Czy ktoś korzysta z tego serwisu? Jest sens się dodawać? Wygląda nieźle, ale you never know 
Punkter.pl
A co to za serwis?
| Quote: |
| Jesteś z czegoś niezadowolony? Chcesz coś polecić? Wypunktuj ich w kilka chwil na Punkter.pl. A potem znajdź opinie o tym co Ciebie interesuje. |
W sumie to nie widze nic ciekawego w tym serwisie xD
Tiaaaa... jeśli się rozpowszechni to będzie tam sporo klientów wiecznie niezadowolonych z usług znienawidzonego sprzedawcy i pokemonów które "HłoOpAk żOociŁ" i chcą mu coś wytknąć.
Już widzę jak dzieci neostrady wytykają sobie, że ich strony są niedopracowane. dajcie spokój.
Nie popadajmy w przesadę ;p
A co ma być ciekawego? Gołe babki??
Serwis jak serwis.. funkcjonalny dla niektórych
Nie popadajmy w przesadę ;p
| Quote: |
| W sumie to nie widze nic ciekawego w tym serwisie |
A co ma być ciekawego? Gołe babki??
Serwis jak serwis.. funkcjonalny dla niektórych
pozostaje jeszcze kwestia czy będą to czytali ludzie, którzy zastanawiają się czy coś kupią czy dopiero "mądrzy po szkodzie"
Tak naprawdę czy to ważne? To już kwestia "inteligencji" użytkowników..
| mtx wrote: |
| Tak naprawdę czy to ważne? To już kwestia "inteligencji" użytkowników.. |
Już wiem xD. To będzie serwis dla emo xD
Zamiast się ciąć będą punktować, działają dla ludzkości
aleś wystrzelił! To proponuję żebyś był pierwszym w punktowaniu 
słuchajcie, a co chcielibyście wygrać, gdyby była taka możliwość??
| słuchajcie, a co chcielibyście wygrać, gdyby była taka możliwość?? |
W tym serwisie, czy tak w ogóle?
Lodowko-pralko-zamrazalko-chlodziarko-robota kuchennego xD
A tak serio to wlasnie chodzi o nagrody an tym punkterze cyz jak, bo tylko na niego zerknalem okiem nie wglebialem sie w sama ideę.
A tak serio to wlasnie chodzi o nagrody an tym punkterze cyz jak, bo tylko na niego zerknalem okiem nie wglebialem sie w sama ideę.
| Już widzę jak dzieci neostrady wytykają sobie, że ich strony są niedopracowane. dajcie spokój.
Nie popadajmy w przesadę ;p |
Oczywiście że tak! (nie ma tu ironii) A bLoGaSsSsIkIiIiI ?
Wygrać najlepiej pieniądze, ew sprzęt komputerowy (dyski twarde, procesory lub - najlepiej - cały komputer).
Właśnie - o co chodzi z tym punkterem? Tak jak InsanePL nie wgłębiałem się w idee...
Nie ma to jak komentować czegoś o czym się nic nie wie
Chodzi o to, że można dodać stronę, produkt, usługę i inne osoby nie tylko mogą się dowiedzieć o jej istnieniu, ale i napisać co sądzą, ocenić, dodać zalety i wady. W ten sposób inni już nie tylko dowiadują się o miejscu, stronie, produkcie (whatever), ale też o tym, co sądzą inni.
Chodzi o to, że można dodać stronę, produkt, usługę i inne osoby nie tylko mogą się dowiedzieć o jej istnieniu, ale i napisać co sądzą, ocenić, dodać zalety i wady. W ten sposób inni już nie tylko dowiadują się o miejscu, stronie, produkcie (whatever), ale też o tym, co sądzą inni.
A ja z kolei uważam, że to bardzo ciekawy pomysł. Internet daje szerokie spektrum możliwości wyrażania własnego zdania, a taki serwis, dający możliwość oceniania produktów itp., byłby bardzo przydatny dla kupujących, zwłaszcza kupujących przez sieć, czy korzystających z innych różnych usług.
A to, czy dzieci neostrady albo emo będą tam pisać o rozstaniu z chłopakiem czy niedopracowaniu stron, to - logicznie - zależy tylko od użytkowników. Poza tym, zawsze można wprowadzić jakąś sensowną moderację, no nie? Niemniej jednak, pomysł interesujący.
A to, czy dzieci neostrady albo emo będą tam pisać o rozstaniu z chłopakiem czy niedopracowaniu stron, to - logicznie - zależy tylko od użytkowników. Poza tym, zawsze można wprowadzić jakąś sensowną moderację, no nie? Niemniej jednak, pomysł interesujący.
też mi się wydaje, że może być z niego pożytek, ale trzeba chyba zaprosić użyszkodników ;p
swoją drogą pooceniajcie moje blogi
swoją drogą pooceniajcie moje blogi