FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Spam czy nie spam?

buleczka16
Niee, nie ma to ja 3D mmorpg ^^
moim zdaniem lepsze nawet od GW czy WOW
tu były pierdoły.. bla bla bla

>>tu był link do pierdół

tu był brak treści właściwej

A TU JEST OSTRZEŻENIE - jeszcze jeden link i taki post i masz AWITSa
Ramelof
Cłowieku możesz wreście przestać spamować. Nudne się to robi. Jeżeli myślisz, że takim spamem utrzymasz konto to sie mylisz. Mam zrobić kolejnego reporata?
buleczka16
tu były same błędy i literówki

ja tylko szukam kumpli do grania
tu były jakieś kretynizmy nie na temat

tu były same jakieś kretynizmy nie na temat
InsanePL
Piszesz bezsensowne posty i wszędzie tylko Rappelz i Rappelz, Sorry no ale tylko an tyle jesteś ograniczony żeby pisać o Rappelzie, grałem w to i nie jest takie wspaniałe ale nie o to Chodzi, jak tak bardzo się tą grą "jarasz" to załóż sobie o niej temat i szukaj "pSzYjAciUuL". Np. mnie swoją obecnością tutaj już zraziłeś pisząc byle co oby tylko dostać konto i co zrobisz Rappelz Fansite lol!. A pamiętaj że zanim dostaniesz konto sprawdzają twoje posty, I nie myśl że piszesz w polskim o jednym i tym samym to tego nie zobaczą bo od tego są właśnie language modzi...
Timczak
buleczka szukasz kumpli? to napisz 1 post że szukasz i tyle. Bo to jest spam. Większość wie jak skończył największy spamer polskiej części forum czyli skoczek. No chyba, że chcesz skończyć tak samo...
Tomaszydlo
Wy to się nie macie czego czepiać. Mnie to nie przeszkadzają pfff jak spam to nie czytajcie tak jak ja. Nic do bułeczki nie mam Rolling Eyes

No a żeby nie było że ja tez spamuje to polecam grę Kal-Online, jest to mmoRPG 3D, za darmo. System walki nie zbyt ciekawy ale gra ogółem wciąga. Już wiele razy rezygnowałem bo mnie nudziło ale cały czas wracam (sam nie wiem czemu Rolling Eyes )
www.kalonline.pl - Polska stronka
www.kalonline.com - Angielska oficjalna, z której pobrać można grę.

A z gier na przeglądarkę to chyba www.plemiona.pl Razz. Coś jak OGame tylko że osadzone w średniowieczu.
Timczak
Tomaszydlo wrote:
Wy to się nie macie czego czepiać. Mnie to nie przeszkadzają pfff jak spam to nie czytajcie tak jak ja. Nic do bułeczki nie mam Rolling Eyes

No a żeby nie było że ja tez spamuje to polecam grę Kal-Online, jest to mmoRPG 3D, za darmo. System walki nie zbyt ciekawy ale gra ogółem wciąga. Już wiele razy rezygnowałem bo mnie nudziło ale cały czas wracam (sam nie wiem czemu Rolling Eyes )
www.kalonline.pl - Polska stronka
www.kalonline.com - Angielska oficjalna, z której pobrać można grę.

A z gier na przeglądarkę to chyba www.plemiona.pl Razz. Coś jak OGame tylko że osadzone w średniowieczu.

Nie czepiam się. Po prostu jest tu regulamin. Jakbyś na tym forum był od bardzo dawna jak ja to tez by Ci to przeszkadzało. Po drugie ja tez do nie go nic nie mam.

Ale btw. kal online nawet fajne Smile Ciekawy klimat itd. Plemiona niby fajne ale troszkę za bardzo udziwnione imo. Ktoś wcześniej o hb wspominał. Gra fajna jak sie szczególnie prywatny fajny serwer znajdzie. Jest ich dużo to problemu nie ma. Może grafika nie dzisiejsza ale gra napisana w 1997 roku. Rok ten sam co ta okropna Tibia a grafika raczej znacznie lepsza. Do tego jak ktoś zna cpp to może własne udoskonalenia w serwerze zrobić Smile Polecam Smile
buleczka16
xD xD ahahahahah , xD to jak zmieniliscie moje posty mnie wykonczyl ze smiechu xD. ahahaha
dobre naprawde dobre xD.
----
Ps: az za dobre bo teraz jest mi wstyd Confused
Timczak
buleczka16 wrote:
Ps: az za dobre bo teraz jest mi wstyd Confused

No i może dobrze? Zrozum, nikt z nas nie chce Cię tu (mtx jak chcesz to zmień) uduupić. Ale granice jakieś są. Poza tym jak jeszcze nie otrzymałeś konta to takimi postami go nie otrzymasz (np. mtx zablokuje Wink ) Poza tym trzeba je jeszcze utrzymać Twisted Evil
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.