FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

27 kwietnia - 3 urodziny

mtx
pod koniec kwietnia Frihost skończyło 3 lata Wink
czas może na małe podsumowanie?
co wam się podoba? co się nie podoba? co byście zmienili?
jak zachęcić innych użyszkodników?
InsanePL
3 Lata i nadal nic z Frih$`ami Smile

Proponował bym aby wreszcie dodano opcje dokupywania pojemności bądź Bandwidth`u za Frih$, bo już muszę myśleć o zmianie hosta na płatny po pół roku działania mojego forum. Bandwidth ledwo starcza a ludzi wciąż przybywa, można powiedzieć że dopiero strona zaczyna swoją działalność.

Można by też jakiś ładniejszy skin an Forum wgrać i zaktualizować do phpBB3 Smile
mtx
Rozmawiałam z adminami itd. o Frih$. Pomysł jest taki, że tworzony jest hosting plików i obrazków i tam będzie można wydać je na dodatkowe miejsce. Poza tym może jakieś koszulki albo coś. Trudno będzie pozmieniać, żeby powiększać transfer czy miejsce, bo wymaga to za dużo roboty i jest niewykonalne przy tej liczbie użytkowników.

A jeśli komuś zaczyna brakować transferu to albo powinien zoptymalizować kod, albo zacząć zarabiać dzięki reklamom na profesjonalny hosting Wink
InsanePL
mtx wrote:
A jeśli komuś zaczyna brakować transferu to albo powinien zoptymalizować kod, albo zacząć zarabiać dzięki reklamom na profesjonalny hosting Wink

Tak robie Smile Kod jest dobrze zoptymalizowany, ale ludzie nie klikają w reklamy Smile, Chyba że znasz jakiś system gdzie płacą za wyświetlanie ich banerów i linków Smile ? To chętnie się dowiem Smile
loginos
To może wartoby zorganizować jakąś imprezę z tej okazji Very Happy
A orientujecie się może jak długo istnieje polska sekcja frihosta i kto jest tu najdłużej?
mtx
ba, ja już jestem od października 05, więc 2,5 roku Smile i już polska sekcja była i Arin się rządził Very Happy
mtx
phpbb3 nie będzie, bo zrobi się bałagan, trudno byłoby go zmienić i takie tam
abikor
Każda rocznica jest dobrą okazją do podsumowań i ocen. 3 lata to dużo i mało. Osobiście jestem zadowolony, choć zapewne można zmienić to i owo. Cieszę się, że oprócz mnóstwa tematów w wersji anglojęzycznej są fora dla różnych wersji językowych, to zawsze stwarza zachętę dla tych, dla których język stanowi barierę.
W powiązaniu z hostingiem - projekt ma szanse być obecny na rynku jeszcze długo i stanowić dobre miejsce do wzajemnych kontaktów.