1-) İşletim sistemini kurduğunuz cd ile boot edin.
2-) Cd'den önyükleme yaparken kurtarma konsoluna geçerken R tuşun basın.
3-) Genel olarak söz edersek işletim sistemi herkeste C sürücüsünde kurulu onun için "1" tuşuna basıp devam ediyoruz.
4-) "1" tuşuna basınca administrator şifresi istiyecek şifre koyduysanız şifreyi yazıp devam ediyoruz yoksa boş bırakıp devam ediyoruz.
5-) Bu adımlar tamamlandıktan sonra "fixmbr" ve "fixboot" komutlarını çalıştırarak sorunu çözüme ulaştırıyoruz.
Bunları yaptıktan sonra bilgisayarımızı reset atıp yeniden başlattığımızda eğer "NTDLR missing" gibi bir hata alıyorsak şunları yapıyoruz.
Sistemi restore edeceğiz.
Tekrar üstteki işlemleri yapıp kurtarma konsolua ulaştıktan sonra aşağıdaki komutları yaptıracağız.
Eğer bundan sonrada olmazsa tek çözüm format
Bunu çoğu forumda yayınladım zamanında ntldr hatasından çok çektiğim için
umarım herkese faydalı olur 
2-) Cd'den önyükleme yaparken kurtarma konsoluna geçerken R tuşun basın.
3-) Genel olarak söz edersek işletim sistemi herkeste C sürücüsünde kurulu onun için "1" tuşuna basıp devam ediyoruz.
4-) "1" tuşuna basınca administrator şifresi istiyecek şifre koyduysanız şifreyi yazıp devam ediyoruz yoksa boş bırakıp devam ediyoruz.
5-) Bu adımlar tamamlandıktan sonra "fixmbr" ve "fixboot" komutlarını çalıştırarak sorunu çözüme ulaştırıyoruz.
Bunları yaptıktan sonra bilgisayarımızı reset atıp yeniden başlattığımızda eğer "NTDLR missing" gibi bir hata alıyorsak şunları yapıyoruz.
Sistemi restore edeceğiz.
Tekrar üstteki işlemleri yapıp kurtarma konsolua ulaştıktan sonra aşağıdaki komutları yaptıracağız.
| Code: |
| copy c:\windows\system32\config\system c:\windows\tmp\system.bak
copy c:\windows\system32\config\software c:\windows\tmp\software.bak copy c:\windows\system32\config\sam c:\windows\tmp\sam.bak copy c:\windows\system32\config\security c:\windows\tmp\security.bak copy c:\windows\system32\config\default c:\windows\tmp\default.bak delete c:\windows\system32\config\system delete c:\windows\system32\config\software delete c:\windows\system32\config\sam delete c:\windows\system32\config\security delete c:\windows\system32\config\default copy c:\windows\repair\system c:\windows\system32\config\system copy c:\windows\repair\software c:\windows\system32\config\software copy c:\windows\repair\sam c:\windows\system32\config\sam copy c:\windows\repair\security c:\windows\system32\config\security copy c:\windows\repair\default c:\windows\system32\config\default |
Eğer bundan sonrada olmazsa tek çözüm format
Bunu çoğu forumda yayınladım zamanında ntldr hatasından çok çektiğim için