Zaczyna się szkola a nie doszukałem się tu tematu na ten właśnie temat. Oczywiście ogłaszam 10 miesięczną żałobę
kto z was jakie lubi przedmioty z jakich jest dobry i wogole?? no pochwalcie sie ! ja np. lubie matme i biogle oraz oczywiscie wf a nienawidze geografiii wielu wielu innych...
Szkoła
Ja lubie matematyke, informatyke i [??] hmmm i cos jeszcze ale nie wiem co
aaa wiem i jeszcze chemie lubie
Nie lubie geografii i polskiego.
Nie lubie geografii i polskiego.
no i zaczeło się...
polak SUX
polak SUX
spalic (szkole) w pizdu do kotlowni...
wiekszosci nie lubie
wiekszosci nie lubie
| jasiek wrote: |
| spalic (szkole) w pizdu do kotlowni... wiekszosci nie lubie |
Dobrze ze tacy ludzie jak ty nie decyduja o przyszlsoci narodu
W szkole trzeba uczyc sie tylko co jest potrzebne nic wiecej... Nie lubisz polaka olewasz go
Cale szczescie ze skonczylem juz LO
a studia to juz zupelnie inna bajka
co do przedmiotow to lubilem matme, informatyke (tylko czemu mialem zawsze slabych nauczycieli ?), geografie i oczywiscie WF!!
do kitu zawsze byl polski, moze tez dlatego ze mialem glupie polonistki.... :/
co do przedmiotow to lubilem matme, informatyke (tylko czemu mialem zawsze slabych nauczycieli ?), geografie i oczywiscie WF!!
do kitu zawsze byl polski, moze tez dlatego ze mialem glupie polonistki.... :/
Ja też nie lubiłem polskiego... może z tego powodu, że nie umiem ladnie po polsku mówić (ze śląska jestem i bardzo to słychać). Pisanie zawsze szło mi jak z płatka... dyktanda - 5...ale dostawałem kapy za to, że nie umiem posługiwać się polskim w mowie i, że cały czas posługuje sie gwarą.
A tak w ogóle to nienawidze szkoły:
Podstawowke skończyłem jako prymus
Tech. elektroniczne skończyłem ledwo ledwo z matura(srednai 2,5)
Zrezygnowałęm na 2 sem Informatyki
Jestem na 3 sem. turystyki.
I nie wiem jak to będzie.
****** SCHOOL
A tak w ogóle to nienawidze szkoły:
Podstawowke skończyłem jako prymus
Tech. elektroniczne skończyłem ledwo ledwo z matura(srednai 2,5)
Zrezygnowałęm na 2 sem Informatyki
Jestem na 3 sem. turystyki.
I nie wiem jak to będzie.
****** SCHOOL
| fallco wrote: |
| do kitu zawsze byl polski |
Widze ze sie wszyscy z tym zgadzaja
swieta parwda - polski do d...y i biologia tez.
Geografa tez nie za bardzo lubilem chociaz sama w sobie gegra jest ok..
Z reszta takie mi przyszlo na mysl otatnio stwierdzenie ze gdziekolwiek bym nie byl, to zwierzchnicy (nauczyciele) sa zawsze do kitu (czasem wyjatki), otoczenie do kitu, droga do.. i z powrotem ciezka i dluga;
jedyne dobre co cie moze spotkac gdziekolwiek to ludzie, wspolpracownicy, koledzy itd (nie wszyscy jasna sprawa) ale ja jakos mam szczescie i w wiekszosci spotykam fajnych ludzi.
Geografa tez nie za bardzo lubilem chociaz sama w sobie gegra jest ok..
Z reszta takie mi przyszlo na mysl otatnio stwierdzenie ze gdziekolwiek bym nie byl, to zwierzchnicy (nauczyciele) sa zawsze do kitu (czasem wyjatki), otoczenie do kitu, droga do.. i z powrotem ciezka i dluga;
jedyne dobre co cie moze spotkac gdziekolwiek to ludzie, wspolpracownicy, koledzy itd (nie wszyscy jasna sprawa) ale ja jakos mam szczescie i w wiekszosci spotykam fajnych ludzi.
hmmm... lubię informatykę... ale niestety jestem na takim kierunku gdzie nie ma informatyli była tylko przez rok...
dalej lubię matematykę... choć przez dwa poprzednie lata miałem pojebaną nauczycielke z AGH do nas do szkoły przyszła uczyć...
reszty przedmiotów nie lubie... choć moze o jakimś zapomniałem ale jak co to dopisze...
dalej lubię matematykę... choć przez dwa poprzednie lata miałem pojebaną nauczycielke z AGH do nas do szkoły przyszła uczyć...
reszty przedmiotów nie lubie... choć moze o jakimś zapomniałem ale jak co to dopisze...
Lubię matmę, infę, fizę, chemię, wf. Nie lubię geografii. Co do polskiego to jest on mi obojętny
Pozdro
Pozdro
A ja lubię Informatykę i WF
Chyba większość
A tak serio to wszystko jakoś obleci, dopiero zacząłem nową szkole dlatego jeszcze neiwiem które babki są poryte 
Ja to tylko lubie W-F i Infe ale czasem bo zdaza sie ze nauczyciele tak mnie wkur..... ze niewyrabiam i wychodze z lekcji 
ja nie lubie większości przedmiotów :/
no ale jak już się uprzeć to informa, rela :] i PO którego już nie mam :/
a nienawidze gegry bioli chemii fizy :/
no ale jak już się uprzeć to informa, rela :] i PO którego już nie mam :/
a nienawidze gegry bioli chemii fizy :/
Ja to lubię to co z czego mam szostkę.
Ty jesteś ten gricha z PRSFS ??
Ty jesteś ten gricha z PRSFS ??
| skoczek_2002 wrote: |
| Ja to lubię to co z czego mam szostkę.
Ty jesteś ten gricha z PRSFS ?? |
Tak ten sam Gricha z prsfs
A odnoscnie przedmiotow to lubie religie bo mozna sie wyspac
Hmm, a ja powiem szczerze że sam nie wiem co mi nowy semestr przyniesie
Jeszcze w tym momencie wakacje (tfu, jutro do pracy od rana, o 6.30 wstaje i tak cały tydzień - ładne mi wakacje
), wszytsko zacznie się od października...
A co do synpati i antypati, no nie wiem - prawo mi się podobało, makroekonomia była ok, zresztą filozofia też nie najgorsza.
Zobaczymy co czas przyniesie...
Jeszcze w tym momencie wakacje (tfu, jutro do pracy od rana, o 6.30 wstaje i tak cały tydzień - ładne mi wakacje
A co do synpati i antypati, no nie wiem - prawo mi się podobało, makroekonomia była ok, zresztą filozofia też nie najgorsza.
Zobaczymy co czas przyniesie...
Z tego fourm lubiłem tylko Grichę i bulusa Wielkiego. Lubie najabrdziej majze i polaka oraz historię.
| Z tego fourm lubiłem tylko Grichę i bulusa Wielkiego. Lubie najabrdziej majze i polaka oraz historię. |
Fuj polak do dupy.
A odnosnie bulusa to tak, byl spoko.
A ja tam lubie w szkole Przerwy... dzwonki... Wf.... i chyba to wszystko :/
Zależy co robicie. U nas najczęściej gadamy na lekcji. Np. dziś rozmawialiśmy o Westerplatte. Lubię bardzo historię...
| Zależy co robicie. U nas najczęściej gadamy na lekcji. Np. dziś rozmawialiśmy o Westerplatte. Lubię bardzo historię... |
U nas historia jest spoko. Koles mowi ze jest zaloba na 10 miesiecy i mamy chodzic smutni po szkole a nie smiac sie bo tu nie ma nic do smiechu(dla nierozumnych - chodzi mu o rok szkolny)
pierwsze punkty w zeszycie od historii:
1. Nauczyciel ma zawsze racje.
2. Jesli nauczyciel nie ma racji patrz punkt 1.
Kazdy ma u nas piatke w tym roku musze sie postarac o szostke
A mnie uczy Historii kochany Pan Kotorski.... To mówi samo a siebie 
A ja mam nauczyciela od historii co fajnie opowiada ale uczyć za grosz nie potrafi...
Lubie majce, fizyke (jestem BARDZO ścisły umysł - polaka nie znosze (jak większość zresztą)), WF, przerwy i informatyke... Nooo i może religie - te wszystkie godziny grania w państwa-miasta jednak uczą tej głupiej geografii
Lubie majce, fizyke (jestem BARDZO ścisły umysł - polaka nie znosze (jak większość zresztą)), WF, przerwy i informatyke... Nooo i może religie - te wszystkie godziny grania w państwa-miasta jednak uczą tej głupiej geografii
Informatyki nie znoszę chodzi o poziom w szkole głównie tego przedmiotu.
Historie uwielbiam szóstki na koniec z tego przedmiotu mówią same za siebie.
Historie uwielbiam szóstki na koniec z tego przedmiotu mówią same za siebie.
ja tam zadnego przedmiotu nie lubie 
co do poziomu informatyki w szkole zgadzam się...dla tego też nie lubie infy...
bardzo lubie historie i polski (jak uczą tego fajni nauczyciele to jest naprawde jazda!
)
...a nienawidze to chemi..
bardzo lubie historie i polski (jak uczą tego fajni nauczyciele to jest naprawde jazda!
...a nienawidze to chemi..
widocznie większośc z nas ma ten sam problem... poziom informatyki jest zbyt niski 
co do szkoły to ja jej nienawidze... :/
nauczyciele ciągle mnie wkurzją i wogóle...
w szkole nie da sie za wiele robić...
powinniśmy się uczyć tego co chcemy a nie tego co musimy...
kto wogóle wymyślił regulamin do szkoły... :/
nauczyciele ciągle mnie wkurzją i wogóle...
w szkole nie da sie za wiele robić...
powinniśmy się uczyć tego co chcemy a nie tego co musimy...
kto wogóle wymyślił regulamin do szkoły... :/
a kto lubi szkołę... wiadome ze szkola jest do niczego... choc wykształcenie teraz potrzebne...
| Kudlaty wrote: |
| a kto lubi szkołę... wiadome ze szkola jest do niczego... choc wykształcenie teraz potrzebne... |
wyksztalcenie jest potrzebne, bo pozniej jak z praca bedzie ale prace sie zalatwi bo ja sie ma znajomosci to mozna wszystko
Nauczycielkę od historii mamy naprawdę spoko...
Najgorzej z przyrodą(wychowaczyni nasza)....
I tak mamy dobrych nauczycieli, bo np. jedna nazywa się Ujejska i o zgroza wpadnąć jej w recę. Wrzeszczy jak nie wiem. Ostatnio na jednego Debila tak nawrzeszczała, że wyłączył tereme w nowiutkiej łazience.
Najgorzej z przyrodą(wychowaczyni nasza)....
I tak mamy dobrych nauczycieli, bo np. jedna nazywa się Ujejska i o zgroza wpadnąć jej w recę. Wrzeszczy jak nie wiem. Ostatnio na jednego Debila tak nawrzeszczała, że wyłączył tereme w nowiutkiej łazience.
tylko ze najpierw trzeba miec te znajomosci... a potem myslec ze nie trzeba do szkoly chodzic...
w sumie racja... fajnie by było miec jakiegos znajomego ktory moglby zalatwic prace... bo dzis nawet z wyksztalceniem duzym nie idzie zalapac pracy... bo nie ma sie znajomosci...
A ja tam lubiłem matme, chemie, fizyke, biologie, geografie i wszystkie inne ścisłe, bo się dało zrozumieć... noga byłem z polskiego, wosu i historii no i wf (bom leń
). Studia inna bajka. Co semestr nowe przedmioty. Lubię te praktyczne (Obwody, Pomiary, Programowanie), a z tymi totalnie abstrakcyjnymi gorzej.... Tak czy siak - NIECH ŻYJĄ WAKACJE!!! wszak jeszcze ponad 2 tygodnie

takim to dobrze... jeszcze dwa tygodnie... a my juz od 2 tygodni do budy łazimy... i jeszcze w tym roku mamy takie 2 wkurzające nauczycielki... :/
no jeszcze mnie wkurzajce z tym ze macie wakacje :/
quuurde, u mnie sie już na dobre zaczęło, jadą z wszystkich przedmiotów tak ;/;/;/
prawdziwy brqsl
za tydzien sie zaczyna
ale w koncu na moich studiach skonczylo sie lanie wody i zostala czysta infa (no... trafi sie jakis rodzynek ekonometryczny... ale jeden moze byc). szkoda ze dopiero na 5tym semestrze. generalnie informatyka rulezz
za tydzien sie zaczyna
a ja sobie dopiero jutro do szkoły jade... 
a ja dzis byłem u lekarki... i do szkółki ide dopiero w czwartek... 
hmmm..... ja też myśle czy by się jutro nie przejść też do "lekarki" 
idz idz chlopie... to sie napewno przyda... 
Ee... Potem nadrabiać więcej zachodu niż korzyści...
wszystko zalezy jak sie umiesz ustawic
ja tam nie narzekalem na wizyty u naszej pielegniarki, co prawda byla jakas dziwna bo ciagle ludzi chciala do szpitala wysylac, ale pare nieciekawych lekcji sie przezylow ten sposob
co do ulubionych przedmiotow to wszystko zalezy od nauczycieli jakich trafisz, bo moze sie okazac ze przedmiot ktorego nie lubisz nie jest wcale taki nudny i straszny jak by sie wydawalo
co do ulubionych przedmiotow to wszystko zalezy od nauczycieli jakich trafisz, bo moze sie okazac ze przedmiot ktorego nie lubisz nie jest wcale taki nudny i straszny jak by sie wydawalo
hmmm... myślę że z nadrobieniem czegos nie byłoby większego kłopotu...
wystarczy siąść chwilke przeczytać i tyle...
ehhh... o jakim nadrabianiu mówicie... ja tam niczego nie musze nadrabiać... jedynie zobaczyć co było i tyle... 
Hehe ja zacząłem Technikum informatyczne
mam 10 informatyk w tygodniu
reszte olewam
----
mam 10 informatyk w tygodniu
reszte olewam
----
hehehe, ja mam rozpoczęcie 30 września i tego samego dnia impreza dla wszystkich roczników.
No jak narazie studia zapowiadają się wypaśnie

No jak narazie studia zapowiadają się wypaśnie
najlepszy to ja chyba z WF jestem
hehehe
tak poza to moze j. ang.. lub moze hista.. a tak to wogole ... do bani.. nie lubie szkoły..
Ja z historii i Informatyki(beznadziejny poziom) najlepszy !! 6 rulezz!!!
jeszcze 9 miesięcy i tydzień i znowu będą wakacje :] w szkole moją pierwszą ocenką było 1 z gegry :/ źle to widze :/
To uczyć się chłopie... Nic innego...
koleś nie przejmuj sie to dopiero początek roku szkolnego wiec jeszcze masz kupe czasu na poprawienie tej bani... trza myśleć pozytywnie... 
Kurcze... Baba od majzy dała mi uwagę za nic... Mam dość... Wyprowadzam się na Marsa...
a ja znów na chorobe w domu siedze... 
Zmyśloną czy rzeczywistą

byłem u lekarza... powiedział że mam zapalenie gardła i ze przeziębiony jestem... ale w poniedziałk juz do szkoły... 
nie lubię szkoły.
nie lubię zadnego przedmiotu.
a w tym roku matura i musiałem sie okreslic.... heh wybrałem geografie na ustny i piemny. jako obcy angielski choć i tak nic nie umiem....
nie lubię zadnego przedmiotu.
a w tym roku matura i musiałem sie okreslic.... heh wybrałem geografie na ustny i piemny. jako obcy angielski choć i tak nic nie umiem....
Oooo... Kiepsko...
hmmm... no to nie za dobrze... ale jak to jest... pisałeś że masz 24 lata.. i dopiero matura??
chodze do liceum wieczorowego. bo w przeszłości to mi sie nie chcialo chodzic do szkoly
teraz to trzeba nadrobic bo o robote coraz trudniej. a zycie i przyjemnosci kosztuja sporo kasy...
w sumie masz racje.... ja tez teraz mógłbym zrezygnować ze szkoły bo mam miejsce w pracy... ale najpierw chce skończyć szkołe żeby mieć ten papierek.. bo nigdy nic nie wiadomo jak będzie... i dlatego jeszcze chodze do szkoły... 
jak każdy...
A ja na mioje nieszczeście poszedłem do dobrego liceum w moim mieście... Królówka. Niby to i dobrze wysoki poziom ale... TRZEBA SIE UCZYĆ!!!! Pierwszą klasę jakoś przebrnałem, nawet dobrze mi szło... ale teraz... ale wogóle nie mam czasu wolnego i pościęcam go na szkołę, albo będę miał baaaardzo duże problemy z zaliczeniem szkoły (historia Boziu....) i też nie wiele czasu dla siebie
. Ehhh. I jak tu być zadowolonym... 
Z historią masz problem ?? Przecież to łatwy i uporządkowany przedmiot nie jak przyroda(brrr...)
bardzo.... im więcej się z niego uczę... ty więcej zdaje sobie sprawy czego nie umniem i sie nie nauczę... i bardziej przez to stresuje sie na sprawdzianach. A i tak dostanę ulubioną mą ocenę 
A ja z historii zwykle mam 6 +...
BArdzo dobra ocena... Tez dostaje w takich okolicach oceny z historii :]
Najłatwiejszy przedmiot na ziemi... Wogóle wszystko jest łatwe dla mnie...
Czyżby ??:> nawet chemia, fizyka, biologia i WF??:>
Biguś nie mam tego... Mam przyre tylko... Hihih....
aha... to dlatego jestes taki dobry. Jeszcze podstawówka??
No, a na lekcjach sobie spokojnie śpię...
to ty jeszcze nie wiesz co to spanie na lekcjach 
Co do spania na lekcjach to mój kolega ormalnie zasną
mi sie to też zdarzyło nieraz.... szczególnie jak sie w nocy coś innego poza nauką robiło :]
Ciekawe co? Siedziało sie i spamowało cal noc na frihoscie? Nie, my jóż wiemy co żeś robił... układał description na frikosa
ja tam sypiam dzien w dzien w szkole... bo wiecie nie mam czasu na spanie w domu... nie warto marnować tak tego czasu...
dlatego wysypiam sie na lekcjach... 
Tak jak ja...
heh... dzis sobie zasnąłem centralnie przed nauczycielem... on był kołomnie a ja zasnąłem... heh... cała klasa miała ubaw... a nauczyciel nawet nie zauważył... 
| Kudlaty wrote: |
| heh... dzis sobie zasnąłem centralnie przed nauczycielem... on był kołomnie a ja zasnąłem... heh... cała klasa miała ubaw... a nauczyciel nawet nie zauważył... |
lol moze szukał mikroskopu abycię zobaczyć?
ale coż opczekujemy.... jakiś pozytek z tej szkoły musi być. no nie?? :]
heh no pewnie 
Porzytek jest taki ze raz na tydizeń można siąść przed innym kompem 
ale tak po kilku tyg znów siedzimy przy tym przy którym juz siedzieliśmy...
yyy , a ja zawsze siedam przed takim samym... dlaczego??
Były niezłe jaja raz... Ja sobie się wyłożyłem na dwóch krzesłąch i śpię(to plastyka)... I nagle zasypiam... Obudziłem się dopiero o dzwonku...
heh... ja nie siadam bo nie mam w szkole infy juz... 
Infy nie masz ?? O ty biedaczku nie masz kiedy se pograć nonstop...
ehh....
a ja mam infe i fajnie jest...
facetka nam tłumaczy wszystko jak małym dzieciom....
a ja mam infe i fajnie jest...
facetka nam tłumaczy wszystko jak małym dzieciom....
a ja nie i źle mi z tym... zawsze to tak jak kafejka internetowa było... 
Nam facet tłumaczy wszytko,ale komppów nei włanczamy 
to mnie najbardziej wkurzało, w 1 klasie technologia informacujna.... gościu który mnie uczył wiedział o informatyce tylko tyle co sie na kursach dowiedział.... a jak nam tłumaczył worda.... to "wykładał" nam to z zeszytu.... a tez fajnie na klawiaturze piasał 2 palcami :]
Przedmioty szkolne które lubię : matma , biologia , geografia i może jeszcze informatyka (raczej lubie grać a nie bawić się w przewodach)
Nie lubię natomiast w-f.
Nie lubię natomiast w-f.
ehhh... dzis był sprawdzian.. a jutro mam 3... 
Dzisiejsze oceny z polaka 1, 1+, 2,3 mozliwosc poprawy
Dzisiejsze ocent z matmy 2,2 bez mozliwosci poprawy
Dzisiejsze ocent z matmy 2,2 bez mozliwosci poprawy
a ja dzis nic nie dostałem... 2 sprawdziany dosc dobrze napisałem a 3 to chyba do bani... 
Ja miałem sprawdzian z anglika i chyba napisałem na 6, ale na 100% na 5...
Z majzy miałem wczoraj... łatwizna... Zrobiłem w połowie czasu, reszte czasu leżałem... hihih...
Z majzy miałem wczoraj... łatwizna... Zrobiłem w połowie czasu, reszte czasu leżałem... hihih...
majzy?
Czy matmy?
Czy matmy?
a ja wczoraj miałem nic w szkole :]. Błogie opierdalanko, ale zato dzisiaj... DZIEŃ NAUCZYCIELA!!!1 (czyli wolne od szkoły
)
To się nazywa dzięń edukacji narodowej
Szkoły nie lubie ale uczyć się trzeba.
Najłatwiej przychodzi mi majca, fizyka i infa (gdybyście widzieli jakich pierdół się uczymy :/ )
Nie lubie historii (za dużo kucia na pamięć) i chemii (wogóle nie jarze :/)
I ogólnie szkoła SUX ;p
Szkoły nie lubie ale uczyć się trzeba.
Najłatwiej przychodzi mi majca, fizyka i infa (gdybyście widzieli jakich pierdół się uczymy :/ )
Nie lubie historii (za dużo kucia na pamięć) i chemii (wogóle nie jarze :/)
I ogólnie szkoła SUX ;p
A wiesz szkoła jest Sacreble... Więc tak może... Majza = Matma... Dostanę na 99 % 6... A na 100% 5...
czyli jesteś kujon 
skoczek to prawdziwy kujon... 
Kurde.... mieć 6 z matmy.... marzenia 
Jest szóstka bezbłędnie... Jak wygodnie się nie uczyć...
no prawdziwy kujon, ja ciągle poprawiam pały na 1+ a tu skoczek meni przeszkakuje o 5 stopni
ALe dis było zrzynanie na Polaku! Cały sprawdzian zciągnołem 30 pytań testowych
Aha, a nas czeka kurde pieprzone dyktando... czyli 4 albo 5 tylko...
A majza to łątwy przedmiot i każdy kto nie umie majzy, nie powinien uważać sie za informatyka...
A majza to łątwy przedmiot i każdy kto nie umie majzy, nie powinien uważać sie za informatyka...
a ja jutro mam WKU i delegacje z całego dnia... ;D wiec do szkółki se nie idem... 
No a ja lubię tak:
-Informatykę - chyba jak każdy ...
- WF, a w szczególności siatkówkę i tenisa (no i basen)
- Matme bo to całkiem fajne
- Muzykę bo nasz gość od muzyki jest spoko (pozdrowienia Panie Ochar)
Nienawidzę:
- Plastyki - mam walniętą babę, która widzi Picassa w szklance po Nutteli
- J.polskiego - bo uczy nas mała, zakompleksiona pani Z.
No to chyba tyle
A najbardziej lubię pana ochroniarza w tych jego dresach
-Informatykę - chyba jak każdy ...
- WF, a w szczególności siatkówkę i tenisa (no i basen)
- Matme bo to całkiem fajne
- Muzykę bo nasz gość od muzyki jest spoko (pozdrowienia Panie Ochar)
Nienawidzę:
- Plastyki - mam walniętą babę, która widzi Picassa w szklance po Nutteli
- J.polskiego - bo uczy nas mała, zakompleksiona pani Z.
No to chyba tyle
A najbardziej lubię pana ochroniarza w tych jego dresach
u nasz ochroniarz ma twarz jak gorul( taki usta wystające) niektórzy mówią ze napewno ma coś współnego z kaczkami 
ja ochroniarza nie mam
Bogu dzięki...
a chodzę do Mickiewicza - słynnego śląskiego LO
a chodzę do Mickiewicza - słynnego śląskiego LO