http://www.360tr.com/
uc boyutlu olarak yurdumuzun bir cok guzel kosesini hazirlamislar.
| Quote: |
Değerli Ziyaretçimiz 360TR.COM Hoşgeldiniz. 360TR olarak sizlere ilk etapta 10 ilden oluşan panorama fotoğraflar arşimizi açıyoruz. Umarız gittiğiniz gördüğünüz yerleri sanal ortamda sanki oradaymış hissini vermiş olmamız dileğiyle sitemizle başbaşa bırakıyoruz.
|
evet gerçekten güzel. bu sitenin webmasteri tanidigim biri. gerçekten takdir ediyorum
geniş açılı objektifler hakkında bilgisi olan varmı balık gözü filan ?
| tufansaba wrote: |
geniş açılı objektifler hakkında bilgisi olan varmı balık gözü filan ? |
Bu FishEye ile bir mekan bir kaç fotoğraf olarak çekiliyor. görüş alanının yetmediği yerlerde yeni çekim yapılıyor. sonra bunun programları var Ulead 360 gibi. O programların içine atılıyor bu resinler ve yerlerine yerleştiriliyor. sonra 3d Türkiye oluveriyor 
Zaten nasıl yapıldığını değil geniş açılı objektifler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim demiştim
gerçekten de iyi düşünülmüş ve güzel yapılmış bir uygulama... mümkün olsa da yurdumun dört bir yanı böyle 360 derece görüntülenebilse...
ewet gerçekten de güzel bi uygulama
paylaştığınızi çin teşekkürler..
Resimler başdöndürüyor 
paylaşım için teşekkürler. +rep
iyide bunlar 3 boyutlu değil ki bunlar panoramik fotoğraf
Zoom özelliği yeterli değil.Ben bunun bir değişiğini yapmıştım buda güzel.Yapan iyi iş çıkarmış.
Gerçekten hoş ve bence biraz daha çalışılırsa çok başarılı bir site olur 
Super ama Fazla guzellestırmısler Genede guzel baslangıc 
Gercekten cok begendim yurdumuzun tarihi guzelli,kleri iller bazında olsa daha da muhtesem olacağını dusunuyorum emeği gecenlere tskler
| maniac_ea wrote: |
| iyide bunlar 3 boyutlu değil ki bunlar panoramik fotoğraf |
evet panoramik olarak geçiyordu bu.Bence de harika olmuş.Yanlış hatırlmıyorsam topkapı sarayına bakmıştım burdan.insana gerçekten içinde dolaşıyormuşsun hissi veriyor.