FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Czy ta strona na serio pozwala miec darmowy serwer?

cirrus
Czekam juz prawie tydzien na serwer i pomimo, że mam dużo punktów nikt mi go nie założył. Czy to prawda, ze można tu mieć darmowy serwer?
[/quote]

Last edited by cirrus on Fri Aug 26, 2005 10:19 am; edited 2 times in total
Timczak
Wiem czemu tak jest. Poprostu sprawdź w replace. Może coś nie dokładnie o stronie napisałeś.
Kudlaty
ludzie wszystko jest ok...
ja mniej więcej w tym samym czasie złożyłem posta o miejsce na stronke i dostałem go dziś...

problem jest w tym że mieli problem z tym że nie umią polskiego i dlatego mieli problemy z językiem... poprostu nie mieli jak sprawdzić naszych postów i czekali na polskiego moderatora...

ale ja zrobiłem inaczej... zrobiłem kilka postów w angielskiej części forum i dziś mi przyznali miejsce... nie musieli juz czekać na opinie polaka, tylko mogli sprawdzić moje posty na angielskim... oczywiście jak tylko zmienili temat mojego postu na [language] free host request dodałem tam posta że zrobiłem kilka postów w dziale angielskim... Smile
Slimagh
Ja również tak zrobiłem i na konto czekałem niecałe 3 dni, więc spokojnie Smile
luxtu
zadnego oszustwa nie ma :p
ja swoje konto dostalem pare godzin po napisaniu prosby
brqsl
chyba pierwszy raz sie spotykam z tym zeby ktos krytykowal frihosta Smile

narazie slyszalem same pochlebne opinie... dziwne... Smile
brqsl
chyba pierwszy raz sie spotykam z tym zeby ktos krytykowal frihosta Smile

narazie slyszalem same pochlebne opinie... dziwne... Smile

jedynym minusem jest to ze juz pare razy wylaczyli srervery... tzn w sumie raz na dosc dlugo... ale jestem bardzo zadowolony Smile
Kudlaty
powiem tak... jeśli sie chce mieć dobrego hosta to czasem trza poczekać... a kilka dni w tą czy w tą nie robi różnucy... jak widać każdy tu dostaje to o co poprosi... tylko musi sie postarać... ja tu jestem niedawno a mam juz swoje konto... gdybys zrobil to co trzeba a nie stał z założonymi rękami to pewnie też już byś miał... spróbuj coś ruszyć to może Ci za niedługo dadzą konto... bo frihost jest naprawde dobry...
a jesli bedziesz czekal tak z zalozonymi rękami to możliwe że nie dostaniesz tego konta... bo w końcu gdbyby Ci zależało to próbowałbyś coś zrobić z tym... a nie narzekać od razu...
Dr4goN
Pierwsze 5 postów napisałem w Gamingu Laughing Więc mieli jak sprawdzić moje posty i wszystko było wporzo. Czekałem jakieś 15-30 min.
cirrus
Muszę odwołać to co napisałem na samym początku. Właśnie moja prośba oczekuje na polskiego moderatora. Nie moge juz skasowac tego tematu, ale tak sobie mysle, ze dla tych co dlugo czekaja przydadza sie te wypowiedzi. Troche dlugo trwa ta cala procedura, przynajmniej w moim przypadku, ale skoro piszecie, ze warto czekac no to czekam Smile

Pozdrawiam wszystkich i dzieki za wypowiedzi.
Timczak
Kudlaty wrote:

problem jest w tym że mieli problem z tym że nie umią polskiego i dlatego mieli problemy z językiem... poprostu nie mieli jak sprawdzić naszych postów i czekali na polskiego moderatora...

Umieją po polsku np. Bondings to on mi pomógł z kontem
cirrus
Mi te| odpowiedzili po angielsku, ze czekaja na polskiego moderatora. Najwyrazniej nasz wspanialy polski moderator zaakceptowal, bo juz mam serwer - chcialbym tu korzystajac z okazji przeslac wyrazy wdziecznosci i uznania.
Generalnie musze przyznac, ze obsluga jest bardzo mila - nawet przeprosili mnie za dosc dlugi czas oczekiwania. Tak wiec wszystko o.k.
A tak swoja droga - nawet fajne to forum sie robi Smile
skoczek_2002
Ja napisałem kilka postów w dziale games po angielsku, potem po polsku trochę i dałem request. Dostałem w około 20 minut po złożeniu podania.
cirrus
Nic tylko pogratulować w takim razie. Ja nie miałem aż takiego szczęścia, ale teraz mam większy szacunek do tego co dostałem Smile
Jak na coś dluzej czekasz to bardziej Cie to cieszy...
gecko
ja czekałem 2-3 dni - napisałem pare postów tu, pare w dziale games, pare w Movies, pare jeszcze gdzieś i BUM Laughing
Kudlaty
ja nie wiem kto zna polski a kto nie... ale napewno mieli kłopoty z językiem... może zna polski ale moze nie do końca... i miał problemy... kto to wie... jedynie modzi... i admini...
cirrus
A gdzie w ogóle znajduja sie te serwery frihost.com? To jest gdzies w USA?
skoczek_2002
Chyba tak albo gdzies indziej. Nie wiadomo.
v3nd0r
Jak nie wiadomo Razz wystarczy wejsc do cpanel spisac sobie ich ip... wyszukac jakas www z ip to location i macie...

http://www.ip2location.com/free.asp

IP Address: 216.32.68.250
Country (Short): US
Country (Full): UNITED STATES
Flag:
Region: WASHINGTON DC
City: WASHINGTON
ISP : LAYERED TECHNOLOGIES INC
chorazy
Sam serwer jest chyba gdzies w USA albo w UK - ale jeden z glownych szefow tego serwisu Bondings jest ponoc z Belgii - wiec nie wykluczam ze moze cos w tym kierunku.
skoczek_2002
Nigdy nie wiadomo......
Kudlaty
A co za róznica gdzie on jest... wazne ze daje miejsce na stronke i dobrze dziala... myślę że tyo gdzie jest umieszczony to nie ma zbytniego znaczenia...
skoczek_2002
I też żeby był kudłaty wyjątkowo stabilny.
Bluszczyk
Ja czekałam jedną noc na utworzenie konta... wczoraj złożyłam podanie... dzis po szkole przyszłam sprawdziłam i mam konto... Smile
Kudlaty
skoczek_2002 wrote:
I też żeby był kudłaty wyjątkowo stabilny.

Racja zapomnialem tego dodać... Smile
cirrus
na stronie jest napisane:
"99.95% network uptime guarantee in the Savvis datacenter, the network that powers Wall Street. "
...hmmm, no a taki serwerek na Wall Street to musi hulać Smile
Bluszczyk
hula hula, napewno. Smile
miejmy nadzieje ze będzie hulać dalej i nas nie zawiedzie Smile
cirrus
Jak do tej pory korzystam i podziwiam... i jestem pod wrazeniem. Zainstalowalem phpNuke - super dziala. Mozna sie dzieki tym serwerkom duzo nauczyc Smile
Kudlaty
ja jak narazie instalnołem phpbb2... ucze sie jego obsługi... na razie mialem problemy z tym jak dodać kogoś jako admina... ale juz mi siem udało... nie wiem jak to będzie z resztą ale mam nadzieje ze mi siem uda... Smile
skoczek_2002
Ja już Phpbb2 umiem na razie projektuje moją gre i portal na jej temat. Chyba przerobię Engine...
ppp2
Gdzia poprosić o miejsce na stronkę???????
Sad proszę o kontakt przemofil@o2.pl : Laughing
Kudlaty
gość... przecież jest juz takie pytanie zadane na tym forum i to nie raz... i jak będziesz chciał to troche sie wysilisz... przeciez to nic trudnego...
Calemb
Masz link ACCOUNT!!!! Nad wyloguj klikasz wpisujesz co trzeba i czekasz!
fallco
no a dawniej sie pisalo w osobnym topicu posta z prosba Smile to byly czasy, ja w sumie mialem szcescie bo dostalem konto w 5 minut Very Happy
Calemb
A mi już dwa razy odrzucono! RAz z mojej winy bo napisałem tak że się nie połapali(tzn. bzdury totalne napisałem Very Happy), a drugi to mi kazali po polsku i napisałem. Odrzucili bo nie jest po angielsku...
Lochium
Dla mnie Frihost to najlepsza strona oferujaca darmowe miejsca na www. W sumie to może mierzyc sie nawet z serwisami oferującymi platny hosting. Mamy tu wszysko dusza zabragnie, wieć tylko tworzyc super stronki.
mtx
W sumie jest tu fajnie.. nie napracujesz się przy pisaniu postów Smile a wszystko jest jak się chce.. czasem tylko są te padnięcia serwera..

u mnie dziwnie, bo pojawia się- akcja anulowana albo brak strony i przestaje działać stronka.. ktoś wie o co może chodzić? (mimo, że niczego nie ruszam, a strony poza moją i gryok (by Neo) działają..)
SkorpioN
Z tego co mi sie wydaje, to to jest najlepszy darmowy serwer z mysql i php, lecz jak już gdzieś pisałem frihost chyba idzie ku upadkowi, coraz gorzej działał teraz nie wiem.
Timczak
Moi kumple jak chceili założyć tu konto to im 2 tygodnie link aktywacyjny nie przychodzi :/
cirrus
Ja też czekałem na serwer dość długo i nawet podejzewalem, ze to jakies oszustwo, ale w koncu dostalem konto i teraz wiem, że warto bylo czekac. Frihost jest najlepsza usluga w swiatowym internecie tego typu. Nigdzie nie spotkalem sie z lepsza oferta!! Czekajcie zatem cierpliwie na swoj dzien - na prawde warto!
Arin
o Boże... ludzie no proszę Was. . .

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.