FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Frihost Blog

Ramelof
Jak by ktoś jeszcze niezauważył to po zalogowaniu się na forum mamy link prowadzący nas na stronę gdzie możemy założyć swój blog. Musi on spełniać jeden warunek - musi być po angielsku. Co o tym myślicie. Czy jeżeli admin znósł by taki warunek założylibyście sobie tutaj bloga?
mtx
ja mam już kilka blogów, więc na pewno nie. poza tym adres byłby średni. ale dla kogoś kto nie ma i nie dba aż tak o jego promocję...
gecko
mtx wrote:
ale dla kogoś kto nie ma i nie dba aż tak o jego promocję...

...i tak lepszy byłby blogger. chociażby ze względu na adres czy "pałeret baj gugl" ;P
loginos
Bardzo fajnie, że frihost się rozwija i admin dodaje nowe możliwości. (swoją droga wicie może czy jest to jakiś standardowy dodatek do phpbb czy własna inicjatywa admina) jednak osobiście wolałbym prowadzić blog na swojej stronie - miałbym znacznie większą nad nim kontrolę.
Natomiast tym co chcą prowadzić blog mogę jeszcze polecić joggera
bpit22
Może i się rozwija ale to już nie jest ten sam frihost, a strona raczej nie zachęca do zakładania blogów, np. przez fakt że wymagane jest pisanie po angielsku.