Host isteğim bugün kabul edildi ve upload için ftp bağlantısı sağlamaya çalıştım, olmadı. Sorunla ilgili olarak forumları taradım, ftp bağlantısında acctive / passive mode ve firewall sorunundan bahsediliyor. Filezilla ve firfox'un fireftp eklentilerinde söylenenleri yapmış olmama rağmen bir çözüm sağlayamadım. Bu konuda sorun yaşayan veya çözümü konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çözüm için mesajlarını bekliyorum.
FTP Bağlantı Sorunu
Hangi server?
FlashFXP kullanıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım 
arkdasım nasıl bi hata veriyor. sitenin ftp adresini ve şifrelerini dogru yere ve dogru sekilde yazdıgından emin misin? büyük ihtimalle yanlış yere veya yanlış yazdıgından kaynaklanıyordur
evet sorunu aç biraz hatta mümkünse screenshot at 
aç internet explorerı,
ftp://kullanıcı adın:şifren@domain adın/public_html
şeklinde gir bakalım
ftp://kullanıcı adın:şifren@domain adın/public_html
şeklinde gir bakalım
Server 1'deyim
FireFTP ile bağlanma girişiminde
yazıyor ve bu aşamada dosyaların listelenmesi gerekirken bağlantıya dair bir hareket gelmiyor. Bu arada cpanel üzerinde password değiştiremiyorum;
şeklinde bir hata alıyorum. Evet, diyor ki "eski passwordünü yanlış giriyorsun", aynı passwordle cpanel'e giriyorum...
Webdisk kullanayım diyorum, onda da bağlantı sağlandıktan sonra dosya yüklemeye kalktığımda, aynı dosya / klasörden var olduğunu, üzerine yazamayacağını söylüyor.
Cpanel ile tek dosya upload etmek istediğimde, upload sayfasında "maximum file size allowed for uplodad: -5 bytes" gibi bir satır görüyorum, upload starting diyor ve dediğiyle kalıyor.
ftp://kullanıcı adın:şifren@domain adın/public_html formülünü de deniyorum, sayfa açılmıyor.
SS ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, bu açıklamalarla da sorun çözülmezse yollarım.
Host verildikten sonra yapmam gereken, aktivasyon gibi birşey olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü account bilgilerim var, hostingimin olduğunu söyleyen ibareler var, cpanele giriyorum, ama dosya yükleme yapamıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
FireFTP ile bağlanma girişiminde
| Quote: |
| 220---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
220-You are user number 2 of 50 allowed. 220-Local time is now 01:39. Server port: 21. 220-This is a private system - No anonymous login 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity. USER liceneus 331 User liceneus OK. Password required PASS (password not shown) |
yazıyor ve bu aşamada dosyaların listelenmesi gerekirken bağlantıya dair bir hareket gelmiyor. Bu arada cpanel üzerinde password değiştiremiyorum;
| Quote: |
| There was an error manipulating the password file. This generally means you entered your old password incorrectly. |
şeklinde bir hata alıyorum. Evet, diyor ki "eski passwordünü yanlış giriyorsun", aynı passwordle cpanel'e giriyorum...
Webdisk kullanayım diyorum, onda da bağlantı sağlandıktan sonra dosya yüklemeye kalktığımda, aynı dosya / klasörden var olduğunu, üzerine yazamayacağını söylüyor.
Cpanel ile tek dosya upload etmek istediğimde, upload sayfasında "maximum file size allowed for uplodad: -5 bytes" gibi bir satır görüyorum, upload starting diyor ve dediğiyle kalıyor.
ftp://kullanıcı adın:şifren@domain adın/public_html formülünü de deniyorum, sayfa açılmıyor.
SS ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, bu açıklamalarla da sorun çözülmezse yollarım.
Host verildikten sonra yapmam gereken, aktivasyon gibi birşey olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü account bilgilerim var, hostingimin olduğunu söyleyen ibareler var, cpanele giriyorum, ama dosya yükleme yapamıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bence önemli bir dosyan ve ya herhangi birşeyin varsa ftpnde onları al sonra bondingse mesaj at bir çok sorunla karşılaşıyorum hesabımı silip tekrar oluşturabilir misin diye
oda zaten tekrar oluşturup giriş bilgilerini veriyor
oda zaten tekrar oluşturup giriş bilgilerini veriyor
ftp://.... diye ben bir zamanlar giriyordum sonra sorun yaşadım giremiyorum,
ama filezilla'dan girebiliyorum. Bu FTP programını bir dene istersen.
ama filezilla'dan girebiliyorum. Bu FTP programını bir dene istersen.
Bondings'e ve Animal'a mesaj attım, Bondings tatildeymiş, Animal öyle söylüyor. Dosya yükleme limiti olarak görünen "-5 byte" normale dönmüş durumda ama gerek cpanel, gerekse ftp üzerinden dosya yükleme sorunu halen devam ediyor. Ayrıca şifre değiştirme girişimlerim de olumsuz sonuçlanıyor. Bu sorunu çözebilecek bir moderatör var mı? Yoksa 20 gündür tatilden dönmeyen bondings'i beklemeye devam mı etmeliyim?
CUTEFTP kullanıyorum arkadasım onu kullan FTP kullanıcı adınla sıfrenı ıyıce ıncele ondan olabılr dıye tahmın edıyorum
Bugün site yöneticileri account'umu silip, yeniden oluşturmuşlar. Bir aydan fazla bir süredir bekledim, ama sonunda düzeldi. Umarım beklediğime değmiştir.
Nedense frihostun bu tür işlemleri çok geç yapılıyor
ben de kaç gündür yeni bir şifre için bekliyorum.Kontrol panelindeki şifre hatırlatma bağlantısı çalışmıyor.Kaç gündür kaç kere denedim onay kodu hala gelmedi.En sonunda geçen gün bu tür işlemlerin manual yapıldığını öğrendim ve de ilgili forum sayfasına isteğimi yazdım ama 3 gün oldu halaa yanıt yok.Hala beklemedeyim 
5nci günün sonuda nihayet şifre değişti 
| sefilim wrote: |
| 5nci günün sonuda nihayet şifre değişti |
sanırım hesap işleriyle sadece bondings ilgileniyor. tabi yoğuluk artınca onunda işi zorlaşmıştır. çok önceden bondingse bikaç işim düşmüştü ve gayet hızlı halletmişti.
uzun zamandır bi sorun yaşamadım ama..
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim de. Benim sormak istediğim bir konu vardı. Amatör bir site planlıyorum o yüzden ücretsiz domain aldım. Bu siteyi joomla ile yapmayı planlıyorum da frihost joomla yı destekliyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
| fthk wrote: |
| Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim de. Benim sormak istediğim bir konu vardı. Amatör bir site planlıyorum o yüzden ücretsiz domain aldım. Bu siteyi joomla ile yapmayı planlıyorum da frihost joomla yı destekliyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Evet, elbette.
aRKLAR NASIL HOST ALICAZ PEKALA?
| S3RD4R wrote: |
| aRKLAR NASIL HOST ALICAZ PEKALA? |
| Sık Sorulan Sorular başlığı wrote: |
|
Hosting hesabı nasıl açtırabilirim ? - Öncelikle forum kurallarını okuyun. Toplamda en az 10 puanınız ve 5 mesajınız (spam olmayan ve forum kurallarını uygun) mesajlar gönderin. Daha sonra Account(Hesap) sayfanıza gidiniz ve buradan hesabınız açılması için istekte bulunuz. http://www.frihost.com/forums/account.php Puanlar nasıl işliyor ? - Yazdığınız bir mesajdan uzunluğuna göre 0 ile 2,5 arasında puan kazanıyorsunuz. Her gün 1 puan hesabınızdan silinir. Aktif olmama gün limitiniz ise aldığınız puan sayısıdır. Örneğin, 30 puanız varsa 30 gün aktif olmayabilirsiniz. En fazla 45 gün aktif olmama limitiniz var. Puanlarınız 0'ın altına düşmemelidir. -5'te ise 1. uyarı mesajı gelir, -10'da ise 2. uyarı gelir ve sonrasında hesabınız silinir. Hesabımın açılması ne kadar sürer ? - Hemen açılabileceği gibi bir kaç gün de sürebilir. Yine Account sayfanızdan takip ediniz. Hesabınım açılmadı ? Ne yapmalıyım ? - Eğer hesabınız açılmamışsa forum kurallarına uygun ve istenilen minimum sayıda mesaj göndermemişsiniz demektir. Lütfen daha iyi mesajlar gönderin ! Idea Hesabınızın açılmasını istiyorsanız bunlara dikkat etmelisiniz.: - Her konuya mesaj göndermeyin, öncelikli olarak ilgilendiğiniz konulara mesaj yazın. - Mesajlarınızı çok kısa yazmayın. |