KENDİ DOMAİN İSMİMİZ VEYA SUBDOMAN OLARAK ACILIP KULLANACAGIZ
AMAM BUNU PUAN SİSTEMİNE GOREMİ ACIK OLACAK
AMAM BUNU PUAN SİSTEMİNE GOREMİ ACIK OLACAK
| kadirnet wrote: |
| KENDİ DOMAİN İSMİMİZ VEYA SUBDOMAN OLARAK ACILIP KULLANACAGIZ
AMAM BUNU PUAN SİSTEMİNE GOREMİ ACIK OLACAK |
| insolent1 wrote: |
| Kardeş ilk olarak büyük harf kullanmayı bırak. |
| loserk wrote: | ||
daha sonra da ne demek istediğini,sorununu açık açık anlat |
| kadirnet wrote: | ||||
Hi kadirnet, We regret to inform you that your request has been rejected. Reason: Your hosting request should be made in English. Kind regards, Bunun anlamı ne ve yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim |
|
Hi kadirnet, We regret to inform you that your request has been rejected. Reason: Your hosting request should be made in English. Kind regards |
|
Hi kadirnet, We regret to inform you that your request has been rejected. Reason: Your hosting request should be made in English. Kind regards |
| darkeagle wrote: | ||||||
İngilizce başvuru yapmanı istiyorlar. |
| loserk wrote: |
| İngilizce forumlara,içeriği kaliteli,gereksiz mesaj (spam) olmayan,en az 5 -ya da 10- mesaj atman gerekiyor. Daha sonra yukarıdaki "Account" linkine tıklayıp,başvurunu yapacaksın. Başvurunda senden istenenleri,neden host istediğini anlatan geçerli nedenleri "İngilizce" olarak yazacaksın. Bekleyeceksin. 2 haftaya kadar cevap veriyorlar maksimum,ancak başvuru yapman illa host alacaksın anlamına gelmiyor. |
| kadirnet wrote: | ||
kardeş saolda bunları anladım ama "Account" linkine tıklayıp,başvurunu yapacaksın. Başvurunda senden istenenleri,neden host istediğini anlatan geçerli nedenleri "İngilizce" olarak yazacaksın diyorsun işte ben oraya ingilizce ne yazmam lazım onu bilmiyorum onu anlatamaıyorum işte kimseye |
| mr.emre wrote: |
| neden host istediğini değil. yapacağın siteyi anlatacaksın. senin yapacağın siteyi nerden bilelim. |
| Quote: |
| dosya paylasım sitesi |
| mr.emre wrote: |
| neden host istediğini değil. yapacağın siteyi anlatacaksın. senin yapacağın siteyi nerden bilelim. |
| loserk wrote: | ||
farklı şey mi söylemişiz |
| mr.emre wrote: | ||||
farklı değil belki ama farklı anlaşılabilir. |
| kadirnet wrote: | ||||||
ne warezi adault , hack ,lamer bunlarla ne işim olabilirki koskocaman adamız onlarla ne işim olur kardeşim |
| Quote: |
| ne warezi adault , hack ,lamer bunlarla ne işim olabilirki koskocaman adamız onlarla ne işim olur kardeşim |