FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Amatorskie Filmy

bpit22
Może macie jakieś swoje amatorskie, ale być może bardzo udane filmy. Ja ostatnio stworzyłem film na potrzeby szkoły. Bardzo mi się spodobało i mam już pomysł na następny.

http://pl.youtube.com/watch?v=71ja73Z-B78

Komentujcie i dodawajcie swoje filmy.
Nolt
Jak dla mnie badziewny film Smile ot walenie głupa o ścianę, raczej słabe przesłanie dla osób które powinny przestać palić.
Tomaszydlo
W tym filmie to mi się ten teges muzyczka na samym początku podoba i ogólnie cały wstęp Very Happy A reszta ... eee lepiej nic nie powiem ^^
mtx
podeślesz mi na maila te kawałki z filmiku? szukałam tej muzy Razz

Po kiego Boga to ma 5 i pół minuty? ok 30 by starczyło. no niech będzie minuta, bo to kampania społeczna. ciągle jest - palenie zabija.. a kto tego nie wie? Ale pokazać JAK zabija, to już jest lepiej. jak będę mieć chwilę to zaraz coś skęcę Smile

ale montersko jest całkiem całkiem. nie wiem tylko dlaczego bohaterowie trzymali tabliczki, zamiast, żeby się napisy pojawiały - byłyby czytelniejesze, ale spox.
bpit22
Dzięki za to że wytknęliście mi te błędy, postaram się poprawić. Zrobiłem go tylko i wyłącznie dla zwały, a zniechęcenie do palenia to sprawa dla mnie drugorzędna. Mam nadzieje ze następne moje filmy będą lepsze, albo przynajmniej sie postaram. Pozdrawiam Wink
mtx
i to właśnie błąd. widać, że jest to niepoważne. to też się nie osiągnęło sukcesu, że było to super śmieszne itd.
InsanePL
Ja mam tylko drużynowe samplery, nie wiem czy można nazwać to filmem 3 minuty skakania z muzyką Smile. Jednak braliśmy się też za składanie filmu dłuższego ale coś nie wyszło Smile
Bigrazer
http://pl.youtube.com/bigrazer

Filmy nie robione przeze mnie ale zwiazane z moja była klasa Smile Jeden jest robiony przez mojego kolege z klasy a reszta przez wynajetego faceta Smile Az sie łezka w oku kreci gdy sie oglada te filmy... Krecenie filmu to fajna sprawa, a poxniejsze ich ogladanie to jeszcze wieksza frajda Smile
bpit22
Ostarnio kręcę filmy bo sprawia mi to radość i chyba o to chodzi.
webek
To ja też dorzuce coś od siebie:
http://pl.youtube.com/darthwebek

większość filmów, które nakręciłem z moją grupą filmową Wataha-91.

Co jakiś czas dochodzą tam nowe produkcje Wink
malpa240
Webek, aż dziwne że w tym rowerku rama się nie połamała, a tak to dzisiaj sobie obejrzę resztę filmów. Teraz oglądam "Życie Dilera".
@Do autora;
Quote:
To jest prywatny film wideo. Jeśli został on wysłany do Ciebie, upewnij się, że akceptujesz prośbę przyjaciela nadawcy.

I co mam z tym zrobić? : O
webek
Nie mam pojęcia, wszystkie filmy ustawione mam na profilu "domyślnie publiczny", więc nie powinno być problemów z odtwarzaniem.