FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Server 2 POP mail problems





ftv_flung
I don't know if anyone else if haven't any problems with this, but I'm having difficulty receiving emails. Sending seems fine, but receiving just isn't happening in Outlook.

Any more info on this?

Thanks,
FTVFlung
silverdown
I am getting them find in outlook. If you have a router is the 110 and 25 routed to your computer?
ftv_flung
Err... that kinda makes sense, but how do I do that?

And it's worked before... why not now? lol

Thanks!
Bockman
You don't need your router ports forwarded to your machine. both POP and SMTP are outgoing connections and the router will route them just fine. You DO need to check it those ports have (for some reason) been blocked.

I'm not aware of any problems on POP or SMTP on Server2, but ill try and look into it.

Be Well Cool
ftv_flung
Thanks - it's working now Wink
mOrpheuS
ftv_flung wrote:
it's working now Wink


We all love happy endings Razz

Problem resolved and -locked-
Related topics
e-mail problems
directadmin and pop password
Ypops - Yahoo/POP mail interface
Server Mail Blocked By Comcast
Reading pop Mail in PHP
form mail problems (quality help=frih$)
Email help
E-Mail Forwarding to Rogers Yahoo!
Mail Server
php enabled server with mail server
Sorry......E-mail not working
Using a different server to mail emails?
can i use telnet in frihost like pop.mail.com 110???
Exim, spamblocker and spamassassin changes on Server 2/3
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.