|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
En Çok Dinlediğiniz Müzik Türü
En Çok Dinlediğiniz Müzik Türü nedir ?
En agresifinden metal...
| darkeagle wrote: |
| En agresifinden metal... |
Mesela kimleri dinlersin ?
en cok halk muzigi ve sanat muzigi ama
biraz klasik muzik te dinlerim
cocuklugumda klasik muzik denince,pazar gunleri adeta bir iskence gibi hatirladigim pazar konserleri vardi.
pazar sinemasini izledikten sonra ,konser baslayinca disariya futbol oynamaya cikardik.Kendimizi oyuna kaptirdigimiz icin konserden sonraki guzel dizileri kacirirdik.Bu yuzden klasik muzige ve hikmet simsek e karsi cocukluktan gelen bir antipatim vardik
ama sonralari aramiz biraz duzeldi.
biraz klasik muzik te dinlerim
cocuklugumda klasik muzik denince,pazar gunleri adeta bir iskence gibi hatirladigim pazar konserleri vardi.
pazar sinemasini izledikten sonra ,konser baslayinca disariya futbol oynamaya cikardik.Kendimizi oyuna kaptirdigimiz icin konserden sonraki guzel dizileri kacirirdik.Bu yuzden klasik muzige ve hikmet simsek e karsi cocukluktan gelen bir antipatim vardik
ama sonralari aramiz biraz duzeldi.
| Quote: |
| Viyana ve Berlin filarmoni orkestralarının üyelerinden oluşan "Viyana-Berlin Filarmoni Üyeleri" Oda Orkestrası, 6 Mart'ta CRR'de Konser Salonu'nda konser verecek. Klasik müziğin önemli ismi Simon Rattle, 50. doğum gününde dünyanın en iyi senfonik müzik topluluğu olarak bilinen Viyana ile Berlin filarmoni orkestralarının birlikte yer aldığı bir konser yönetmek istedi. Bunun üzerine her iki orkestranın en iyi müzisyenleri bir araya geldi. Dinleyiciler ve eleştirmenler tarafından konserin devamı istenince "Viyana-Berlin Filarmoni Üyeleri" ortaya çıktı |
pop, rock, biraz metal, karışık takılıyorum 
Esasen rock dinliyorum ama türkülerden de vazgeçemiyorum.Blues da çok hoşuma gider ama adam akıllı takipçisi değilim.
pop , metal ve fantezi 
| sefilim wrote: |
| pop , metal ve fantezi |
karışım süper
download etmesi kolay olanları 
genellikle rock alt yapıya sahip ama kulağıma hoş gelen türleri dinlerim dinlerim.
rap diye yazılıyor sanırım
o tür hariç hepsi
metal rock ağırlıklı ama geceye doğru tsm
metal rock ağırlıklı ama geceye doğru tsm
Her tür müzikten yararlanmak lazım. Her tür dinlerim.
| tufansaba wrote: |
| rap diye yazılıyor sanırım metal rock ağırlıklı ama geceye doğru tsm |
rakı,beyazpeynir ve sınırsız ton başığıda var mı Türk sanat müziğinin yanında
| maeglin20 wrote: | ||
Mesela kimleri dinlersin ? |
Dinlemekten çok kendim çalar söylerim.
Ama dinleyeceksem de rammstein, static-x, disturbed vs.
kendimi bi anda tek gibi hissetmeye basladım. baska tasavvuf dinleyen yok mu yahu

| hekimusta wrote: |
| kendimi bi anda tek gibi hissetmeye basladım. baska tasavvuf dinleyen yok mu yahu |
| BURAK_X wrote: | ||
|
kurduğun cümleyi yazdıktan sonra hiç okudun mu ?
kendi yorumuma gelince bence dinlemiyorsun tasavvuf Sami Yusuf falan denmez 2-3 tane isim söylenir BENCE
| tufansaba wrote: | ||||
kurduğun cümleyi yazdıktan sonra hiç okudun mu ? kendi yorumuma gelince bence dinlemiyorsun tasavvuf Sami Yusuf falan denmez 2-3 tane isim söylenir BENCE |
büyütmeye gerek yok. zevk meselesi, dinde zorlama olmaz
| tufansaba wrote: |
| kendi yorumuma gelince bence dinlemiyorsun tasavvuf Sami Yusuf falan denmez 2-3 tane isim söylenir BENCE |
2-3 tane isim söylenir SENCE. Ama ben Sami Yusuf dinlemesem neden yazyım? Belki tasavvuf olarak bi tek onu dinliyorumdur? Zaman zaman tvde dinliyorum başkalarının tasavvuf müziklerini ama kimin müzikleri olduğunu bilmiyorum. Olmaz mı? Neden böyle birşey söyledin durduk yere?
hoşuma giden her sesi dinlerim yabancısından tutunda arabeskine kadar