FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Yeni üyeler öncelikle buraya!!!

darkeagle
Öncelikle aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum...

Bu başlığı eksikliğini hissettiğim için açıyorum. Kullanım şartları adında kurallar alt alta yazılmış şekilde bulunmakta ama kimsenin bunları okuyup aklında kalacağına inanmıyorum.

Konuya girmek gerekirse, aramıza yeni katılanlar olarak hepinizin isteği en kısa zamanda host sahibi olabilmek ama lütfen bu amaç uğrunda forumu kirletecek mesajlar atmayalım. Çünkü Frihost'ta Türkçe bölümüde dahil olmak üzere forumlarda bu şekilde okumadan mesaj atanlar çok oldu ve aramızda kalanlar şu an yok. Yönetim tarafından atılmadılar, belli bir süre sonra forumun seviyesine yetişemedikleri için çekildiler.

Burada hepimiz aile gibiyiz buradaki kişilerden bahsederken bir süre sonra Frihost Ailesi demeye başlıyoruz. En azından Türkçe bölümünde herkes birbirini tanır, sadece sanal olarak değil gerçek olarakta tanıştık.

Yeni üyelerimiz, Frihost bedava olarak bulabileceğiniz en güzel hosttur alternatiflerini tartışmanın gereğide yoktur. Hostu işe yaramaz diye düşünürseniz en azından forumdaki kaliteyi gözardı edip aramızdaki muhabbeti bozmayın.

Lütfen ilk mesajınızı atmadan önce elinizden geldiğince başlıkları okuyunuz ve mesajlarınızı atarken asla host için atıyorum diye düşünmeyin. Hostunuz burada gönderdiğiniz mesajların, yaptığınız kaliteli muhabbetin ödülüdür.

Hepinize kaliteli muhabbetler diliyor, arkadaşlığımıza hoşgeldiniz diyorum...

Moda Not: Başlık kilitlenip, gerekiyorsa düzenlenerek sabitlenirse sevinirim.
insolent1
darkeagle önemli bir konu üzerinde durmuşsun. Kilitlenme değil de sabitlenirse iyi olacaktır.
geyikkutuphanesi
mod a not : Mod mu var? Razz

Yeni arkadaşlar host almak istiyorlarsa ingilizce forumlarda biraz takılsınlar. Çünkü şu aralar mod yok forumda mesajlarınızı okuyup kalite testi yapılamadığı için hostunuz onaylanmaz Smile Hostunuzu aldıktan sonra burdan devam...
BURAK_X
geyikkutuphanesi wrote:
mod a not : Mod mu var? Razz

Yeni arkadaşlar host almak istiyorlarsa ingilizce forumlarda biraz takılsınlar. Çünkü şu aralar mod yok forumda mesajlarınızı okuyup kalite testi yapılamadığı için hostunuz onaylanmaz Smile Hostunuzu aldıktan sonra burdan devam...
Yeni mod seçmek için oy atalım Very Happy Her şeyi Bondings mi yapacak kardeşim ya Razz Very Happy
mr.emre
Diğer başlıklardan birine atıcaktım. Ama mağdem böyle bi konu açılmış buna yazayım. 574645 tane futbol konusu oldu lütfen biri müdahale etsin.
hekimusta
mr.emre wrote:
Diğer başlıklardan birine atıcaktım. Ama mağdem böyle bi konu açılmış buna yazayım. 574645 tane futbol konusu oldu lütfen biri müdahale etsin.

cddi misin? saydın mı yoksa salladın mı? Very Happy
dareagle gerçekten mükemmel bi konuya parmak basmıssın can-ı gönülden tebrik ediyorum. madem mod bu konuyu sabitlemiyo o zaman sürekli en üsttü tutalım (klasik Türk zekası Smile )
BURAK_X
Moderatör darkagle mı olsa acaba? Very Happy
darkeagle
BURAK_X wrote:

Daha önce istememiştim ama bu sefer hayır demeyeceğim.
BURAK_X
darkeagle wrote:
BURAK_X wrote:

Sizinle şimdiden iyi geçinsek iyi olacak Very Happy Saygılar sevgiler efenim Laughing Laughing Laughing
darkeagle
BURAK_X wrote:
darkeagle wrote:
BURAK_X wrote:

Sizinle şimdiden iyi geçinsek iyi olacak Very Happy Saygılar sevgiler efenim Laughing Laughing Laughing

Laughing
darkeagle
Önce SABIR ve SAYGI diyerekten başlığı üst sıraya çıkarma gereği duydum...
selim06
hmm... BUMP vesayre;bizimkiler kendi başının çaresine bakar dedim ama şu olanlara da bakın;daha modumuz bile seçilmemiş :S Arkadaşlar kusura bakmayın bu işler böyle gitmemeli ama bana değil de Bondings'e mod olmak istiyorum şeklinde mesaj atın sanırım o sevinjçten sizin üstünüze atlayacaktır Smile Başlık sabitlendi bu arada...Teşekkürler darkeagle Wink
loserk
iyi olmuş böyle bir başlık açtığın, yeni üyeler için faydalı olur umarım... o dediğin alt alta dizili kurallara gelince,bence yeni üye olan hiç kimse,ilk mesajlarını atarken o kuralları okumuyordur,puan kasmak amacıyla Very Happy
mr.emre
Bir yönetici seçmeyeceklerse Türkçe bölümünü kapatsınlar.
darkeagle
selim06 wrote:
hmm... BUMP vesayre;bizimkiler kendi başının çaresine bakar dedim ama şu olanlara da bakın;daha modumuz bile seçilmemiş :S Arkadaşlar kusura bakmayın bu işler böyle gitmemeli ama bana değil de Bondings'e mod olmak istiyorum şeklinde mesaj atın sanırım o sevinjçten sizin üstünüze atlayacaktır Smile Başlık sabitlendi bu arada...Teşekkürler darkeagle Wink

Bende teşekkür ederim. Ben modluk için mesaj attım ama o günden beridir Bondings online olmadı.
mr.emre
Shocked Bondings öldü.
cavbela
mr.emre wrote:
Shocked Bondings öldü.

Bondings öldü yaşasın bondings gelir bi ara elbette duyar sesimizi:)
jankat73
Yeni üyeden selamlar
sefilim
ben üye olalı uzun zaman oldu ama anca mesaj gönderme fırsatı buldum napalım Laughing

herkese selamlar
megatherion
selam arkadaşlar ben de yeni gelmiş bulunmaktayım. bu forumda puan toplama olayı biraz garip geldi ama bakalım Smile
darkeagle
megatherion wrote:
selam arkadaşlar ben de yeni gelmiş bulunmaktayım. bu forumda puan toplama olayı biraz garip geldi ama bakalım Smile

Zaman geçtikçe alışır mantığını anlarsın.
Aramıza hoşgeldin...
akra
iyi geceler bende yeni geldim Very Happy
BURAK_X
akra wrote:
iyi geceler bende yeni geldim Very Happy
hoşgeldin birader ilk merhaba diyen ben olmayım Wink
gigabytee
Aklımda bişey kalmadı.
fthk
Tüm üyelere merhaba.
Ben de aranıza yeni katıldım. Site kurma konusunda biraz acemiyim ama olsun acelem yok yavaş yavaş öğrenicem artık.
darkeagle
fthk wrote:
Tüm üyelere merhaba.
Ben de aranıza yeni katıldım. Site kurma konusunda biraz acemiyim ama olsun acelem yok yavaş yavaş öğrenicem artık.

Hangimiz acemi değildi ki...

Aramıza hoşgeldin...
kankatr
hoşbulduk, herkese iyi forumlar. forum kaliteli, host da kalitelidir umarım...
darkeagle
kankatr wrote:
hoşbulduk, herkese iyi forumlar. forum kaliteli, host da kalitelidir umarım...

Para versen daha iyisini bulamazsın...
kankatr
peki, hadi bakalım daha bekliyoruz ama Smile
atas_oktay
host kaliteli hiç merak etme benim eski host vardı kapandı ben de yeniden üye olim dedim diğer üyeliğe giremiorm bi sorun cıktı Smile
mr.emre
atas_oktay wrote:
host kaliteli hiç merak etme benim eski host vardı kapandı ben de yeniden üye olim dedim diğer üyeliğe giremiorm bi sorun cıktı Smile

Diğer üyelik neydi merak ettim.
atas_oktay
mr.emre wrote:
atas_oktay wrote:

http://www.frihost.com/users/spAxel/ Smile
BURAK_X
atas_oktay wrote:
mr.emre wrote:
atas_oktay wrote:

http://www.frihost.com/users/spAxel/ Smile
oo spAxel nerelerdesin ya? Very Happy
atas_oktay
hostu kullaniodm Very Happy ama üyeliğe giremiodm hata vardı

http://www.frihost.com/forums/vt-61351.html
cavbela
atas_oktay wrote:

ha yaw bi aralar bahsediyordun..
ama madem hostu kullanabiliyordun kendini bondingse ispatlayabilirdin bi şekilde..
atas_oktay
cavbela wrote:
atas_oktay wrote:

ha yaw bi aralar bahsediyordun..
ama madem hostu kullanabiliyordun kendini bondingse ispatlayabilirdin bi şekilde..

gerek kalmadı 2 günde verdiler bi tane daha host Smile
kilander
Merhabalar, Hello, Çav

Bende Çukurovadan aranıza katıldım, yeniyim, Ancak, Dünyayı iyi biliyorum, ineternet yolu ile güzellikleri paylaşabiliriz. İnsan aslında evrenin neresinde olursa olsun insandır, Doğar büyür ölürr.
Ancak ihtiyaçları her yerde aynıdır. Yeme, içme barınma, soyalleşme...
Bu sitelerde binlerce farklı konular var bence hepsinin ortak yanı kendini kabulendirme, siz ne dersiniz ?
Hayırlı olsun.
Çukurova
joomlaturk
antalyadan sevgiler adım tarık
joomla konusunda bilgiliyimdir
bu forumda joomla bilen ve bu server de joomla sitesi kuran arkadaş varmı?

bilgimizi paylaşalım
cavbela
evet kuruluyor, çok kurdum:D
paylaşırızVery Happy
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Turkish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.