FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Zostan agentem

mtx
http://www.triobox.pl mój login mtxunw jeśli ktoś chce się zarejestrować pode mną

Nowy pomysł KFC. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie..

Last edited by mtx on Sat Nov 17, 2007 5:16 pm; edited 2 times in total
matti05
Za bardzo nie wiem o co tu chodzi. Jedynie dajemy innym link do rejestracji i oni się rejestrują, a co dalej??

A tak co do postu mtx, jak kiedyś dałem refa to mnie zlinczowano, mtx też to zrobiła, a teraz to samo zrobiła. No, ale jak w życiu: co wolno wojewodzie...
mtx
Już się poprawiam. Na razie trzeba się rejestrować. I kto zarejestruje więcej osób wygra. Chyba.. nie chciało mi się czytać regulaminu :p
vrooth
no, nie oszukujmy się, nagrody Cię zachęciły...

a wysyłanie linków - pułapek to kojarzy mi sie tylko z badziewiami typu Bitefight :/ a ile cała akcja ma trwać? //nie chce mi sie czytać regulaminu... xP
mtx
to nie są linki pułapki, bo widać po nich śliczne refy Wink
owszem iPod to fajna sprawa. ale za kilka dni dzięki mojej pracy będę mieć odtwarzacz mp4 więc nie jest t coś niezbędnego. ale zawsze fajnie Wink
trwa do któregoś grudnia chyba..
webek
Akcja namawiająca do siania spamu. nie podoba mi się...
Kemsan
zgadzam się z poprzednią wypowiedzią zaraz wszyscy zaczną pisać : Proszę rejestrujcie się mój nick to KFC.. nie lubie tego typu tematów.
mtx
To moje pytanie brzmi: jak powinien wyglądać konkurs, żeby był w waszej ocenie atrakcyjny? Polecanie znajomym jak widzę nie. To co?
loginos
Przypuszczam, że powinno to być coś bardziej kreatywnego. Konkurs powinien pozwolic wykazać się jakąś wiedzią, czy umiejętnościami, samo werbowanie użytkowników to trochę mało. Chyba, że robisz to w wyjątkowo atrakcyjny sposób Smile
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.