FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

kto ma ps3??

buleczka16
hej kto ma ps3??
jesli ktos ma.. razem z warhawk'iem to bysmy se popykali ^^
mtx
A może tak po polsku napiszesz o co Ci chodzi, oprócz tego, że szukasz kogoś kto ma play station 3?
buleczka16
jesli to nie jest oczywiste....
to chce sie pobawic w wojne z polakiem w Warhawku
(w wojennej grze internetowej na console playstation3)
pozdro ^^
Timczak
Może coś więcej o tej grze? Sam rozważałem zakup PS3 ale doszedłem do wniosku że grafika nie oszałamia i za pół roku będzie taka sobie. Ale jakby jakaś gra ciekawa wyszła to może, może wydam tą dość dużą sumkę.

A i nie mów że się czepiam. Nie zasypuj jednego postu większością skrótów internetowych bo to forum dal tych co maja czas (chyba). Taka mnogość skrótów, skrócików zbyt przypomina mi (bez urazy) dzieci neo.
gandalfini
Heh, ja mam PS3 lecz nie mam warhawka Sad (spłukałem się na 3-4 miechy Very Happy )

Timczak wrote:
Sam rozważałem zakup PS3 ale doszedłem do wniosku że grafika nie oszałamia i za pół roku będzie taka sobie

Tu się mylisz, na statycznych screenach grafika jest faktycznie taka sobie, jednak w akcji po prostu wymiata - zero zwolnień, przycięć czy też innego typu zadyszki w wyświetlanej grafice.
A gry mogą już być tylko lepsze - wszak developerzy nie nauczyli sie jeszcze wykorzystywać 100% mocy obliczeniowej drzemiącej w jednostce The Cell.
Tak było e przypadku poprzednich konsol sony - więc i w przypadku PS3 tak będzie.

Szkoda tylko,że gry są tak drogie - zaś piratów wcale się nie opłaca ściągać (za dużo ważą).
Mnie stać na jedną grę w miesiącu i wiem, że to jest już "luksus" ale niedosyt pozostaje Wink
buleczka16
Ps3 to niesamowita konsolka Wink . mam ją już 5 miesięcy i nigdy się nie zawiodłem.
Przedtem grałem dużo u mojego kolegi na xbox'sie 360 więc mam porównanie Wink
Ps3 to wspaniala zecz!! chodzby to >>

http://gravity.phy.umassd.edu/ps3.html

naukowcy wymienili swoj super-komputer na 8 ps3 i badaja powstawanie czarnych dziur.

- mozesz wziasc pad od ps3 do kamputera i uzywac go jako joystick do gier Very Happy
- mozesz zainstalowac linuxa na swojej ps3!! Smile (i grac w mario chociazby xD)
- JUZ istnieje mozliwosc odtwarzania pirackich gier ps2 na ps3
- do swojej ps3 mozesz wsadzic kazdy twardy dysk od laptopa (najwiekszy dzialajacy 500gb) oraz kazdy przenosny podlaczany przez usb.
- w 2008 odbedzie sie premiera Ps HOME (polaczenie Epulsa z Simsami z rewelacyjna grafika) >> http://www.youtube.com/watch?v=oInP2DAa3BA
- no i jest tez mnostwo zabawy z PSeye. np: "the eye of judgement"

>> http://www.youtube.com/watch?v=K8LkaEXo2nk

to prawda ze ps3 nie wykorzystuje 100% swojej mocy, a dokladniej - tylko 20% ^^
pamiętacie pierwsze gry na konsole ps2 ?? - były słabe , a te dzisiejsze na ps2 sa nie do porównania ze starszymi. Tak samo bedzie z ps3

Warhawk to prosty FPS, tyle że TYLKO online. Jezeli nie masz internetu, nie mozesz grac.
ponadto w Warhawka można grać tylko z konta który kupił tą grę.
w grze jest 5 wielkich plansz można grać od 2 do 32 osób.
zabijajac wrogów dostajemy punkty, po okreslonej liczbie punktow awansujemy ranga np. General.
grajac można rozmawiać z innymi graczami przez sluchawki. gra bardzo wciagajaca! Smile
w sumie można powiedziec ze jest to nowej generacji counter-strike.
BARDZO polecam ~ (u mnie) jedyne 20 funtów. - w porownaniu do innych gier ktore kosztuja 30-50 funtow, to tanio.

Warhawk gameplay >>
http://www.metacafe.com/watch/724117/warhawk_e3_2007_gameplay_trailer/

niektórych może odpychac to ze jeszcze nie ma tak duzo gier na ps3 jak na xbox'a ale w 2008 bedzie ich DUŻO wiecej!!!

Kazdy kto sie zastanawia nad kupnem konsoli niech odrazu chwyta za pudelko ps3!! Warto.
pozdro^^

PS: mam nadzieje ze TYM RAZEM napisalem dobrego posta Smile
Timczak
Gratuluje wartościowego posta Smile

A tak serio, to grafa w grze dokładnie w nowym Medal of Honor niezbyt mi do gustu przypadła. Wiesz biorąc pod uwagę cenę ps3 to komputer jaki kupisz za taką cenę, jeszcze plus telewizor jaki taki bo na cienkim nie pograsz, to możesz mieć znacznie wydajniejszy komputer Smile
webek
Ja tam konsol nie lubie - po prostu wolę PC.

A co do PS3 jest tak, że na początku wszyscy hurra, wielki boom bo zajefajna grafika next-genowa, super drogi wypaśny sprzęt (więc w rozumowaniu większości ludzi - bardzo dobry) i równie drogie ceny oryginalnych gier... Kupowanie jednej gry na miesiąc... dla mnie to by było za mało, zwłaszcza, że większość gier które teraz wychodzą można przejść w pare wieczorów. No i jeszcze pozostaje kwestia uszkodzeń - w kompie coś się zepsuje - kupuje jedną część - zwykle lepszą od tej, która uległa awarii i jest wszystko ok. W PS3 coś padnie i trzeba oddawać cały sprzęt do serwisu, no chyba, że ktoś jest obeznany w tego typu naprawach.
A grafika - wpakujesz tyle forsy w kompa i grafika też będzie bardzo dobra - na dzień obecny - nawet lepsza niż na PS3 i też nie będzie się cięła. Minie przypuśćmy rok i ta grafa z PS3 będzie przestarzała, a w kompie wymienisz kartę i dalej wszystko będzie pachnialo świeżością.
Poza tym konsola nie jest tak wszechstronna jak pc...

Dlatego uważam, że i PS3 i XBOX 360 to zabawki raczej dla dzieci.
Nikogo nie urażając ;p
buleczka16
Ty chyba nie miales stycznosci z zadna konsola na dluzsza mete?? prawda? Wink
Ps3 sie NIE Popsuje , o ile nie wsadzisz jej do wody lub nie wywalisz przez okno.
Gry na ps3 beda coraz lepsze, developerzy musza sie nauczyc robic gry na ta konsolke, w koncu to (nowa generacja). Co do uzytecznosci to tak.. PC moze wiecej (PS3 nie ma painta xD).
PS3 sie nie zestarzeje - a jesli tak, to wyjdzie PS4 xD. Gry na PS3 dopiero kwitna.
Mowiac ze za rok juz lepszych nie bedzie , obrazasz mnie i wszystkich wlascicieli PS3.
Bez urazy...
Timczak
Nauczyć się robić gry? To ty chyba nie wiesz jak się gry robi. Na ps3 nie masz tak dużej możliwości generowania silnika graficznego/fizycznego jak na pc. Dlaczego? Bo to wszystko live z cd leci. Poza tym wątpię żeby ps3 się jakimś specjalnym językiem posługiwało. Więc nie sądzę aby stwierdzenie to miało jakiś sens. Tym obrażasz programistów.
buleczka16
przepraszam , moge sie mylic jak kazdy...
Niektore gry na ps3 trzeba najpierw 'zainstalowac' - tzn. wlazyc > uploaduje jakies pliki.
i gramy jak wlozymy plyte.
A czy to co muwisz to naprawde informacje oficjalne czy tylko twoje gdybanie???
gdybac nie ma co. najlepiej poczytac na dobrych stronach.
to co pisalem wczesniej, to wszystko potwierdzone z oficjalnych stron.
jak chcesz mi udowodnic ze komputer ma/bedzie mial lepsze gry , to przynajmniej
napisz cos potwierdzonego , troche konkretow i linkow (dla dowodu)
nie zebym do kompa lub do ciebie cos mial , niee Wink
wiekszosc programow z neta nie pujdzie przeciez na ps3
to tyle ^^ pozdro
Timczak
Dowody? Hmm może własne doświadczenie w pisaniu czegoś. A co do ps 3 przyznaje rację. Czerpałem wiedzę z autopsji na ps2 więc może być parę błędów. Grafika znana mi jest z gry w medal of honor. i może to z tym że jest live to jedyny błąd(może i pewne). Ale z pisaniem nowych gier to hmm nie sądzę żeby był skok jakościowy. Zresztą nie tylko ja. W pc zawsze możesz wymienić coś niewielkiego czy dołożyć ram'u. A jak nowe ps trzeba kupić to jakby nie patrzeć to cena prawie 2000 tys złotych plus telewizor jak już wspomniałem...

pzdr
buleczka16
no tak xD
Wszystko zawsze zprowadza sie do pieniedzy. To prawda ze na kompa wyda sie mniej i ma sie gierki takiej samej jakosci (narazie) . to juz chyba zalezy co wolisz...
Ja , jak juz zapewne wiecie ^^ , jestem fanboyem ps3/sony
Wiec wole ps3, od 8 lat jestem z Joystickiem za pan brat Wink
niewazne jaka cena, Zawsze bede gral na konsolach.

Mowisz ze grafa w ps3 cie narazie nie zadowala, ale chyba nie zaprzeczysz ze jest ladna , co? Wink

-------------
PS: Kupilem sobie " Assasin Creed " >> BAJKA!! xD
Timczak
Pad czy inny kontroler na pc. Czemu nie?
Grafa hmm w tych stricte japońskich a i owszem, ale w europejskich to jakby mało się starali.

Ja nie wybiorę czegoś na co mnie nie stać. Mogę zawsze ściągnąć emulator gier. Na ps 2 jest na 3 nie wiem czy tak ale z pewnością to tylko kwestia czasu.
buleczka16
No tak , emulator na Ps2 jest, Ale czy dobry?? xD
Grales ? sprawdzales? - ja gralem na jednym.. nie pamietam nazwy..
ale Zacinalo jak ******. Jesli masz dobry (nie zacinajacy) to prosze wstaw tu link ^_^
wiesz .. mysle ze do emulatora ps3 na pc to jeszcze musimy 4 lata albo wiecej poczekac.
Jeszcze nawet nie shackowali ps3, piraty nie chodza, wiec pozostaje gdybanie.
Ale z pewnoscia w koncu emulator bedzie ^^ moze w czasie premiery PS4 ??
I Prosze.. nie mow o PS3 tak jakby to byla zwykla konsolka, jak ps2 tylko lepsza. --> bo to O WIELE wiecej niz tylko konsolka ^_^. Ale cuz, tylko wtedy gdy bedziesz jej posiadaczem to to odkryjesz, przez pudelko tego nie widac.

Prosze , obejzyjcie Wink fajna reklama >>>
http://www.stage6.com/user/jasonen/video/1803204/New-PS3-TV-Ad-Campaign!!!

A TO >> jest Assasin Creed ^^ >>
http://www.stage6.com/Game-Trailers---Martster/video/1746786/Assassins-Creed-Gameplay-Cathedral-HD
milego ogladania ^^
Genome
Ogólnie lubię gry, więc żadna konsola nie jest mi obca, ale nic nie jest lepszego niż porządny komputer wart tyle, co PS3 + 2 pady + 5 gier. Obecnie PS3 rozkręca się, ale daleko jej do sukcesu XBOX360, premiera tego gadżetu się za bardzo przesunęła i działa to tylko na korzyść Microsoftu, który X360 i Gears of War biją na głowę PS3 i ich Resistance.

BTW: Myślę że znalezienie tutaj partnera do mało znanej gry, na posiadanej przez niewielu ludzi konsolę graniczy z cudem, ale życzę powodzenia.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.