Şimdi maça 2 saat var ve kalbim yerinden çıkacak gibi.Bekliyorum müthiş finali;bu heyacanımı sizinle de paylaşmak istedim.Evet sakatımız çok,evet cezalılarımız var.Evet milliler tüm turnuva boyu 9dk galip oynadı ama Yarı Finaldeler.Onlar bizim gururumuz.Sırada Almanya var;panzerler şaşırmaya hazır olsun derim ! 
Türkiye-Almanya Euro 2008-Yarı Final
Eksiklere cezalılara ve de az da olsa alman yanlısı hakemlerine karşı biz müthiştik.Buraya kadar gelmek ve de yarı finalde oynamak milli takımımız ve bizler için büyük onur
Tebrikler Türkiye
Tebrikler Türkiye

evet gerçekten müthiş futbol;inanılmaz bir inançla oynadık.İlk yarı kaleye şutumuz 15(9)du.Bu kadar çok ve isabetli şutu değil milli takımlar düzeyinde yakalamak PES'te yakalayamazsınız. Yan hakemin de gerçekten bir beyaz forma(sağ omuzda da bir kartal logosu) ile sahaya çıkmak istediğinden eminim.
Her neyse ben bu milli takımı ancak alkışlarım.Helal olsun çocuklar.

Her neyse ben bu milli takımı ancak alkışlarım.Helal olsun çocuklar.

guzel bir basari
meshur reklam spotundaki gibi
bir sonraki daha iyi basariya kadar en iyisi bu!
tebrikler.
meshur reklam spotundaki gibi
bir sonraki daha iyi basariya kadar en iyisi bu!
tebrikler.
Haksız yere yenildik...
o gözle bakarsan haklı yere mi yendik 3 maçı???
| hekimusta wrote: |
| o gözle bakarsan haklı yere mi yendik 3 maçı??? |
futbolda pek haklı haksız olmuyor.
evet hakemin oyuna büyük etkisi oldu ama kendi silahımızla yenildik...
| Quote: |
| Türkiye’de son 23,Almanya’da son 40 senede TERSANE ÖLÜMLERİ… Övünelim hadi öndeyiz
Milli maça ayırdığınız vaktin yüzde birini ayırdınız mı buna? |
| cavbela wrote: | ||
|
Güzel bir noktaya temas edilmiş gerçekten.Tuzla tersaneleri konusunda kamuoyu aydınlatılmadı yeterince.Acaba Tuzla'da mini bir Çin(çalışma şartları açısından) mi var?
hala inanasım gelmiyor şu tersane ölümlerene
bu kadar tedbirsizlik ve de ilgisizlik olmaz
bu kadar tedbirsizlik ve de ilgisizlik olmaz
| selim06 wrote: | ||||
Güzel bir noktaya temas edilmiş gerçekten.Tuzla tersaneleri konusunda kamuoyu aydınlatılmadı yeterince.Acaba Tuzla'da mini bir Çin(çalışma şartları açısından) mi var? |
| cavbela wrote: | ||
|
Gerçekten çok güzel...
valla düşünce güzel ama sonuç hiç de iyi deil
| darkeagle wrote: | ||||
Gerçekten çok güzel... |
| sefilim wrote: | ||||||
valla düşünce güzel ama sonuç hiç de iyi deil
|
Değinen noktayı vurgulama açısından güzel dedim yanlış anlaşılmasın...
Maç gerçekten bir final havasındaydı. Fakat maçta şanslı olan taraf Almanya'ydı. Buraya kadar biraz da şansının yardımıyla gelen Türkiye ile, özellikle Portekiz maçında hakem hataları dolayısıyla gelen Almanya'nın maçıydı. Türkiye ilk kez bu kadar güüzel oynamasına ve Almanya'dan çok daha baskılı olmasına rağmen, bazı bireysel hatalar -örneğin Rüştü'nün boşa çıkması gibi- bizim finale gitmemizi engelledi. Ama bizim açımızdan en kötü olan da Almanya'nın kaleyi bulan 3 şutunun 3'ünün de gol olmasıydı...