FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Latarnik wyorczy - poznaj programy

mtx
http://latarnikwyborczy.pl/ - nie wiesz na kogo zagłosować? Zobacz programy partii i zdecyduj!
jackill
Cholera, wyszła mi na drugim miejscu Samoobrona Very Happy Ale w sumie to program mają podobny do PO, no ale jako partia to słabo. dzieki za linka, bardzo ciekawa strona Smile
bpit22
Tak bardzo ciekawe rozwiązanie tego typu problemu, ale i tak zagłosuje na inną partię niż ta która została podana w wyniku.
vrooth
lewica i demokraci na pierwszym miejscu, od platformy różniące sie jedną czy dwiema odpowiedziami... a partia pracy na trzecim... no ciekawe cieakwe, ale raczej nie mające duzego związku z rzeczywistoscią...
gandalfini
Ja na wybory nie idę, mam dość patrzenia na te same gęby w innych konfiguracjach.
Wiem, jednak że bierne przyglądanie się też nic nie zmmieni ale...w razie czego zwiewam za granicę Wink

Coś na poprawę humorków Wink
b4r4t
gandalfini - postawa, ze na wybory nie idę jest według mnie niepoprawna ... nie będąc na wyborach w zasadzie potem odbierasz sobie prawo do marudzenia i narzekania - skoro nie głosowałeś to o co chodzi ?
Więc moim zdaniem lepiej iść - oddać głos na jakąś panią z partii kobiet lub oddać głos nie ważny (przynajmniej podniesiesz statystykę jeśli chodzi o frekwencję)

Co do tego quizu ... w moim przypadku się sprawdziło, na czele PO i PSL , ale sam quiz to raczej taka podpucha.
mtx
Proszę, idź na wybory. Zagłosuj na kogo chcesz, nawet porysuj po karcie do głosowania. Napisz, że są kurwiszonami. Ale idź. Twój głos może zmienić wszystko. Naprawdę. Bo takich jak Ty jest ileś milionów.

Jest 10 mln ludzi przed 30 (od 1Cool.
Możemy zmienić Polskę. Dlaczego babie z respiratorami mają być bardziej zmobilizowane do głosowania niż młodzież?
b4r4t
Jest jedna bardzo fajna akcja społeczna na ten temat:

http://youtube.com/watch?v=YhxLobfiBFg

Ja osobiście tego dnia będę poza miejscem zamieszkania - w Poznaniu na Batizado (capoeira) ale już sobie zaświadczenie załatwiłem i mogę tam głosować w dowolnym komitecie - po prostu bardzo chcę mieć prawo do narzekania potem Smile

Quote:
Jest 10 mln ludzi przed 30

Czy to aby nie dzisiejszy Kuba Wojewódzki ? :>
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.