You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!

Admins help please, My domain wont work! (its my domain.)

Here I am again,
um... Bondings, you know how you changed my account for my request?
ok, I bought the domain
You changed my domain to this right?
OK, I have changed my NameServers in my domain account to and
I waited 2 days, but it still didn't work, so I asked my domain provider(registrar) if my domain is working correctly.
He said that it's the host company's problem. He said the domain was working fine.
I don't know what to do, Help me please...
The domain is ACTIVE and resolving to the nameservers on file.
If you are haveing an issue with you hosting, you should contact the web hosting company

; <<>> DiG 8.3 <<>> NS @FM01.FM
; (1 server found)
;; res options: init recurs defnam dnsrch
;; got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 4
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2
;;, type = NS, class = IN

;; ANSWER SECTION: 23h58m5s IN NS 23h58m5s IN NS

;; ADDITIONAL SECTION: 23h58m5s IN A 23h58m5s IN A

;; Total query time: 780 msec
;; FROM: wega to SERVER: FM01.FM
;; WHEN: Wed Sep 7 22:59:18 2005
;; MSG SIZE sent: 32 rcvd: 111
Problem is you yourself. No one can help you. You need to show little bit patience.

I checked the request account change forum.

Admin replied to it Wed Sep 07, 2005 7:32 pm (and I wonder if you had your domain pointed to frihost and admin was able to add it at that time)

You ask for help Thu Sep 08, 2005 3:26 am

Just 8 hours and you say you have waited 2 days.. huh.


and this is from your posting archieves

You requested for hosting on Tue Aug 30, 2005 2:02 am

then post on Fri Sep 02, 2005 5:55 am
I have requested a free host about 5 days ago, but it is still not aproved nor denied.

Thats 5 days huh?

Your hosting got accepted

Posted: Fri Sep 02, 2005 7:19 pm :

Hosting approved.

You post on Sat Sep 03, 2005 3:03 pm

Well its past 72+ hours now.
It still isn't working...
My question : Will it be done??

72 Hours? wasn't even 20 hours

All I'm saying is we cannot help you if you don't post facts and try to be smart. If you don't post rigt time how'd we know if its dns propogation problem or something else. You will NOT GET RIGHT SUGGESTIONS/SUPPORT IF YOU POST FALSE INFORMATION.
I can't reach it either. It probably still has to propagate a bit. The whois shows Frihost's nameservers, but maybe not all isp's are updated yet. Anyway, it should show up pretty quick.

Update, I found your problem, apparantly you deleted the public_html directory. And hence the server can't find it. Wink

Anyway, here you go and please don't delete it again.
Sorry everyone,
I guess I was acting like a n00b....
I am very sorry sunny, I had very little patience.
I hope this wont lower my reputation here.....

I have another proble now, though...
It says
The installation can not be completed:

- You cannot install more than one script in the root directory of a domain.

I deleted all the other fantastico installations, deleted all the MYSQL stuff, but It seems thats not he problem...
pleas help??
my domain is
What must I do to install PHPBB in my home domain??
You need to go to fantastico and uninstall it there. I think that's the problem. Fantastico doesn't allow two installs to be in the same directory for obvious reasons. If you don't uninstall it with fantastico, it will still think it is in there.

I can of course always give you a brand new account if everything you try to do fails. But that should be the last option, of course.
Thanks for fast reply..
but I uninstalled everything I ever installed from fantastico...
I dont know whats the problem...
I think I'll need a new account.
please check and make me a new account please, with the same domain,

Thank you Bondings I owe you alot.
no, you dont need new account.. the folder in question that fantastico is trying to write over but cant cause its already there is the images folder in you root directory... delete the images folder and it will install (bondings, why dont you just leave out the images folder and leave that up to the user?)
I searched all the folders and files and there wasnt a images folder.
I remember deleteding it.
I think resetting it would be the best idea...

(P.S. Is there a reason my subdomains dont work too? i installed CubeCart at , but it wont show. or do I have to wait?)

Please reset my account,
Thank you,
When you install a script using fantastic, a root install file is created in this directory.


Now you will need to go to this directory and delete the install root file or could even be a whole directory of the script you installed. Just don't rush with it, take your time and you should be able to spot it. if you can't, tell us exactly what script you installed so i'll try to help with that.


(P.S. Is there a reason my subdomains dont work too? i installed CubeCart at , but it wont show. or do I have to wait?)

Everytime you make a subdomain or add an domain it takes some time for the dns propogation to complete. How much? totally depends on your ISP and not on its showing the sub domain in cpanel then you are fine just wait.

P.S. apology accepted, Good Luck with it! Smile
Ahhh! Thats how you do it!
Related topics
my site?
Major Problem with COmputer. Help Please
Started to use my own coding!!! HELP please!
[HELP PLEASE]redirecting my domain
.Tk Help Please
PHP Help please
I am having alot of trouble with forms! Urgent help please!
My domain wont resolve.
help please
Help please! I can't login to my blog admin panel
Hmmmm, Favicon not working, check it out and help please
HELP Frihost domain
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.