Na forum mamy już dość dużo tematów tak że niekoniecznie wszystkie chciałbym oglądać an raz. Domyślnie są one stronicowane i sortowane od najświeższych (ostanio modyfikowanych), czy istnieje możliwość na tym forum (czy w ogóle w phpbb) filtrowania tematów - np. ukrycie zamkniętych, albo założonych przed określonego użytkownika oraz sortowania tematów według innego kryterium niż ostatani wpis - np. liczba postów, liczba moich wypowiedzi itd.?
Filtrowanie tamatów
NO mnie akurat najbardziej odpowiada to według daty ostatniego wpisu...
Ostatnio to chciałem założyć temat żeby ogólnie stare tematy powywalać bo po co komu one? Bezsensu, jak tu pierwszy raz zaglądnąłem to aż się przeraziłem że tak dużo. No albo chociaż powywalać te mniej potrzebne. Jeśli jest dyskusja na temat gry wiedźmin albo opinie o Viście to można takie zostawić, ale jeśli jest "Szukam wspólnika" i z tego tematu i tak nic nie wynika to go wywalić.
Ostatnio to chciałem założyć temat żeby ogólnie stare tematy powywalać bo po co komu one? Bezsensu, jak tu pierwszy raz zaglądnąłem to aż się przeraziłem że tak dużo. No albo chociaż powywalać te mniej potrzebne. Jeśli jest dyskusja na temat gry wiedźmin albo opinie o Viście to można takie zostawić, ale jeśli jest "Szukam wspólnika" i z tego tematu i tak nic nie wynika to go wywalić.
W czystym phpbb2 nie ma takiej funkcji. Werska by przemo już oferuje opcji ignoruj temat czyli nie wyświetla go. Oczywiście możesz go odignorować i go spowortem zobaczyć, a admin raczej dla jednego użytkownika nie zmieni silnika bo by trzeba było wszystko od zera robić. Mówie tu o dodatkach.
z całym szacunkiem, ale nie wydaje mi sie, żeby to było potrzebne...
opcja ignoruj chyba całkowicie wystarczy... choć jej nie używam, tylko poprostu nie otwieram tego, czego nie chce przeczytać i koniec...
opcja ignoruj chyba całkowicie wystarczy... choć jej nie używam, tylko poprostu nie otwieram tego, czego nie chce przeczytać i koniec...