FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Szkoła

Gricha
Zaczyna się szkola a nie doszukałem się tu tematu na ten właśnie temat. Oczywiście ogłaszam 10 miesięczną żałobę Very Happy kto z was jakie lubi przedmioty z jakich jest dobry i wogole?? no pochwalcie sie ! ja np. lubie matme i biogle oraz oczywiscie wf a nienawidze geografiii wielu wielu innych...
pokemon
Ja lubie matematyke, informatyke i [??] hmmm i cos jeszcze ale nie wiem co Wink aaa wiem i jeszcze chemie lubie
Nie lubie geografii i polskiego.
Piotrek
no i zaczeło się...

polak SUX
jasiek
spalic (szkole) w pizdu do kotlowni... Very Happy

wiekszosci nie lubie Very Happy
v3nd0r
jasiek wrote:
spalic (szkole) w pizdu do kotlowni... Very Happy

wiekszosci nie lubie Very Happy

Dobrze ze tacy ludzie jak ty nie decyduja o przyszlsoci narodu Smile, wiem ze szkola nie uczy niczego potrzebnego ale kasztaltuje ludzi, czyli przyszle spoleczenstwo. Taka mala wizja zapierdalal bys jak murzyn u jakiegos amerykanca bo bys nawet czytal nie umial jakbys nie chodzil do skzoly...
W szkole trzeba uczyc sie tylko co jest potrzebne nic wiecej... Nie lubisz polaka olewasz go Razz nie lubisz amtmy olewasz ja... no cozywiscie nie mozesz powiedziec tak o wsyztskich przedmiotach.
fallco
Cale szczescie ze skonczylem juz LO Smile a studia to juz zupelnie inna bajka Smile

co do przedmiotow to lubilem matme, informatyke (tylko czemu mialem zawsze slabych nauczycieli ?), geografie i oczywiscie WF!!

do kitu zawsze byl polski, moze tez dlatego ze mialem glupie polonistki.... :/
brqsl
Ja też nie lubiłem polskiego... może z tego powodu, że nie umiem ladnie po polsku mówić (ze śląska jestem i bardzo to słychać). Pisanie zawsze szło mi jak z płatka... dyktanda - 5...ale dostawałem kapy za to, że nie umiem posługiwać się polskim w mowie i, że cały czas posługuje sie gwarą.

A tak w ogóle to nienawidze szkoły:
Podstawowke skończyłem jako prymus
Tech. elektroniczne skończyłem ledwo ledwo z matura(srednai 2,5)
Zrezygnowałęm na 2 sem Informatyki
Jestem na 3 sem. turystyki.

I nie wiem jak to będzie.

****** SCHOOL Very Happy
pokemon
fallco wrote:
do kitu zawsze byl polski

Widze ze sie wszyscy z tym zgadzaja Very Happy
chorazy
swieta parwda - polski do d...y i biologia tez.

Geografa tez nie za bardzo lubilem chociaz sama w sobie gegra jest ok..

Z reszta takie mi przyszlo na mysl otatnio stwierdzenie ze gdziekolwiek bym nie byl, to zwierzchnicy (nauczyciele) sa zawsze do kitu (czasem wyjatki), otoczenie do kitu, droga do.. i z powrotem ciezka i dluga;

jedyne dobre co cie moze spotkac gdziekolwiek to ludzie, wspolpracownicy, koledzy itd (nie wszyscy jasna sprawa) ale ja jakos mam szczescie i w wiekszosci spotykam fajnych ludzi.
Kudlaty
hmmm... lubię informatykę... ale niestety jestem na takim kierunku gdzie nie ma informatyli była tylko przez rok...
dalej lubię matematykę... choć przez dwa poprzednie lata miałem pojebaną nauczycielke z AGH do nas do szkoły przyszła uczyć...
reszty przedmiotów nie lubie... choć moze o jakimś zapomniałem ale jak co to dopisze... Smile
matir
Lubię matmę, infę, fizę, chemię, wf. Nie lubię geografii. Co do polskiego to jest on mi obojętny Smile

Pozdro
spider89
A ja lubię Informatykę i WF Laughing Chyba większość Smile A tak serio to wszystko jakoś obleci, dopiero zacząłem nową szkole dlatego jeszcze neiwiem które babki są poryte Razz
kers
Ja to tylko lubie W-F i Infe ale czasem bo zdaza sie ze nauczyciele tak mnie wkur..... ze niewyrabiam i wychodze z lekcji Smile
krzychu
ja nie lubie większości przedmiotów :/
no ale jak już się uprzeć to informa, rela :] i PO którego już nie mam :/

a nienawidze gegry bioli chemii fizy :/
skoczek_2002
Ja to lubię to co z czego mam szostkę.
Ty jesteś ten gricha z PRSFS ??
pokemon
skoczek_2002 wrote:
Ja to lubię to co z czego mam szostkę.
Ty jesteś ten gricha z PRSFS ??

Tak ten sam Gricha z prsfs Very Happy

A odnoscnie przedmiotow to lubie religie bo mozna sie wyspac Very Happy
Camel
Hmm, a ja powiem szczerze że sam nie wiem co mi nowy semestr przyniesie Smile
Jeszcze w tym momencie wakacje (tfu, jutro do pracy od rana, o 6.30 wstaje i tak cały tydzień - ładne mi wakacje Wink ), wszytsko zacznie się od października...
A co do synpati i antypati, no nie wiem - prawo mi się podobało, makroekonomia była ok, zresztą filozofia też nie najgorsza.
Zobaczymy co czas przyniesie...
skoczek_2002
Z tego fourm lubiłem tylko Grichę i bulusa Wielkiego. Lubie najabrdziej majze i polaka oraz historię.
pokemon
skoczek_2002 wrote:
Z tego fourm lubiłem tylko Grichę i bulusa Wielkiego. Lubie najabrdziej majze i polaka oraz historię.

Fuj polak do dupy.

A odnosnie bulusa to tak, byl spoko.
Bigrazer
A ja tam lubie w szkole Przerwy... dzwonki... Wf.... i chyba to wszystko :/
skoczek_2002
Zależy co robicie. U nas najczęściej gadamy na lekcji. Np. dziś rozmawialiśmy o Westerplatte. Lubię bardzo historię...
pokemon
skoczek_2002 wrote:
Zależy co robicie. U nas najczęściej gadamy na lekcji. Np. dziś rozmawialiśmy o Westerplatte. Lubię bardzo historię...

U nas historia jest spoko. Koles mowi ze jest zaloba na 10 miesiecy i mamy chodzic smutni po szkole a nie smiac sie bo tu nie ma nic do smiechu(dla nierozumnych - chodzi mu o rok szkolny)

pierwsze punkty w zeszycie od historii:

1. Nauczyciel ma zawsze racje.
2. Jesli nauczyciel nie ma racji patrz punkt 1.

Kazdy ma u nas piatke w tym roku musze sie postarac o szostke Very Happy
Bigrazer
A mnie uczy Historii kochany Pan Kotorski.... To mówi samo a siebie Razz
gecko
A ja mam nauczyciela od historii co fajnie opowiada ale uczyć za grosz nie potrafi...

Lubie majce, fizyke (jestem BARDZO ścisły umysł - polaka nie znosze (jak większość zresztą)), WF, przerwy i informatyke... Nooo i może religie - te wszystkie godziny grania w państwa-miasta jednak uczą tej głupiej geografii Razz
skoczek_2002
Informatyki nie znoszę chodzi o poziom w szkole głównie tego przedmiotu.
Historie uwielbiam szóstki na koniec z tego przedmiotu mówią same za siebie.
luxtu
ja tam zadnego przedmiotu nie lubie Razz
ibix
co do poziomu informatyki w szkole zgadzam się...dla tego też nie lubie infy... Confused
bardzo lubie historie i polski (jak uczą tego fajni nauczyciele to jest naprawde jazda! Very Happy )
...a nienawidze to chemi..
Piotrek
widocznie większośc z nas ma ten sam problem... poziom informatyki jest zbyt niski Confused
Bluszczyk
co do szkoły to ja jej nienawidze... :/
nauczyciele ciągle mnie wkurzją i wogóle...
w szkole nie da sie za wiele robić...
powinniśmy się uczyć tego co chcemy a nie tego co musimy...
kto wogóle wymyślił regulamin do szkoły... :/
Kudlaty
a kto lubi szkołę... wiadome ze szkola jest do niczego... choc wykształcenie teraz potrzebne...
pokemon
Kudlaty wrote:
a kto lubi szkołę... wiadome ze szkola jest do niczego... choc wykształcenie teraz potrzebne...

wyksztalcenie jest potrzebne, bo pozniej jak z praca bedzie ale prace sie zalatwi bo ja sie ma znajomosci to mozna wszystko Very Happy
skoczek_2002
Nauczycielkę od historii mamy naprawdę spoko...
Najgorzej z przyrodą(wychowaczyni nasza)....
I tak mamy dobrych nauczycieli, bo np. jedna nazywa się Ujejska i o zgroza wpadnąć jej w recę. Wrzeszczy jak nie wiem. Ostatnio na jednego Debila tak nawrzeszczała, że wyłączył tereme w nowiutkiej łazience.
Bluszczyk
tylko ze najpierw trzeba miec te znajomosci... a potem myslec ze nie trzeba do szkoly chodzic...
Kudlaty
w sumie racja... fajnie by było miec jakiegos znajomego ktory moglby zalatwic prace... bo dzis nawet z wyksztalceniem duzym nie idzie zalapac pracy... bo nie ma sie znajomosci...
Coyote~
A ja tam lubiłem matme, chemie, fizyke, biologie, geografie i wszystkie inne ścisłe, bo się dało zrozumieć... noga byłem z polskiego, wosu i historii no i wf (bom leń Smile ). Studia inna bajka. Co semestr nowe przedmioty. Lubię te praktyczne (Obwody, Pomiary, Programowanie), a z tymi totalnie abstrakcyjnymi gorzej.... Tak czy siak - NIECH ŻYJĄ WAKACJE!!! wszak jeszcze ponad 2 tygodnie Very Happy Twisted Evil Very Happy Twisted Evil Very Happy
Kudlaty
takim to dobrze... jeszcze dwa tygodnie... a my juz od 2 tygodni do budy łazimy... i jeszcze w tym roku mamy takie 2 wkurzające nauczycielki... :/
Bluszczyk
no jeszcze mnie wkurzajce z tym ze macie wakacje :/
Piotrek
quuurde, u mnie sie już na dobre zaczęło, jadą z wszystkich przedmiotów tak ;/;/;/
brqsl
prawdziwy brqsl Wink

za tydzien sie zaczyna Sad ale w koncu na moich studiach skonczylo sie lanie wody i zostala czysta infa (no... trafi sie jakis rodzynek ekonometryczny... ale jeden moze byc). szkoda ze dopiero na 5tym semestrze. generalnie informatyka rulezz
Bluszczyk
a ja sobie dopiero jutro do szkoły jade... Razz
Kudlaty
a ja dzis byłem u lekarki... i do szkółki ide dopiero w czwartek... Razz
Piotrek
hmmm..... ja też myśle czy by się jutro nie przejść też do "lekarki" Wink
Kudlaty
idz idz chlopie... to sie napewno przyda... Smile
skoczek_2002
Ee... Potem nadrabiać więcej zachodu niż korzyści...
fallco
wszystko zalezy jak sie umiesz ustawic Very Happy ja tam nie narzekalem na wizyty u naszej pielegniarki, co prawda byla jakas dziwna bo ciagle ludzi chciala do szpitala wysylac, ale pare nieciekawych lekcji sie przezylow ten sposob Very Happy

co do ulubionych przedmiotow to wszystko zalezy od nauczycieli jakich trafisz, bo moze sie okazac ze przedmiot ktorego nie lubisz nie jest wcale taki nudny i straszny jak by sie wydawalo Very Happy
Bluszczyk
hmmm... myślę że z nadrobieniem czegos nie byłoby większego kłopotu... Razz wystarczy siąść chwilke przeczytać i tyle...
Kudlaty
ehhh... o jakim nadrabianiu mówicie... ja tam niczego nie musze nadrabiać... jedynie zobaczyć co było i tyle... Razz
Chemik
Hehe ja zacząłem Technikum informatyczne Smile
mam 10 informatyk w tygodniu Laughing
reszte olewam Razz
----
Black & White
hehehe, ja mam rozpoczęcie 30 września i tego samego dnia impreza dla wszystkich roczników.
No jak narazie studia zapowiadają się wypaśnie Twisted Evil Twisted Evil
spider89
najlepszy to ja chyba z WF jestem Razz hehehe Razz tak poza to moze j. ang.. lub moze hista.. a tak to wogole ... do bani.. nie lubie szkoły..
skoczek_2002
Ja z historii i Informatyki(beznadziejny poziom) najlepszy !! 6 rulezz!!!
krzychu
jeszcze 9 miesięcy i tydzień i znowu będą wakacje :] w szkole moją pierwszą ocenką było 1 z gegry :/ źle to widze :/
skoczek_2002
To uczyć się chłopie... Nic innego...
Kudlaty
koleś nie przejmuj sie to dopiero początek roku szkolnego wiec jeszcze masz kupe czasu na poprawienie tej bani... trza myśleć pozytywnie... Smile
skoczek_2002
Kurcze... Baba od majzy dała mi uwagę za nic... Mam dość... Wyprowadzam się na Marsa...
Kudlaty
a ja znów na chorobe w domu siedze... Very Happy
skoczek_2002
Zmyśloną czy rzeczywistą Laughing Question
Kudlaty
byłem u lekarza... powiedział że mam zapalenie gardła i ze przeziębiony jestem... ale w poniedziałk juz do szkoły... Sad
Stypens
nie lubię szkoły.
nie lubię zadnego przedmiotu.
a w tym roku matura i musiałem sie okreslic.... heh wybrałem geografie na ustny i piemny. jako obcy angielski choć i tak nic nie umiem....
skoczek_2002
Oooo... Kiepsko...
Kudlaty
hmmm... no to nie za dobrze... ale jak to jest... pisałeś że masz 24 lata.. i dopiero matura??
Stypens
chodze do liceum wieczorowego. bo w przeszłości to mi sie nie chcialo chodzic do szkoly Very Happy teraz to trzeba nadrobic bo o robote coraz trudniej. a zycie i przyjemnosci kosztuja sporo kasy...
Kudlaty
w sumie masz racje.... ja tez teraz mógłbym zrezygnować ze szkoły bo mam miejsce w pracy... ale najpierw chce skończyć szkołe żeby mieć ten papierek.. bo nigdy nic nie wiadomo jak będzie... i dlatego jeszcze chodze do szkoły... Razz
skoczek_2002
jak każdy...
Bigrazer
A ja na mioje nieszczeście poszedłem do dobrego liceum w moim mieście... Królówka. Niby to i dobrze wysoki poziom ale... TRZEBA SIE UCZYĆ!!!! Pierwszą klasę jakoś przebrnałem, nawet dobrze mi szło... ale teraz... ale wogóle nie mam czasu wolnego i pościęcam go na szkołę, albo będę miał baaaardzo duże problemy z zaliczeniem szkoły (historia Boziu....) i też nie wiele czasu dla siebie Sad. Ehhh. I jak tu być zadowolonym... Sad
skoczek_2002
Z historią masz problem ?? Przecież to łatwy i uporządkowany przedmiot nie jak przyroda(brrr...)
Bigrazer
bardzo.... im więcej się z niego uczę... ty więcej zdaje sobie sprawy czego nie umniem i sie nie nauczę... i bardziej przez to stresuje sie na sprawdzianach. A i tak dostanę ulubioną mą ocenę Razz
skoczek_2002
A ja z historii zwykle mam 6 +...
Bigrazer
BArdzo dobra ocena... Tez dostaje w takich okolicach oceny z historii :]
skoczek_2002
Najłatwiejszy przedmiot na ziemi... Wogóle wszystko jest łatwe dla mnie...
Bigrazer
Czyżby ??:> nawet chemia, fizyka, biologia i WF??:>
skoczek_2002
Biguś nie mam tego... Mam przyre tylko... Hihih....
Bigrazer
aha... to dlatego jestes taki dobry. Jeszcze podstawówka??
skoczek_2002
No, a na lekcjach sobie spokojnie śpię...
Bigrazer
to ty jeszcze nie wiesz co to spanie na lekcjach Razz
WMP
Co do spania na lekcjach to mój kolega ormalnie zasną
Bigrazer
mi sie to też zdarzyło nieraz.... szczególnie jak sie w nocy coś innego poza nauką robiło :]
WMP
Ciekawe co? Siedziało sie i spamowało cal noc na frihoscie? Nie, my jóż wiemy co żeś robił... układał description na frikosa
Kudlaty
ja tam sypiam dzien w dzien w szkole... bo wiecie nie mam czasu na spanie w domu... nie warto marnować tak tego czasu... Razz dlatego wysypiam sie na lekcjach... Razz
skoczek_2002
Tak jak ja...
Kudlaty
heh... dzis sobie zasnąłem centralnie przed nauczycielem... on był kołomnie a ja zasnąłem... heh... cała klasa miała ubaw... a nauczyciel nawet nie zauważył... Very Happy
WMP
Kudlaty wrote:
heh... dzis sobie zasnąłem centralnie przed nauczycielem... on był kołomnie a ja zasnąłem... heh... cała klasa miała ubaw... a nauczyciel nawet nie zauważył... Very Happy

lol moze szukał mikroskopu abycię zobaczyć?
Bigrazer
ale coż opczekujemy.... jakiś pozytek z tej szkoły musi być. no nie?? :]
Kudlaty
heh no pewnie Very Happy
WMP
Porzytek jest taki ze raz na tydizeń można siąść przed innym kompem Smile
Kudlaty
ale tak po kilku tyg znów siedzimy przy tym przy którym juz siedzieliśmy...
Bigrazer
yyy , a ja zawsze siedam przed takim samym... dlaczego??
skoczek_2002
Były niezłe jaja raz... Ja sobie się wyłożyłem na dwóch krzesłąch i śpię(to plastyka)... I nagle zasypiam... Obudziłem się dopiero o dzwonku...
Kudlaty
heh... ja nie siadam bo nie mam w szkole infy juz... Razz
skoczek_2002
Infy nie masz ?? O ty biedaczku nie masz kiedy se pograć nonstop...
Bigrazer
ehh....
a ja mam infe i fajnie jest...
facetka nam tłumaczy wszystko jak małym dzieciom....
Kudlaty
a ja nie i źle mi z tym... zawsze to tak jak kafejka internetowa było... Very Happy
WMP
Nam facet tłumaczy wszytko,ale komppów nei włanczamy Smile
Bigrazer
to mnie najbardziej wkurzało, w 1 klasie technologia informacujna.... gościu który mnie uczył wiedział o informatyce tylko tyle co sie na kursach dowiedział.... a jak nam tłumaczył worda.... to "wykładał" nam to z zeszytu.... a tez fajnie na klawiaturze piasał 2 palcami :]
Ramelof
Przedmioty szkolne które lubię : matma , biologia , geografia i może jeszcze informatyka (raczej lubie grać a nie bawić się w przewodach)
Nie lubię natomiast w-f.
Kudlaty
ehhh... dzis był sprawdzian.. a jutro mam 3... Very Happy
WMP
Dzisiejsze oceny z polaka 1, 1+, 2,3 mozliwosc poprawy
Dzisiejsze ocent z matmy 2,2 bez mozliwosci poprawy
Kudlaty
a ja dzis nic nie dostałem... 2 sprawdziany dosc dobrze napisałem a 3 to chyba do bani... Sad
skoczek_2002
Ja miałem sprawdzian z anglika i chyba napisałem na 6, ale na 100% na 5...
Z majzy miałem wczoraj... łatwizna... Zrobiłem w połowie czasu, reszte czasu leżałem... hihih...
WMP
majzy?

Czy matmy?
Bigrazer
a ja wczoraj miałem nic w szkole :]. Błogie opierdalanko, ale zato dzisiaj... DZIEŃ NAUCZYCIELA!!!1 (czyli wolne od szkoły Very Happy)
Cult
To się nazywa dzięń edukacji narodowej Razz

Szkoły nie lubie ale uczyć się trzeba.
Najłatwiej przychodzi mi majca, fizyka i infa (gdybyście widzieli jakich pierdół się uczymy :/ )
Nie lubie historii (za dużo kucia na pamięć) i chemii (wogóle nie jarze :/)
I ogólnie szkoła SUX ;p
skoczek_2002
A wiesz szkoła jest Sacreble... Więc tak może... Majza = Matma... Dostanę na 99 % 6... A na 100% 5...
Bigrazer
czyli jesteś kujon Razz
Kudlaty
skoczek to prawdziwy kujon... Razz
Bigrazer
Kurde.... mieć 6 z matmy.... marzenia Razz
skoczek_2002
Jest szóstka bezbłędnie... Jak wygodnie się nie uczyć...
WMP
no prawdziwy kujon, ja ciągle poprawiam pały na 1+ a tu skoczek meni przeszkakuje o 5 stopni Smile ALe dis było zrzynanie na Polaku! Cały sprawdzian zciągnołem 30 pytań testowych
skoczek_2002
Aha, a nas czeka kurde pieprzone dyktando... czyli 4 albo 5 tylko...

A majza to łątwy przedmiot i każdy kto nie umie majzy, nie powinien uważać sie za informatyka...
Kudlaty
a ja jutro mam WKU i delegacje z całego dnia... ;D wiec do szkółki se nie idem... Very Happy
collector
No a ja lubię tak:
-Informatykę - chyba jak każdy ...
- WF, a w szczególności siatkówkę i tenisa (no i basen)
- Matme bo to całkiem fajne
- Muzykę bo nasz gość od muzyki jest spoko (pozdrowienia Panie Ochar) Very Happy
Nienawidzę:
- Plastyki - mam walniętą babę, która widzi Picassa w szklance po Nutteli
- J.polskiego - bo uczy nas mała, zakompleksiona pani Z.
No to chyba tyle Very Happy
A najbardziej lubię pana ochroniarza w tych jego dresach Very Happy
WMP
u nasz ochroniarz ma twarz jak gorul( taki usta wystające) niektórzy mówią ze napewno ma coś współnego z kaczkami Smile
mtx
ja ochroniarza nie mam Smile Bogu dzięki...

a chodzę do Mickiewicza - słynnego śląskiego LO
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.