Mutlu Noeller!
Mutlu Noeller
Mutlu seneler...
nice güzel , mutlu ve sağlıklı seneler dilerim
hepinizin gelecek yıl başını kutlarım. erkenden kutlayayım dedim, mutlu kutlu güzel iyi hoş yeni yıllar.
şşş bu noel başlığı. yıl başını başka konuda kutlayın.
| mr.emre wrote: |
| şşş bu noel başlığı. yıl başını başka konuda kutlayın. |
Noel bizim göreneklerimize özgü değil kusura bakma...
| darkeagle wrote: | ||
Noel bizim göreneklerimize özgü değil kusura bakma... |
Noel HZ. İsa'nın Doğum yıldönümü. Peygamber ayrımı yapılmamalıdır. Hz. İsa'da bizim peygamberimizdir o yüzden Noel'i kutlamamızın bir sorunu olmadığını düşünüyorum.. Ancak yinede geleneklerimize uygun değil.
| darkeagle wrote: | ||
Noel bizim göreneklerimize özgü değil kusura bakma... |
ne farkeder. benim göreneklerime de uygun değil ama kutluyorum.
| mr.emre wrote: | ||||
ne farkeder. benim göreneklerime de uygun değil ama kutluyorum. |
sadece merakimdan soruyorum
nasil kutluyorsun(uz)?
bazi hristiyan arkadaslarim var.Onlarla karsilastigimda "happy christmas "diyorum.
| palavra wrote: | ||||||
sadece merakimdan soruyorum nasil kutluyorsun(uz)? bazi hristiyan arkadaslarim var.Onlarla karsilastigimda "happy christmas "diyorum. |
tebrik etmek anlamında.anladın mı?
Herkese mutlu yıllar dilerim...Ayrıca iyi tatiller 
happy 2008 herkeze ıyı noeller
nice senelere....
Avrupa'nın noelini niçin biz kutluyıruz?????
| badboyyad wrote: |
| Avrupa'nın noelini niçin biz kutluyıruz????? |
biz onların noelini kutlayalım, onlarda bizim kurban bayramımızı kutlasın demi..
| cavbela wrote: | ||
biz onların noelini kutlayalım, onlarda bizim kurban bayramımızı kutlasın demi.. |
Buna kabul derim...
| badboyyad wrote: |
| Avrupa'nın noelini niçin biz kutluyıruz????? |
avrupa fln nalaka? Türkiye'de hristiyan vatandaş yok mu?
Konu kapandı bir mod'da kilitler inşallah.
konu kapanmadı
| maeglin20 wrote: |
| Konu kapandı bir mod'da kilitler inşallah. |
neden böyle dedin anlamadım.
bide her kapatılan konu kitlenmeli mi?
herkesin bayramina ,kutsal gunune saygi gostermek lazim
kucukken okudugum bir menkibe kitabindan hatirliyorum.
bir mecusi (atese tapan ) vefat ediyor. komsularindan bir musluman onu ruyasinda cennette goruyor. Sasirip ona soruyor sen dunyada atese tapardin nasil olduda Allah seni cennete koydu diye.
o da evet ben omrumun buyuk bir kismini atese tapan biri olarak gecirdim ama muslumanlara cok saygiliydim .Bir ramazan gununde oglum elinde ekmekle disariya oyun oynamaya gitmek istedi.Ben ona oglum bugun bir ramazan gunu muslumanlar orucludur, ekmegini evde bitir disariya oyle cik dedim.Benim bu saygimdan oturu olmeden once Allah bana hidayet nasip etti demis.
kucukken okudugum bir menkibe kitabindan hatirliyorum.
bir mecusi (atese tapan ) vefat ediyor. komsularindan bir musluman onu ruyasinda cennette goruyor. Sasirip ona soruyor sen dunyada atese tapardin nasil olduda Allah seni cennete koydu diye.
o da evet ben omrumun buyuk bir kismini atese tapan biri olarak gecirdim ama muslumanlara cok saygiliydim .Bir ramazan gununde oglum elinde ekmekle disariya oyun oynamaya gitmek istedi.Ben ona oglum bugun bir ramazan gunu muslumanlar orucludur, ekmegini evde bitir disariya oyle cik dedim.Benim bu saygimdan oturu olmeden once Allah bana hidayet nasip etti demis.