FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Domain Webalizer Stats





flatliner
hi everyone erm I seem to be having a problem setting up the Domain Webalizer Stats for my domain.

it out puts this erorr when I try acess it
Quote:
File does not exist

You must wait for the stats to be computed. This will only happen *after* logs exist (domain must resolve and be used).

Info for Admins: Downloading a new webalizer binary



any suggections?
rvec
wait a couple of days, they'll appear after the domain is used and the webalizer stats are updated. I don't know how often that is but that's probably once a day.
flatliner
No I have add this problem for a few months now, I had a look through the files and couldnt find much of anything to do with awstats or the other one. I dont think they are installed on it. How could I reinstall AWstats??
rvec
you can't reinstall them. If they keep giving this error that means the logs aren't made. And I think only an admin can do something about that.
flatliner
ok well I got the AWstats to sorta work, well I getting abit farther then before, now I am getting to the display page, but in the. In the page it displays this erorr

Code:
   Never updated (See 'Build/Update' on awstats_setup.html page)
flatliner
Ok its seem to magicly start working, I dont know what was wrong with it. Thanks for your help anyway Very Happy
Related topics
Webalizer
Wasze Strony
Stats
Webalizer Stats not working
Stats
clear stats and logs
Webalizer stats haven't updated...
web stats counter anyone?
Webalizer Stats
Webalizer Stats
Webalizer Stats Not Functioning
server side includes SSI + stats
Problem with stats (log problems?)
webalizer stats
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.