FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Do zobaczenia w kinach

mtx
W kinach bez przerwy można oglądać jakieś filmy - często chodzimy i żałujemy lub nie chodzimy i też żałujemy; dlatego opisujemy w 2-3 zdaniach nasze wrażenia z filmów kinowych

Step up 2 - dla miłośników You can dance - dużo hip-hopu
27 sukienek - typowa komedia romantyczna - dla żadnego z was ;P
Sweetney Todd - jeśli ktoś lubi Tima Burtona i/lub Jonnego - film szokujący i dosyć artystyczny
gecko
Lejdis - i straciłem wiarę w dziewczyny Razz takie sobie. 2.5/5
Kroniki Spiderwick - Harry Potter: komercji ciąg dalszy. 3.2/5
Zaczarowana - po 5 min filmu wiadomo, jak się skończy. Niesamowicie przewidywalny (bo od Disney'a). 1/5
smspno
Lejdis - wielu osobom się nie podobał, ale mi bardzo. Trafiło w moje poczucie humoru Razz. Ogólnie 4,5/5
mtx
Zaczarowana - oj, dla fanów Śnieżki i Kopciuszka.. piosenki (jak na "musical" raczej słabe)
Lejdis - jako 100% femin, 100% les i koleżanka Dereszowskiej mówię, że film świetny Smile (zwłaszcza w porównaniu z Testosteronem)
gecko
Jumper - irracjonalny pomysł, f/x specjalne i ... nawet miłe w oglądaniu; szkoda tylko, że film jest 'urwany' w środku (imho brak zakończenia). 3.8/5
gandalfini
The Mist (mgła) - Film bardzo fajny, szkoda że kończy się jakoś nieszczególnie Wink
Eye (Oko) - Całkiem fajny, remake jakiegoś filmu z Hong-Kongu czy cośWink Główną rolę w filmiepowierzono Jessice Albie więc jest na czym oko zawiesić Very Happy
webek
Juno - bardzo dobry, oryginalny film. Ciekawa fabuła, dobre dialogi, dobra gra aktorska 4.5/5
Alpha Dog - dobra fabuła, choć trochę za bardzo wulgarna Wink no i bardzo opóźniona premiera w Polsce 3.5/5
American Gangster - film perfekcyjny - nic dodać, nic ująć 5/5
John Rambo - jak dla mnie bardzo dobra komedia. średnio wykonane efekty specjalne podkreślają poczucie humoru producentów ;p. Lubie postać Rambo, dlatego jak dla mnie 4/5 dla pozostałych 3/5
Ostrożnie, Pożądanie - poczatkowo przynudnawy, w połowie filmu rozkręca się akcja - potem coraz lepiej 3/5
To nie jest Kraj dla Starych Ludzi - jak dla mnie nic specjalnego, pomimo tego, że dostał 4 statuetki 3.5/5
mtx
Obejrzałam dzisiaj Włatców - o ile serial bywa lepszy lub gorszy o tyle film jest naprawdę słaby! Kilka razy można było się zaśmiać, ale generalnie nie bawi, jest poszatkowany na odrębne historie i do końca nie wiadomo o co autorom chodziło...
Tomaszydlo
Transporter 3 - NUDA! KURDE NUDA! Zepsuli tak fajnie zapowiadający się film :/
Step up 2 - No w sumie z własnej woli nie poszedłem ale nie żałuje, znacznie ciekawszy od 1 i fajnie że z 1 częścią powiązany troszku
Kobiety pragną bardziej - też nie poszedłem z własnej woli, jak dobrze że miałem simsy na komórce Razz no ale płeć przeciwna z tego co wiem zadowolona więc polecam mtx Wink