FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSCOMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!

SA-MP czyli GTA San Andreas multiplayer Co o tym sadzicie??

Jeree
według mnie GTA San Andreas przez neta jest bardzo fajne mozna troche sie tez posmiac i powrabiac ludzi np. powiedziec kolesiowi ze zeby dostal miniguna musi napisac /q lub /selfkick a kolesia wywala wtedy z gry
Co sądzicie o sa-mp??
Tomaszydlo
Mi się osobiście ta gra nie podobała. Inaczej się gra nawalając się w singlu z policją, a inaczej z graczami na milti. Tyklo się skacze i strzela. Wszystko zależy os wprawy. Straaaaasznie nudna gra Razz Zdecydowanie wole mmoRPG-i Very Happy
gandalfini
Chciałem trochę pograć na tym modzie, jednak nie znalazłęm żadnych katywnych serwerów, zresztą ciekawe w jaki sposób znaleść się na tak wielkiej mapie Twisted Evil zatem jak masz namiary na serwery które jeszcze zipią to podaj jakieś linki albo coś, obadamy SanAndreasa :]
votd
Uważam, że pomysł na robienie z San Andreas gry typu MMO (albo jakieś quasi-MMO) jest jednym słowem chybiony, ponieważ twórcy gry nie przygotowali jej, żeby ktoś mógł w nią szarpać w multi. Jaki jest wynik tego moda? Grałem w to razem jakieś 5h w życiu (czasem zaglądam co jakiś czas). Po pierwsze zbyt wielki chaos, okropne lagi i sporo bugów, których w San Andreas nie brakuje. Poza tym niewiele serwerów posiada zabezpieczenia anty-cheatowe, ponieważ wystarczył najprostszy programik do cheatowania, żeby stać się jednym z najlepszych graczy na serwerze.

Nie mówię, że to nie jest fajne, na przykład dla dwóch-czterech (no, dajmy na to ośmiu) graczy zabawa jest wyśmienita, lecz granie na normalnych serwerach szybko się nudzi, ponieważ to w kółko to samo i znika istota zabawy GTA - czyli efekt "variete" - czyli "ciągle coś innego".
Ramelof
Jak dla mnie jak coś nie ma trybu multiplayer to lepiej na siłe mu tego nie robić, bo wyjdzie z tego jedno wielkie g.
bpit22
Ramelof wrote:
Jak dla mnie jak coś nie ma trybu multiplayer to lepiej na siłe mu tego nie robić, bo wyjdzie z tego jedno wielkie g.

Zgadzam się ale, dodam że jeżeli chcesz się ponawalać z wieloma ludźmi, a nie będą cie wkurzać cheaty, lagi itp., to GTA SAMP jest dla ciebie Wink
malpa240
Grałem na tym multiplayerze pod GTA:SA i muszę przyznać że jest do bani, po dłuższej chwili się nudzi. Szczerze mówiąc nie wiem co ludzi do niego ciągnie, osobiście gram tylko w MTA:SA, dużo ciekawszy mod (uwielbiam mapy typu DD/Stunt).
gandalfini
A mógłbyś podac namiary na jakieś serwery na któych ludzie grają ? sam bym tam wskoczył w przerwie od Cabal Online Very Happy
Sasek666
Nudna gra w Multi RazzP
ale mam od kumpla SA to może zobacze
znowu RazzP grałem długo w Gta: VC Multi
ale i tak szybko się nudzi już wole Counter strike RazzP