Arkadaşlar, yabancı bi forum sitesine takılıyordum. Orada başlık gördüm. Belirli ketegorilerde o forumun en lerini yazıyorlardı. Örneğin: Best Fanart: XMEMBER gibi. Eğer böyle birşeyi yapalım diyorsanız kategoriler oluşturup en leri seçleim. Bekliyorum...
Frihost Türkiye'nin EN leri
Bence en iyisi beles olanlardan 110mb.com mysql,php,,cpanel,ftp ... reklam yok bir beles host ancak bukadar kullanıslı olur
| pchonour wrote: |
| Bence en iyisi beles olanlardan 110mb.com mysql,php,,cpanel,ftp ... reklam yok bir beles host ancak bukadar kullanıslı olur |
arkadaş onu kastetmemiş. aslında güzel olur. ama şuan forum okadar canlı değilken böyle birşey sanırım havada kalır.
not: bu arada 110mb.com da işi bozdu. forum kurdu ve forumda belli bir mesaj sınırını aşamayanların mysql erişimini kapattı. o nedenle soğudum. ama dersen ki en iyi host hangisi hostların "en"i frihosttur.
| pchonour wrote: |
| Bence en iyisi beles olanlardan 110mb.com mysql,php,,cpanel,ftp ... reklam yok bir beles host ancak bukadar kullanıslı olur |
BU PUAN İŞİNİ HALA ANLAYAMADIM YANİ NASIL OLACAK PUAN DUSERSE KAPANACAKMI HERZAMAN YAZIMI YACAGIZ FORMA NE OLACAK VE NASIL OLACAK Sİ BİLİYORMUSUNUZ?
| BURAK_X wrote: |
| Arkadaşlar, yabancı bi forum sitesine takılıyordum. Orada başlık gördüm. Belirli ketegorilerde o forumun en lerini yazıyorlardı. Örneğin: Best Fanart: XMEMBER gibi. Eğer böyle birşeyi yapalım diyorsanız kategoriler oluşturup en leri seçleim. Bekliyorum... |
We regret to inform you that your request has been rejected.
Reason: Please put in your hosting application (site description) in English only.
Kind regards,
bu ne demek acaba bide buna ne cavap vermem gerek yardım olun arkadas ya hıc turk ve ing anlayan arkadas yokmu yav yardım olursanız sevinirim simdideen tesekkurler
| kadirnet wrote: | ||
BU PUAN İŞİNİ HALA ANLAYAMADIM YANİ NASIL OLACAK PUAN DUSERSE KAPANACAKMI HERZAMAN YAZIMI YACAGIZ FORMA NE OLACAK VE NASIL OLACAK Sİ BİLİYORMUSUNUZ? |
her zaman yazacaksın. her gün 1 puanın silinir. puanın 0'ın altına düştüğü zaman tehlikelidir.
konu bayağı sapmış foruma girmeyeli
burak hala oylama teklifinde ısrarcı mısın?
| kadirnet wrote: | ||
We regret to inform you that your request has been rejected. Reason: Please put in your hosting application (site description) in English only. Kind regards, bu ne demek acaba bide buna ne cavap vermem gerek yardım olun arkadas ya hıc turk ve ing anlayan arkadas yokmu yav yardım olursanız sevinirim simdideen tesekkurler |
Aynı mesajı birçok yere yazıp forumu kirletmenin bir mantığı yok!
| loserk wrote: |
| konu bayağı sapmış foruma girmeyeli |