A więc, wiecie co to vallheru. Na jakiejkolwiek grze grałem, żadna nie jest dopięta na ostatni guzik. Proponuję zrobić jedną a konkretną. Oczywiście nie chce prowadzić projektu, sam może i bym zrobił ale wiem, że są tu ci co na htmlu znają się lepiej. Przypadkiem w googlach znalazłem temat gdzie mtx szukała silnika (bo vallheru ma dużo osób). A może jednak? Żadne nie jest dobre... uwierzcie. A więc poszukiwani byli by:
- Administrator (król) - postawienie gry, zajmowanie się jej edytowaniem i zarządzanie królestwem.
- Książę (ja
bo wpadłem na ten nie dopracowany pomysł) - zajmował bym się wszystkim innym, pilnowanie klimatu, zgodność avatarów i profili, pomoc w razie jakichkolwiek problemów, pomysły i inne które istnieją a mi nie przyszły do głowy
- Paru aktywnych - którzy pomogli by rozkręcić grę, podrzucali by oczywiście pomysły których nigdy za mało, test gry, zgłaszanie błędów, opisywanie lokacji i tworzenie np oryginalnych list przedmiotów, potworów, broni itd.
Pomysł niedopracowany wiem. Pomóc musicie wy, sam za dużo nie zdziałam. Jak brać się za stronkę to tylko z teamem i podchodzić do wszystkiego poważnie. Serwer? hmm proponowałbym na początku spróbować na frihoście. Byłoby darmowo, jeśli nie wytrzymał by obciążenia zebrałoby się kasę na jakiś
serwer. Pomimo tego iż do sprawy chce podejść poważnie, gwarantuję samą przyjemność z tworzenia i prowadzenia tej stronki
A skąd kasa? Inni sobie radzą to my też damy rade. Ale o kasie później, najpierw chce zobaczyć czy byliby chętni.
- Administrator (król) - postawienie gry, zajmowanie się jej edytowaniem i zarządzanie królestwem.
- Książę (ja
- Paru aktywnych - którzy pomogli by rozkręcić grę, podrzucali by oczywiście pomysły których nigdy za mało, test gry, zgłaszanie błędów, opisywanie lokacji i tworzenie np oryginalnych list przedmiotów, potworów, broni itd.
Pomysł niedopracowany wiem. Pomóc musicie wy, sam za dużo nie zdziałam. Jak brać się za stronkę to tylko z teamem i podchodzić do wszystkiego poważnie. Serwer? hmm proponowałbym na początku spróbować na frihoście. Byłoby darmowo, jeśli nie wytrzymał by obciążenia zebrałoby się kasę na jakiś