FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

TheCrims

kers
Witam to jest stara juz gra. typy Ogmae tylko ze tam jest sie gangsterem gra jest na tury www.thecrims.com[/img]
Piotrek
widze, że pojawił sie nowy nabijacz postów Wink
kers:
Quote:
Total posts: 9
[0.02% of total / 9.00 posts per day]
FRIH$: 13.53

a tak do tematu, to grałem chwilke w tą gre, i nie spodobała mi się za bardzo, ale to tylko moje skromne zdanie Wink
kers
W ta gre ja tez juz nie gram od jakiegos czasu bo nie mam kiedy i nudna juz sie stała
tak pojawil sie nowy nabijacz postów SmileRazz
krzychu
wkońcu każdy chce utrzymać swoje konto Smile
ale by¶ przynajmniej w jaki¶ inny spo¶ó nabijał posty a nie tak bezsensownie :/
skoczek_2002
No każdy chce utrzymać konto to fakt, ale nie każdy w odpowiedni sposób pisze.
Camel
¦więta racja, podpisuje się pod tym rek±, nog± i kawałkiem czoła (drugi kawałek leży teraz na klawiaturze... strasznie ciężko się pisze twarz± Smile ).
skoczek_2002
Rzeczywi¶cie...
Piotrek
krzychu wrote:
wkońcu każdy chce utrzymać swoje konto Smile
ale by¶ przynajmniej w jaki¶ inny spo¶ó nabijał posty a nie tak bezsensownie :/

ale on nie ma jeszcze konta Wink

Edit:ale pewnie i tak mu nie dadzą jak zobaczą jego posty
skoczek_2002
Tak, ale nie w tym wcieleniu adminów.
Chemik
te crim-sy Razz są dość nudne :/ polecam wszystkim www.galaxywars.pl Smile
spider89
Chemik sprawdzę te galaxy Razz W the crims grałem 2 tury i zrezygnowałem.... po prustu nie chciało sie dochodzi do wszystkiego od poczatku Confused
Camel
Taa, ¶więte słowa.
Zrobiłem sobie mał± przerwę od The Crims i po jakim¶ czasie dostałem wesołego maila, że rozpoczeła się kolejna "edycja". No to wchodze, patrze a tam zamiast, klubu, pubu, 3 plantacji mary¶ki, 2 browarów, 4 pól z grzybkami i 20 panienek nie mam nic Shocked
No i dałem sobie spokój... Smile
skoczek_2002
Bo to jedna wielka ¶ciema...
ppp2
skoczek_2002 wrote:
Bo to jedna wielka ściema...

POPIERAM Shocked
grałem ale to takie suharskie, że hej...
Ramelof
Gra spoko ale nudna.
cos
fajne na jakieś trzy dni Laughing wolę ogame
WMP
JA grałe 5 minut i mi sie nei spodobała Smile WIec zaczełem ja hakowac ale sie nei udało, i moze dobrze Smile
skoczek_2002
A ja się zaraz za nich wezmę...
Camel
Ja graj±c spotkałem się z ludĽmi którzy za niewieka kwotę (tak 3-6 zł) obiecywali "podkręcenie" statystyk i dodanie punków respektu.
Zreszt± sam serwis The Crims oferował za sms'a (na start - więcej punktów w statystykach, potem o połowe krótsze pobyty w więzieniu itp.).
Jak by to oni mi płacili za gre to bym grał jeszcze do dzi¶ zapewne, a tak no niestety odeszło w zapomnienie... Smile
mtx
ja się właśnie rejestruję.. jakieś rady na początek?
Camel
No to tak: nie gadaj z byle kim (bo możesz potem łatwo łomot oberwać).
Co do kasy: najlepiej kup sobie panienki (bo z tego idzie konkretna kasa, ale to dopiero potem - te na pocz±tku - owieczka szczególnie Smile - to jest tylko tak dla bajeru).
Napady też sa w porzadku, tylko nie porywaj się z motyka na słońce. Na poczatku sklep i staruszka, potem jak już bedziesz miał 100% skuteczno¶ć obydwu to jeszcze poćwicz i dopiero potem próbuj co¶ więcej.

Zainwestuj w pub (ja klubu nie kupowałem, ale niektórzy na tym kasę ostro trzepali) i od razu we własne browary i pola z grzybkami i gandzi±.
W pubie masz wgl±d w osoby które ów pub odwiedzaj±, możesz sobie kogo¶ tam klepn±ć jak tylko przyjdzie Ci na to ochota Cool
Nie szalej z odzyskiwaniem punktów zdrowia przez chlanie browarów i jaranie różnego rodzaju dragów, owszem można kontrolnie co¶ złapać, ale jak przesadzisz to pobyt w szpitalu murowany.
Poza tym im cze¶ciej bierzesz tym wolniej "reperuje się" życie, po prostu przyzwyczajasz się do tego.
Co jaki¶ czas warto robić odwyki, żeby wrócić do zdrowia (tzn. do zdrowego organizmu).
Kase inwestuj w broń (czasem bejsbol jest lepszy od zwykłego pistoletu Smile ),
a także w statystyki (siła, ale też inteligencja).
Aha i jak masz wiecej kasy to ładuj do banku - tego Ci nikty nie zabierze (no poza samym bakiem, ale to s± minimalene kwoty), bo możesz to potem wykorzystac w więzeniu (no jak by to powiedzieć, przedterminowe zwolnienie Smile ).

No to na razie tyle - jak co¶ żle napis±łem, to proszę o poprawę, sam dawno już nie grałem, a to co jest wyżej pisałem z pamięci.

p.s. swoje porady opieram na edycji w któr± grałem (teraz to już pewnie jest 6 z kolej Smile ), mam nadzieje że od moejej ostatniej wizyty na The Crims nie zmieniło się to wszytsko aż tak bardzo...
Thoro
Gralem kiedys w crimsy. Osobiscie niezle sie wkurzylem gdyz mialem okolo 800 respa i nie wiadomo czemu spadlo mi do ponad 400. Obecnie nie gram w tc, gdyz szkoda mi na to nerow i czaso, ktorego mam ostatnio bardzo malo.
Cano
skoczek_2002 wrote:
No każdy chce utrzymać konto to fakt, ale nie każdy w odpowiedni sposób pisze.

skoczek_2002 wrote:
Rzeczywi¶cie...

Skoczek jak widać to wzór pod tym względem. Razz I tak już zbanowany Very Happy

Ale nie rozumiem co Wy macie do tego tematu. Ktoś chce się dowiedzieć co sądzicie o jego ulubionej grze i tyle Very Happy. Ja w 1 dzień napisałem 13 postów, a nie znaczy to, że tylko nabijam punkty.

Co do gry to najpierw miałem problem z rejestracją, bo nick cano był już, o dziwo zajęty Razz. Wziąłem więc nick cano8 i po kliknięci na Zarejestruj napotkałem drugą przeszkodę, bo pojawiła się strona na której nic nie było napisane. Sprawdziłem maila i nic nie przyszło, a e-mail jest już zajęty, czyli konto tak jakby jest już stworzone...
Grał ktoś w DarkThrone? Czy to jest coś podobnego do DT?

Pzdr
Cáno
WMP
Będzie nowa gra, o tematyce gangsterskiej! Max miesiąc!