Czesc wam
, Mam problem z community bulider, wszystko jest wpozadku, tak jak powinno byc, ALE nie mozna uploadowac avatarow.. mozecie mi w tym pomuc?? Mam joomla 1.0.13 , CB jest polaczony z simple board forum, z ktorym tez...(o tym zaraz). A jak wlacze okno logowania z CB zamiast tego standardowego to po logowaniu wysyla na strone do ktorej sie niema uprawnienia xP
ze standardowym dziala, ale wlasnie.. avatarow nie mozna uploadowac. OK teraz o forum, simple board forum zdaje sie dzialac prawidlowo, sek w tym ze, JA chce miec fireboard forum -> a on po 5 min od instalacji przestaje dzialac, BA Cała strona przestaje dzialac! awww... musze go wtedy odinstalowac i strona znowu dziala. Proszę czy mozecie mi pomuc?? dziekuje ^^
ze standardowym dziala, ale wlasnie.. avatarow nie mozna uploadowac. OK teraz o forum, simple board forum zdaje sie dzialac prawidlowo, sek w tym ze, JA chce miec fireboard forum -> a on po 5 min od instalacji przestaje dzialac, BA Cała strona przestaje dzialac! awww... musze go wtedy odinstalowac i strona znowu dziala. Proszę czy mozecie mi pomuc?? dziekuje ^^