Slm arkadaşlar. Benim okuldan bi arkadaşım sınıfı için forum açmışda, hacklemişler siteyi. Şimdi benden yardım istedi, bende sizden istiyorum. Bu arkadaş, nerden korunaklı (bedava)bir forum sitesi yapma sitesi(
) bulabilir? Şimdiden teşekkürler
Bedava + korumalı forum sitesi arıyorum
| BURAK_X wrote: |
| Slm arkadaşlar. Benim okuldan bi arkadaşım sınıfı için forum açmışda, hacklemişler siteyi. Şimdi benden yardım istedi, bende sizden istiyorum. Bu arkadaş, nerden korunaklı (bedava)bir forum sitesi yapma sitesi( |
Korumalı veya korunaklı derken?
| darkeagle wrote: | ||
Korumalı veya korunaklı derken? |
hazır forum sitesi açıcaksa bunların hepsi tam korumalıdır. hiç zarar gören görmedim.
| mr.emre wrote: |
| hazır forum sitesi açıcaksa bunların hepsi tam korumalıdır. hiç zarar gören görmedim. |
Bence 110mb.com dene süper
Bedava hostta frihosttan daha iyisini bulamaz.
Güvenlik konusuna gelince hostun yapabileceği birşey yok herşey kendinde biter...
Güvenlik konusuna gelince hostun yapabileceği birşey yok herşey kendinde biter...
Hazır kullanacaksa güncellemeleri takip etmeli. En iyisi kendi başına forum yazmak. Tabii bilinen açıklar bırakmayarak...
büyük ihtimalle hosttan ziyade forumdaki bi aıçtan girmişlerdir. benim ücretli host varken hacklendim ama hosttan kaynaklanmıyodu sitede açık varmış sonra kapattım aylar sonra frihosta geçtim ve hala baska hack olayı yasamadım
| BURAK_X wrote: | ||
|
Kendisi forumu 0'dan başlayıp yazıyorsa zaten nerede açık var kendisi bilir.. (Dikkat PhpBB ve türevleri forum sistemlerini kuruyorsa demedim, yeni bir forum sistemi yaratıyorsa dedim..)
| maeglin20 wrote: | ||||
Kendisi forumu 0'dan başlayıp yazıyorsa zaten nerede açık var kendisi bilir.. (Dikkat PhpBB ve türevleri forum sistemlerini kuruyorsa demedim, yeni bir forum sistemi yaratıyorsa dedim..) |
| BURAK_X wrote: | ||||||
|
0'dan başlayıp kendi yapacak demişsin. Aa pardon sanırım'ı görmemişim
| maeglin20 wrote: | ||||||||
0'dan başlayıp kendi yapacak demişsin. Aa pardon sanırım'ı görmemişim |
| darkeagle wrote: | ||
Korumalı veya korunaklı derken? |
BOLE BİŞİ BULURSAN YAZDA BİZDE YARARLANALIM