FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Portal White screen





Flakky
Every time I try to run Portal, it shows me a white screen. At first the framerate is below 1 fps and after like 5 seconds the framerate is increased to a constant 30 fps but still a white screen. I also don't hear any sound of any kind.

My specs:
Vista Home Premium
1.66 ghz dual core (Intel T5500)
1gb RAM
Mobile Intel(R) 945GM/GU Express Chipset Family (Intel(R) GMA 950)
256 video RAM

According to Systemrequirementslab I should be able to run the minimums Smile
Thanks in advance Smile
brokenadvice
Does HL2 do the same thing?
Flakky
brokenadvice wrote:
Does HL2 do the same thing?
I purchased it using Steam, so I didn't get the Orange Box.
greatfire
i can almost garantee the problem is the slag of shit intel call a graphics card
Flakky
greatfire wrote:
i can almost garantee the problem is the slag of shit intel call a graphics card
It's possible. I tried my other laptop and it got thesame error, but on a desktop with an NVidia (I'm not sure, I thought it was an 6600) it works. Not smoothly but it works.
Related topics
FDisk Tutorial
Colour Contrast Analyser
Best commercial ever?
31st Infantry (Americas Army Clan)
How to install php nuke? [can be closed for now]
Loading Flash
small prob...
Minimum hardware requirements for mp3
Olddest Console you own
Server 1 has same problems than server 2??
Don’t Shoot the Puppy
My Blog show a white screen
Vista white screen on startup
SMF White Screen of Death
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Computer Problems and Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.