FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Google Story 2, czyli jak mnie spuszcza firma...

mtx
http://cmo.cxo.pl/blog/135247.html

Jak firma na własne życzenie robi sobie krzywdę..
bmrosol
Bardzo ciekawy artykul, jestem sam pod wrazeniem jak taka, rozpowszechniona na caly swiat "firma" czule reaguje na medie czy marketing. Kto wie moze zarobki z reklam wrecz utopily ich autorow nie zostawiajac miejsca na cala reszte...
loginos
Autorka artykułu sprawia wrażenie jakiejś nieporadnej.
Takie stwierdzenie jak to, że Google jest firmą internetową i nie musi mieć adresu korespondencji, albo to, że od 19 XII do 2 I nie może się dodzwonić i dopiero po 2 tygodniach napisała maila.

W każdym razie widać w tym artykule dysonans poznawczy autorki, natomiast moje zdanie o góglu raczej się pod jego wpływem nie zmieniło.
bmrosol
loginos wrote:
W każdym razie widać w tym artykule dysonans poznawczy autorki, natomiast moje zdanie o góglu raczej się pod jego wpływem nie zmieniło.

W pelni zgadzam sie z kolega z gory natomiast takie info daje nam sporo do myslenia co do gogli i ich mozliwosci, skoro niby tak "utajnione" to wszystko to co za tym wszystkim sie kryje ?

pzodrawiam Twisted Evil
abikor
Treść artykułu wskazuje raczej na jakość (raczej kiepską) polskiego oddziału Google. Nie łączyłbym tego z filozofią działania firmy w całości. Na pewno taki sposób działania nie zwiększy zaufania do firmy w Polsce. Zwykle nie chcą udzielać się publicznie ludzie, którzy mają coś do ukrycia - najczęściej swoją niekompetencję.
Co do postawy człowieka z Londynu - w pełni zrozumiała - nie można podejmować działań wbrew przedstawicielom lokalnych oddziałów, natomiast na jego miejscu porozmawiałbym z kimś z kierownictwa - bo to faktycznie działanie szkodliwe dla wizerunku firmy.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.