arakdaslar size bir soru sormak istiyorum. frihost bana mail göndermiş. fazla foruma girmiyorsun daha da girmezsen hesabını kapatırız diyorlar. gerçekten boyle kapatıyorlar mı yoksa korkutuyorlar mı? ben bunun ciddi olup olmadıgı denemek istemiyorum. deneyn arkadaslar varsa onlarınn engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.

bir soru
| hekimusta wrote: |
| arakdaslar size bir soru sormak istiyorum. frihost bana mail göndermiş. fazla foruma girmiyorsun daha da girmezsen hesabını kapatırız diyorlar. gerçekten boyle kapatıyorlar mı yoksa korkutuyorlar mı? ben bunun ciddi olup olmadıgı denemek istemiyorum. deneyn arkadaslar varsa onlarınn engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
|
kolay kolay kapatmazlar. 3 karakterli (-) lere düşenleri gördüm.
ben olsam kapatırım. o ayrı.
sadece hostu kapatıyorlar
O mail otomatik gidiyor galiba. Frihost kullanıcılarına kendini yakın görüyor pek kapatmak istemiyor ancak heran kapatabilirler de.
-15 lere düştüm kapatmadılar ama kapatmayacakları anlamına gelmiyor.
| BURAK_X wrote: |
| sadece hostu kapatıyorlar |
sadece hostu kapatıyorlar derken gördün veya duydun mu yoksa salladın mı ?
onemli olan host zaten onu kapatırlarsa ben bittim. ftp yi silmeseler bari
| hekimusta wrote: | ||
sadece hostu kapatıyorlar derken gördün veya duydun mu yoksa salladın mı ? onemli olan host zaten onu kapatırlarsa ben bittim. ftp yi silmeseler bari |
3 günde benim ruhum duymaz. onun icin biraz aktif olayim bari. bu arada ev arkadasımın sitesi vardı hostu server degistirmiş türk serverina geçmiş adamlar ve arada bizim arkadasın sitesi yalan olmus. adam arıyo arıyo cevap veren yok. onu gorunce frihostu tavsiye ettim. garantisi yok ama en azından paran heba olmuyo 
| hekimusta wrote: |
| 3 günde benim ruhum duymaz. onun icin biraz aktif olayim bari. bu arada ev arkadasımın sitesi vardı hostu server degistirmiş türk serverina geçmiş adamlar ve arada bizim arkadasın sitesi yalan olmus. adam arıyo arıyo cevap veren yok. onu gorunce frihostu tavsiye ettim. garantisi yok ama en azından paran heba olmuyo |
para vereceksen adam gibi bi yere para vermek lazım. sonra yalan olabiyorsunuz.
gerçi benim yerime geyikkutuphanesi para veriyo sağlam hosta:) o yüzden seni seviyorum geyik dostum:)))
| cavbela wrote: | ||
para vereceksen adam gibi bi yere para vermek lazım. sonra yalan olabiyorsunuz. gerçi benim yerime geyikkutuphanesi para veriyo sağlam hosta:) o yüzden seni seviyorum geyik dostum:))) |
nasıl yani geyikkütüphanesi veriyo??? bize de anlat da biz de yararlanalım. geyik dostluklar edinelim
| hekimusta wrote: | ||||
nasıl yani geyikkütüphanesi veriyo??? bize de anlat da biz de yararlanalım. geyik dostluklar edinelim |
o benim sponsorum olur biraz:))
| cavbela wrote: | ||||||
o benim sponsorum olur biraz:)) |
yakında frihostu da satın alıyorum hepineze sponsor olucam
| geyikkutuphanesi wrote: | ||||||||
yakında frihostu da satın alıyorum hepineze sponsor olucam |
al al al
en büyük s-pon-sor benim s-pon-sor:))))
geyikkutuphanesi proje adamı 
bizde proje cok basvursak mı napsak? 
türkiye çapında proje yarışması düzenleyip körpecik zihinlerde beliren parlak fikirleri toplayıp sonra kaçmayı da düşünüyorum ayrıca 
| geyikkutuphanesi wrote: |
| türkiye çapında proje yarışması düzenleyip körpecik zihinlerde beliren parlak fikirleri toplayıp sonra kaçmayı da düşünüyorum ayrıca |
iyi fikir senin bu fikrini ben calabilirim mesela
| geyikkutuphanesi wrote: |
| türkiye çapında proje yarışması düzenleyip körpecik zihinlerde beliren parlak fikirleri toplayıp sonra kaçmayı da düşünüyorum ayrıca |
Bunun için ilkin microsoft, ibm ve diğer firmalar ile rekabet etmen gerek. Onlar bunu hep yapıyor