Dużo dobrych punktów. Szczególnie pierwsze kilka. Spadło bezrobocie! Co z tego, że ponad 2mln polaków wyjechało i polska otrzymała olbrzymie dotacje od unii? No właśnie, ale ludzie nie, ba, nawet moja rodzina za chiny nie chce przyjąć podobnych argumentów i oni tylko, że o PiS to i PiS tamto... no kurde wPiSdu po prostu. Ręce opadają, a mi jeszcze jednak brak tych... 5 miesięcy do pełnoletności. Gdzieś ostatnio czytałem fajne statystyki. Na PiS głosują ludzie słabo wykształceni i powyżej 40 roku, na PO wręcz przeciwnie, ludzie młodzi, do 24 roku życia i z conajmnijej średnim wykształceniem, na LiD głosują ludzie głównie po 60 (!) a na takie cosie jak PSL to głównie mieszkańcy wsi powyżej 30 roku życia. Już mnie PiS odraża właśnie choćby tym swoim zmienianiem faktów, że "o, ale my fajni, zmalało bezrobocie, budujemy autosrady (gdyby nie unia to byśmy zaczeli chyba sprzedawać obecne autostrady na żużel czy coś, przecież to wszystko finansuje nam the great European Union).
Tekst to zwykła przedwyborcza propaganda nie zasługuje na wiele uwagi.
Natomiast osoba pisząca komentarze niestety nie ma chyba zbyt dużego rozeznania w temacie gdyż wielokrotnie wykazuje, że nie czytała/nie rozumie tekstu, który komentuje.