| Quote: |
| Po przeanalizowaniu wszystkich możliwości, wydzwanianiu do kilku znajomych specjalistów od rachunku prawdopodobieństwa, trzynastu wypitych kawach i jednej awanturze ustaliliśmy, że każda grupa będzie grupą śmierci. Miejmy nadzieję, że nie śmierci Polaków. |
GRUPA B - Austria, Chorwacja, Niemcy, POLSKA
Ehh, jak myślicie damy rade? Na mistrzostwach z Niemcami nam dobrze poszło, więc teraz może się uda! Podejrzewam, że zostaniemy rozłożeni przez drużynę, po której się tego nie spodziewamy. Ale tak czy siak najbardziej mi zależy, żeby Niemcom w tytke napakować!
Nie zapomnę stron gazet gdzie niemieccy gracze pisali że w ogóle nie martwią się meczem z Polską bo wygraną mają w kieszeni. 
Ja słyszałem, że Niemcy po ostatnich mistrzostwach mają do nas respekt, co nie zmienia faktu, że to oni są faworytami w grupie.
Niemcy nam dokopią
zawsze przegrywamy jak przechodzi co do czego..
respekt? nie wyszedł im mecz z nami na mundialu i teraz muszą o czymś mówić...
z Chorwacją będzie bardzo ciężko... mam czarne myśli odnośnie wyniku meczu...
Niemiecka machina, której wprawdzie zdarza się zacinać, potrafi miażdżyć niczym walec. Chorwaci są na maksa nieprzewidywalni i tylko ta Austria blado wypada na tle pozostałych rywali... ale będzie gospodarzem, a jak uczy doświadczenie gospodarze dochodzą zwykle do ćwierć finałów (np. kiepska Korea).
ogólnie jestem pesymistą. mimo to sądzę że i tak trfił się nam bardzo korzystny wariant naprawdę mamy szansę jakieś nigdy nie mieliśmy teraz nie pozostaje mic innego jak ją wykorzystać i awansować.
z Niemcami jeszcze nie wygraliśmy chciałbym przypomnieć...
Chorwaci śmieją się że Polska to łatwy przeciwnik i wygrają z nami, a Polacy z Chorwatów. Poważnie rzecz biorąc ciężko będzie wygrać z Niemcami a i z Chorwatami problemów nam nie zabraknie.