death narzeka na moje moderowane. Dlatego mam prośbę abyście się wypowiedzieli czy zgdzacie się z tym, co poprawić, co zmienić itd. przecież jestem tu dla was - konto mi generalnie potrzebne bardzo nie jest, więc chcę żeby wam się podobało.
Przy okazji wyrażę, że zrobiło mi się przykro, że death napisał o swoich przemyśleniach do szerszego forum.
mtx, mną się nie przejmuj. IMHO to miejsce już straciło klimat i dlatego nie widzę sensu dalej tu siedzieć. Nie wiem dlaczego, ale w mało której z dzisiejszych dyskusji potrafię się odnaleźć, być może to po prostu problem ze mną...
jak się mam nie przejmować jak mi zostało 10 osób na forum? Każda osoba jest ważna. I dlatego pytam co jest nie tak.
Tak muszę się zgodzić to forum już nie jest takie jak kiedyś. Szkoda trochę ale trudno. Może to przez to że nie ma żadnych kategorii, może dlatego że pisanie na forum jest przymusowe z uwagi na to że można stracić stronę. Mam nadzieję że kiedys odzyska dawną popularność.
No ostatnimi czasami mnie to zaczyna dobijać, że nowych użytkowników - brak, a starsi szybko zaczyają uciekać. Moim zdaniem powinno się coś zmienić, ale nie wiem co. Jak wymyśle to napisze.
Może zrobimy jakiś łańcuszek na GG? xP
| pawelabrams wrote: |
| Może zrobimy jakiś łańcuszek na GG? xP |
Niesmaczny zart.
Jestem w miare nowy, ale jakos do dyskusji nie mam zapalu - nie wiem czemu . Tematy tworzone przez mtx w ogole nie sa dla mnie ciekawe i w sumie cala polska sekcja nie zawiera zbyt wielu interesujacych mnie kwestii.
Co do samego moderowania mtx - nie wiem za krotko tu jestem.
A nie możecie zakładać własnych tematów?
Ja takiej potrzeby nie czuje. Nie wiem co moglbym pisac co mogloby byc interesujace dla innych.
Takie zakladanie tematow od reki bez pomyslu aby byl sie chyba mija z celem.
Mi sie moderowanie MTX odpowiada. Zakłada własne tematy, wychodzi z własna inicjatywa, stara sie zeby na tym forum cos sie działo a do jej obowiazków to wcale nie nalezy. Wystarczyłoby gdyby tylko zwracała uwage i karałą i wtedy spełniałaby w zupełnosci swoją rolę.
Dlatego MTX jest dobrym modem i nikt tego nie podwazy. A kto kiedys moderował forum to wie ze to łatwa robota nie jest
Howgh
ok ale to nie wystarcza, przydały by się tematy, w których moglibysmy się wypowiadać. Nie lubię szukać fajnego tematu spośród 100 poukładanych w kolejności od najnowszej odpowiedzi. Jeśli by były tematy każdy mógłby znaleźć coś dla siebie, no i moderowanie stało by się łatwiejsze, np. poprzez przydzielenie moderatora tematu... Proszę cię Mtx dowiedz się czy da się coś z tym zrobić 
Nie da się, bo nas za mało. Proszę was. Ile nas jest - 20 - 30 osób. Nie zrobią osobnej kategorii (kolejnej) dla takiej małej grupki. A jeśli to od biedy mogłabym załatwić 1 (tak jak duńczycy) i co z tego będzie? NIC.
Zawsze można kategoryzować domowymi metodami - przyklejony temat z listą składnie podzielonych na działy tematów.
@down:
Chwila, ja już pomysł dałem! Ktoś inny niech się zajmie ;]
Last edited by Deathplanter on Sun Oct 14, 2007 1:15 pm; edited 1 time in total
Cieszę się death, że zgłosiłeś sie na ochotnika. To kiedy możemy oczekiwać wyników?? 
emm... zauważyłem zniknięcie paru tematów, co wiąże się z zniknięciem się paru moich puinktów. Jakieś wyjaśnienie tej systuacji, bo nie po to pisze, żeby se tylko napisać a potem i tak mi punkty zniknom, a nie przypominam sobie, żeby były one tak złe, ażeby je usunąć.
nie usuwałam żadnych tematów - ściągnęłam je, więc z tego powodu nie mogły Ci zniknąć punkty. Te tematy są w datach ich założenia..