FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ten pad trwa już pół godziny...

pawelabrams
... co się dzieje? Restarter Apache nie działa?

EDIT:
Pad na serwerze 2, błąd nr 111 Connection refused Razz
bpit22
Dokładnie!! Proszę o interwencję w tej sprawie. A akurat miałem chęć i czas sobie popracować na stronce...

Właśnie sprawdziłem i to chyba jakaś poważniejsza awaria, chyba cały serwer nie odpowiada.

Pingowałem server i bez zarzutu
Ramelof
Nikt wam nigdy nie gwarantował 100% uptime. Awarie są zazwyczaj niezbyt często co powinno cieszyć, a to, że ci troche nie chodzi - to mówi się trudno.

Tu (na załączonym obrazku) możesz sobie zobaczyć co działa a co nie.

P.S. Krzaczki w temacie!!
InsanePL
I pad nie trwa pół godziny tylko conajmniej 5 Smile Ale cóż zostało nam tylko czekaćSmile
gecko
Ramelof wrote:
Nikt wam nigdy nie gwarantował 100% uptime. Awarie są zazwyczaj niezbyt często co powinno cieszyć, a to, że ci troche nie chodzi - to mówi się trudno.

eee no ja bym się mimo wszystko nie zgodził. Nawet stanowczo. Hosting to hosting, i niezależnie czy tani czy drogi czy darmowy, powinien gwarantować jakiś tam dobry uptime (nie zaprzeczam że frih jest wcale a wcale nienajgorszy Smile ). A w razie zonków - gwarantować w miarę szybką naprawę. A z tym, jak widać, jest problem.

Dobrze, że chociaż FTP działa...
b4r4t
A tak się właśnie zastanawiałem co dziś tak mało odwiedzin miałem według AdSense... a to jednak od paru ładnych godzin serwer sobie leży ... no cóż - nie ma co marudzić , zazwyczaj jest dobrze:)
Mam nadzieję, że w końcu naprawią Smile
mtx
server nadal leży. zapytałam na forum hq - może coś powiedzą...
Kamo
Server juz wstal i chodzi - poki co wyjasnienia nie ma:

Jakby kto nie widzial:

http://www.frihost.com/forums/vt-83235.html
b4r4t
Według tego serwer działa już od 11 godzin Smile

http://frihost-server-status.us.to/

W rzeczywistości dużo krócej, bo apache przecież leżał ... szkoda, ze nie ma czasu dla apache'a
Timczak
gecko wrote:
Ramelof wrote:

eee no ja bym się mimo wszystko nie zgodził. Nawet stanowczo. Hosting to hosting, i niezależnie czy tani czy drogi czy darmowy, powinien gwarantować jakiś tam dobry uptime (nie zaprzeczam że frih jest wcale a wcale nienajgorszy Smile ). A w razie zonków - gwarantować w miarę szybką naprawę. A z tym, jak widać, jest problem.

Dobrze, że chociaż FTP działa...

No to ciesz się że darmowy. Na nazwa.pl czy innych nie dośc że płacisz to pady też są. Weź pod uwagę że np. w jakieś święta adminowie również wyjeżdżają i nie siedzą 24/7 przed monitorem. Frihost bardzo rzadko pada, ale małe awarie zdarzały się zawsze i nie ma się czym martwić tylko trzeba cierpliwie poczekać.
mtx
http://www.frihost.com/forums/vt-83259.html tu macie wyjaśnienie
Ramelof
Quote:
Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje
Jakaś literówka w adresie czy już tematu nie ma?
bpit22
Ok było minęło. Myślę że można zamknąć ten temat i otworzyć nowy w przyklejonych o nazwie, np. "zgłaszanie usterek serwera"? Mtx co ty na to??
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.