Zastanawiam się gdzie mogłabym publikować (poza blogiem i wiadomościami24) moje teksty. Są z różnych kategorii i różnej długości..
Gdzie uważacie, że warto?
To, moja droga, zależy od treści i publiczności docelowej. Taką sprawę potraktuj jak reklama, imho blog to świetnie sposób na przekaz. Możesz poszukać jakichś pism, nawet regionalnych/lokalnych albo też tematycznych, które wydrukowałyby twoje wypociny. Zostają także serwisy związane z tą tematyką.
A ja hm... mam pomysł na wydanie swojego własnego małego zina... papierowego =D. Koszta całkiem małe, tak jak nakład, ale nawet za 10zł można druknąć sporo tekstu i przekazać sporo myśli, zależy jeszcze od formatu itp. ale wyszło mi, że za tą dychę będę mógł wydać... min. 500 egzemplarzy, albo więcej. Nie będzie to wielkie objętościowo, o tym nawet nie marzę, ale parę tekstów i grafik się zmieści, całkiem sporo jak na jednego redaktora/publicystę, a potem dystrybucja, czyli podrzucanie tego w miejsca publiczne takie jak szkoła, bary, przystanki, ławki itp. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A i Tobie życzę szczęścia.
Eh, zabraliście pomysł...
iThink to niezła inicjatywa, wielu już na nim gościło...
Słyszałem o czymś takim co się nazywało wirtualne media , bodajże wirtualnemedia.pl - ale to chyba ma się do iThink jak "Fakt" do "Gazety Wyborczej" (iThink, jak wyborcza, też czasem coś palnie, szczególnie, że jest robiony przez internautów).