Tak sobie myślę o założeniu stronki, o czym jak gdzie kiedy bo poza swoją w htmlu bez żadnych efektów taką tylko żeby przekazać treść mojej książki to nie mam. Frihost wydaje mi się dobrym hostingiem co nie? Ma profesjonalny cpanel i w ogóle. No i sobie tak myślę myślę aż zobaczyłem zakładkę w mojej przeglądarce pt " FriHost ". No i pomyślałem że może zrobić taki polski portal frihostowy? zrobić tutaj porządek ze starymi topicami i te forum połączyć z tą stroną którą byśmy zrobili? Użytkowników by na pewno przybyło i dla hostingu i dla naszego forum (bo np ja z początku nie zamierzałem tu hostingować tylko na forum uczestniczyć). Zrobiło by się jakiś download, new'sy ze świata z wszelakich dziedzin od gier pc do polityki. Przetłumaczyć na język ang co by sobie admini też poczytać mogli. No i chyba bez forum osobnego do portalu by się nie było. Jak jakieś problemy propozycje prośby itp by tu spisywali to by był chaos. Co wy na to? Sam się za to nie biorę bo i tak nie wypali. No ale wspólnymi siłami z poparciem moderatorki która ma wpływy u adminów? Na pewno gdyby się rozwinęło to za uprzejmością dostalibyśmy więcej miejsca (jeśli byłoby potrzebne) itd.
To tylko takie lekkie przemyślenia wymagane poprawki no ale jeśli znaleźli by się chętni to czemu nie? W końcu po 10 lat nie mamy i spróbować warto.
(nie katujcie od razu za pomysł
)
To tylko takie lekkie przemyślenia wymagane poprawki no ale jeśli znaleźli by się chętni to czemu nie? W końcu po 10 lat nie mamy i spróbować warto.
(nie katujcie od razu za pomysł