FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

ip controleren

 


moeslimoen
een vriend van mij krijgt dreig mailtjes van iemand.
hij hij krijgt ze via deze 2 ip adressen
207.46.26.85
207.46.106.59


zou iemand mij kunnen vertellen uit welke stad die mailtjes komen.
ik heb op internet gekeken maar op de ene site zie je vs en de andere frankrijk.
neji
Zoiets moet je over laten aan de mensen die daarvoor geschikt zijn.

Wat ga je daarna doen?

-> Vergeet niet dat dit trouwens gewoon ip's kunnen zijn van proxy's of gekaapte pc's. Ik noem maar iets.

ALS het menens is ga je die kerel nooit vinden hoor. Althans, het eerste waar ik aan denk wanneer ik iemand wil bedreigen is zorgen dat ze me niet kunnen vinden.

-> Ofwel is het een grap, ofwel ben je er niets mee.
Arno v. Lumig
Quote:
OrgName: Microsoft Corp
OrgID: MSFT
Address: One Microsoft Way
City: Redmond
StateProv: WA
PostalCode: 98052
Country: US

NetRange: 207.46.0.0 - 207.46.255.255
CIDR: 207.46.0.0/16
NetName: MICROSOFT-GLOBAL-NET
NetHandle: NET-207-46-0-0-1
Parent: NET-207-0-0-0-0
NetType: Direct Assignment
NameServer: NS1.MSFT.NET
NameServer: NS5.MSFT.NET
NameServer: NS2.MSFT.NET
NameServer: NS3.MSFT.NET
NameServer: NS4.MSFT.NET
Comment:
RegDate: 1997-03-31
Updated: 2004-12-09

RTechHandle: ZM39-ARIN
RTechName: Microsoft
RTechPhone: +1-425-882-8080
RTechEmail: noc@microsoft.com

OrgAbuseHandle: ABUSE231-ARIN
OrgAbuseName: Abuse
OrgAbusePhone: +1-425-882-8080
OrgAbuseEmail: abuse@microsoft.com

OrgAbuseHandle: HOTMA-ARIN
OrgAbuseName: Hotmail Abuse
OrgAbusePhone: +1-425-882-8080
OrgAbuseEmail: abuse@hotmail.com

OrgAbuseHandle: MSNAB-ARIN
OrgAbuseName: MSN ABUSE
OrgAbusePhone: +1-425-882-8080
OrgAbuseEmail: abuse@msn.com

OrgNOCHandle: ZM23-ARIN
OrgNOCName: Microsoft Corporation
OrgNOCPhone: +1-425-882-8080
OrgNOCEmail: noc@microsoft.com

OrgTechHandle: MSFTP-ARIN
OrgTechName: MSFT-POC
OrgTechPhone: +1-425-882-8080
OrgTechEmail: iprrms@microsoft.com

# ARIN WHOIS database, last updated 2008-04-23 19:10
# Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database.


De hele netrange 207.46.0.0 tot 207.46.255.255 is van Microsoft.

Weet je zeker dat dit niet de IP-adressen van de hotmail servers zijn?
rvec
lol ga ze hacken Razz

Post de headers hier eens, helpt wel een beetje denk ik.
traxion
iemand zal hem wel spammen via een hotmail adres

dus dan kom je nooit achter het echte ip.. to bad


als hij niet bij den mafia zit is der niks aan de hand.. gewoon ruzie mee iemand ofzo:P
neji
traxion wrote:
iemand zal hem wel spammen via een hotmail adres

dus dan kom je nooit achter het echte ip.. to bad


als hij niet bij den mafia zit is der niks aan de hand.. gewoon ruzie mee iemand ofzo:P


Ah, een goede hacker hé Razz

"Wie is de volgende op mijn lijstje: ohja! 127.0.0.1 mouhahaaaa!"

Ik zou hem gerust stellen, de mafia houd zich niet bezig met zo'n kinderheden Wink
atleetalie
Op het moment dat je bedacht hebt om iemand dreigmail te sturen, heb je daar buiten een reden ook genoeg zelfvertouwen voor en weet je meestal wel hoe ze je niet direct pakken want bedreigingen zijn verboden. Hij zal zich genoeg ingepakt hebben. Weet je trouwens wel zeker dat hij het niet 'toevallig' is dat hij ze krijgt en dat ze eigenlijk voor de 'gelukkige' lezer zijn?
jordi
atleetalie wrote:
Op het moment dat je bedacht hebt om iemand dreigmail te sturen, heb je daar buiten een reden ook genoeg zelfvertouwen voor en weet je meestal wel hoe ze je niet direct pakken want bedreigingen zijn verboden. Hij zal zich genoeg ingepakt hebben. Weet je trouwens wel zeker dat hij het niet 'toevallig' is dat hij ze krijgt en dat ze eigenlijk voor de 'gelukkige' lezer zijn?


Het is gewoon 1 grote grap Razz. Net zoals op mtv, daar hebben ze ook zo'n programma (damn, ben de naam kwijt Sad). Dan gaat er een persoon iemand heel erg irriteren en als ze dan binnen een bepaalde tijd niet weglopen of gaan schelden enzo. Krijgen ze $100 Very Happy
dylanm
Quote:
Net zoals op mtv, daar hebben ze ook zo'n programma (damn, ben de naam kwijt Sad).


Boiling Points? Sorry voor de late reply. Razz
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.