarak kullandigimiz web sitelerine ne kadar cok baski yaparsak turkcelesme orani o duzeyde artar.
yakin bir zamana kadar ulkemizde satilan mallarin kullanma kilavuzlarinin bir cogundada turkce anlatim yoktu,bu mevzu ile alakali bir kanun cikmisti galiba
bizde duzenli olarak kullandigimiz web sitelerine ne kadar cok baski yaparsak turkcelesme orani o duzeyde artar.
| palavra wrote: |
| bu isler arz-talep meselesi kullanicilar 'arz' yapana ne kadar talepte bulunursa o da kensisini bu taleplere gore ayarlar.
yakin bir zamana kadar ulkemizde satilan mallarin kullanma kilavuzlarinin bir cogundada turkce anlatim yoktu,bu mevzu ile alakali bir kanun cikmisti galiba bizde duzenli olarak kullandigimiz web sitelerine ne kadar cok baski yaparsak turkcelesme orani o duzeyde artar. |
Kesinlikle katılyorum.Türklerin aktif olduğu siteler derhal Türkçe içerik sunuyor...Fakat Türkiye de Yahoo ve Google dan fazla özellikle MSN yüzünden Microsoft aktif....Fakat diğer devlerde Türkçe içeriğe geçiyorlar yavaş yavaş...
youtobe nezaman turkce olacak acep