FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Gdzie pisac?

mtx
Zastanawiam się gdzie mogłabym publikować (poza blogiem i wiadomościami24) moje teksty. Są z różnych kategorii i różnej długości..
Gdzie uważacie, że warto?
c'tair
To, moja droga, zależy od treści i publiczności docelowej. Taką sprawę potraktuj jak reklama, imho blog to świetnie sposób na przekaz. Możesz poszukać jakichś pism, nawet regionalnych/lokalnych albo też tematycznych, które wydrukowałyby twoje wypociny. Zostają także serwisy związane z tą tematyką.

A ja hm... mam pomysł na wydanie swojego własnego małego zina... papierowego =D. Koszta całkiem małe, tak jak nakład, ale nawet za 10zł można druknąć sporo tekstu i przekazać sporo myśli, zależy jeszcze od formatu itp. ale wyszło mi, że za tą dychę będę mógł wydać... min. 500 egzemplarzy, albo więcej. Nie będzie to wielkie objętościowo, o tym nawet nie marzę, ale parę tekstów i grafik się zmieści, całkiem sporo jak na jednego redaktora/publicystę, a potem dystrybucja, czyli podrzucanie tego w miejsca publiczne takie jak szkoła, bary, przystanki, ławki itp. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A i Tobie życzę szczęścia.
InsanePL
Sporo ludzi pisze an joggerze, niektóre blogi z joggera są naprawdę wartościowe, bo udzielają informacji, dodają tutoriale itp. Nienawidzę blogów jak ktoś pisze o sobie Smile. Wole coś zyskać z czytania Smile
Może jeszcze iThink ?
smspno
Tak, polecam iThink (http://www.ithink.pl). Świetne miejsce do wyrażania własnych poglądów na każdy temat, a szczególnie dotyczących otaczającej rzeczywistości, polityki i społeczeństwa, niezależnie od wyznawanych ideologii bądź doktryn czy światopoglądów. Kilkoro moich znajomych czytuje ten serwis, więc wnioskuję z tego, że do wielu osób dociera. Taak, myślę, że powinnnaś swoje teksty zamieszczać również tam... Smile.
pawelabrams
Eh, zabraliście pomysł...

iThink to niezła inicjatywa, wielu już na nim gościło...
Słyszałem o czymś takim co się nazywało wirtualne media , bodajże wirtualnemedia.pl - ale to chyba ma się do iThink jak "Fakt" do "Gazety Wyborczej" (iThink, jak wyborcza, też czasem coś palnie, szczególnie, że jest robiony przez internautów).
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.