Witam to jest stara juz gra. typy Ogmae tylko ze tam jest sie gangsterem gra jest na tury www.thecrims.com[/img]
TheCrims
widze, że pojawił sie nowy nabijacz postów
kers:
a tak do tematu, to grałem chwilke w tą gre, i nie spodobała mi się za bardzo, ale to tylko moje skromne zdanie
kers:
| Quote: |
| Joined: 04 Sep 2005
Total posts: 9 [0.02% of total / 9.00 posts per day] Points: 13.53 FRIH$: 13.53 |
a tak do tematu, to grałem chwilke w tą gre, i nie spodobała mi się za bardzo, ale to tylko moje skromne zdanie
W ta gre ja tez juz nie gram od jakiegos czasu bo nie mam kiedy i nudna juz sie stała
tak pojawil sie nowy nabijacz postów

tak pojawil sie nowy nabijacz postów
wkońcu każdy chce utrzymać swoje konto
ale by¶ przynajmniej w jaki¶ inny spo¶ó nabijał posty a nie tak bezsensownie :/
ale by¶ przynajmniej w jaki¶ inny spo¶ó nabijał posty a nie tak bezsensownie :/
No każdy chce utrzymać konto to fakt, ale nie każdy w odpowiedni sposób pisze.
¦więta racja, podpisuje się pod tym rek±, nog± i kawałkiem czoła (drugi kawałek leży teraz na klawiaturze... strasznie ciężko się pisze twarz±
).
Rzeczywi¶cie...
| krzychu wrote: |
| wkońcu każdy chce utrzymać swoje konto ale by¶ przynajmniej w jaki¶ inny spo¶ó nabijał posty a nie tak bezsensownie :/ |
ale on nie ma jeszcze konta
Edit:ale pewnie i tak mu nie dadzą jak zobaczą jego posty
Tak, ale nie w tym wcieleniu adminów.
te crim-sy
są dość nudne :/ polecam wszystkim www.galaxywars.pl 
Chemik sprawdzę te galaxy
W the crims grałem 2 tury i zrezygnowałem.... po prustu nie chciało sie dochodzi do wszystkiego od poczatku 
Taa, ¶więte słowa.
Zrobiłem sobie mał± przerwę od The Crims i po jakim¶ czasie dostałem wesołego maila, że rozpoczeła się kolejna "edycja". No to wchodze, patrze a tam zamiast, klubu, pubu, 3 plantacji mary¶ki, 2 browarów, 4 pól z grzybkami i 20 panienek nie mam nic
No i dałem sobie spokój...
Zrobiłem sobie mał± przerwę od The Crims i po jakim¶ czasie dostałem wesołego maila, że rozpoczeła się kolejna "edycja". No to wchodze, patrze a tam zamiast, klubu, pubu, 3 plantacji mary¶ki, 2 browarów, 4 pól z grzybkami i 20 panienek nie mam nic
No i dałem sobie spokój...
Bo to jedna wielka ¶ciema...
| skoczek_2002 wrote: |
| Bo to jedna wielka ściema... |
POPIERAM
grałem ale to takie suharskie, że hej...
Gra spoko ale nudna.
fajne na jakieś trzy dni
wolę ogame
JA grałe 5 minut i mi sie nei spodobała
WIec zaczełem ja hakowac ale sie nei udało, i moze dobrze 
A ja się zaraz za nich wezmę...
Ja graj±c spotkałem się z ludĽmi którzy za niewieka kwotę (tak 3-6 zł) obiecywali "podkręcenie" statystyk i dodanie punków respektu.
Zreszt± sam serwis The Crims oferował za sms'a (na start - więcej punktów w statystykach, potem o połowe krótsze pobyty w więzieniu itp.).
Jak by to oni mi płacili za gre to bym grał jeszcze do dzi¶ zapewne, a tak no niestety odeszło w zapomnienie...
Zreszt± sam serwis The Crims oferował za sms'a (na start - więcej punktów w statystykach, potem o połowe krótsze pobyty w więzieniu itp.).
Jak by to oni mi płacili za gre to bym grał jeszcze do dzi¶ zapewne, a tak no niestety odeszło w zapomnienie...
ja się właśnie rejestruję.. jakieś rady na początek?
No to tak: nie gadaj z byle kim (bo możesz potem łatwo łomot oberwać).
Co do kasy: najlepiej kup sobie panienki (bo z tego idzie konkretna kasa, ale to dopiero potem - te na pocz±tku - owieczka szczególnie
- to jest tylko tak dla bajeru).
Napady też sa w porzadku, tylko nie porywaj się z motyka na słońce. Na poczatku sklep i staruszka, potem jak już bedziesz miał 100% skuteczno¶ć obydwu to jeszcze poćwicz i dopiero potem próbuj co¶ więcej.
Zainwestuj w pub (ja klubu nie kupowałem, ale niektórzy na tym kasę ostro trzepali) i od razu we własne browary i pola z grzybkami i gandzi±.
W pubie masz wgl±d w osoby które ów pub odwiedzaj±, możesz sobie kogo¶ tam klepn±ć jak tylko przyjdzie Ci na to ochota
Nie szalej z odzyskiwaniem punktów zdrowia przez chlanie browarów i jaranie różnego rodzaju dragów, owszem można kontrolnie co¶ złapać, ale jak przesadzisz to pobyt w szpitalu murowany.
Poza tym im cze¶ciej bierzesz tym wolniej "reperuje się" życie, po prostu przyzwyczajasz się do tego.
Co jaki¶ czas warto robić odwyki, żeby wrócić do zdrowia (tzn. do zdrowego organizmu).
Kase inwestuj w broń (czasem bejsbol jest lepszy od zwykłego pistoletu
),
a także w statystyki (siła, ale też inteligencja).
Aha i jak masz wiecej kasy to ładuj do banku - tego Ci nikty nie zabierze (no poza samym bakiem, ale to s± minimalene kwoty), bo możesz to potem wykorzystac w więzeniu (no jak by to powiedzieć, przedterminowe zwolnienie
).
No to na razie tyle - jak co¶ żle napis±łem, to proszę o poprawę, sam dawno już nie grałem, a to co jest wyżej pisałem z pamięci.
p.s. swoje porady opieram na edycji w któr± grałem (teraz to już pewnie jest 6 z kolej
), mam nadzieje że od moejej ostatniej wizyty na The Crims nie zmieniło się to wszytsko aż tak bardzo...
Co do kasy: najlepiej kup sobie panienki (bo z tego idzie konkretna kasa, ale to dopiero potem - te na pocz±tku - owieczka szczególnie
Napady też sa w porzadku, tylko nie porywaj się z motyka na słońce. Na poczatku sklep i staruszka, potem jak już bedziesz miał 100% skuteczno¶ć obydwu to jeszcze poćwicz i dopiero potem próbuj co¶ więcej.
Zainwestuj w pub (ja klubu nie kupowałem, ale niektórzy na tym kasę ostro trzepali) i od razu we własne browary i pola z grzybkami i gandzi±.
W pubie masz wgl±d w osoby które ów pub odwiedzaj±, możesz sobie kogo¶ tam klepn±ć jak tylko przyjdzie Ci na to ochota
Nie szalej z odzyskiwaniem punktów zdrowia przez chlanie browarów i jaranie różnego rodzaju dragów, owszem można kontrolnie co¶ złapać, ale jak przesadzisz to pobyt w szpitalu murowany.
Poza tym im cze¶ciej bierzesz tym wolniej "reperuje się" życie, po prostu przyzwyczajasz się do tego.
Co jaki¶ czas warto robić odwyki, żeby wrócić do zdrowia (tzn. do zdrowego organizmu).
Kase inwestuj w broń (czasem bejsbol jest lepszy od zwykłego pistoletu
a także w statystyki (siła, ale też inteligencja).
Aha i jak masz wiecej kasy to ładuj do banku - tego Ci nikty nie zabierze (no poza samym bakiem, ale to s± minimalene kwoty), bo możesz to potem wykorzystac w więzeniu (no jak by to powiedzieć, przedterminowe zwolnienie
No to na razie tyle - jak co¶ żle napis±łem, to proszę o poprawę, sam dawno już nie grałem, a to co jest wyżej pisałem z pamięci.
p.s. swoje porady opieram na edycji w któr± grałem (teraz to już pewnie jest 6 z kolej
Gralem kiedys w crimsy. Osobiscie niezle sie wkurzylem gdyz mialem okolo 800 respa i nie wiadomo czemu spadlo mi do ponad 400. Obecnie nie gram w tc, gdyz szkoda mi na to nerow i czaso, ktorego mam ostatnio bardzo malo.
| No każdy chce utrzymać konto to fakt, ale nie każdy w odpowiedni sposób pisze. |
| Rzeczywi¶cie... |
Skoczek jak widać to wzór pod tym względem.
Ale nie rozumiem co Wy macie do tego tematu. Ktoś chce się dowiedzieć co sądzicie o jego ulubionej grze i tyle
Co do gry to najpierw miałem problem z rejestracją, bo nick cano był już, o dziwo zajęty
Grał ktoś w DarkThrone? Czy to jest coś podobnego do DT?
Pzdr
Cáno
Będzie nowa gra, o tematyce gangsterskiej! Max miesiąc!