FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Pisanie prac i inne takie

mtx
Niewiedza nie stanowi usprawiedliwienia dla nieprzemyślanych działań.

Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, dobrze jest zasięgnąć porady.

Andrzej Sapkowski, Chrzest ognia

Czy Ty także obawiasz się, że Twoja wiedza nie jest wystarczająca?

Martwisz się, że nie poradzisz sobie z ważnym opracowaniem, czy pracą pisemną?

Czas Cię goni i obawiasz się, że stracisz go na opracowanie złej pracy?

Nie martw się!

Jestem jest od tego, aby Ci pomóc.

Zajmuję się m.in. tworzeniem wzorów edukacyjnych dla uczniów i studentów oraz przygotowywaniem szablonów odpowiednich rozwiązań i materiałów pomocniczych (w tym dla biznesu).

Ich zadaniem jest ułatwienie Ci życia, byś poczuł się komfortowo i pewnie.
Moje projekty opracowań, służą jako materiał wyjściowy i doskonały wzorzec do Twoich własnych prac.

Pomogę Ci także w zbieraniu materiałów i ich interpretacji, dobraniu odpowiedniej bibliografii i skomponowaniu szkicu oraz planu-zarysu Twojej dowolnej pracy.

Materiały te są bardzo pomocne przy przygotowywaniu własnych opracowań typu: prace magisterskie, prace licencjackie, prace zaliczeniowe, prace dyplomowe, referaty, badania i analizy, etc.

U mnie także zlecisz obróbkę i korektę już istniejącego i gotowego tekstu.

Wykonuję również schematy i projekty BIZNESPLANÓW - również w celu pozyskiwania środków z UE oraz uzyskania kredytów bankowych.

Gwarantuję wysoki poziom i niepowtarzalność każdego przygotowanego przeze mnie projektu pracy pisemnej, czy wzoru pomocy edukacyjnej i biznesowej.

Tworzę projekty opracowań naukowych o różnej tematyce i różnym stopniu trudności.

Praktyka, ogromne doświadczenie w pracy z tekstem i ogromna wiedza w danej dziedzinie sprawiają, że jestem w stanie sprostać każdemu wyzwaniu. Opracuję dla Ciebie taki wzorzec, wyjściowy materiał badawczy, projekt analizy, czy schemat pracy pisemnej, który będzie doskonałym szkicem także Twojej pracy magisterskiej, licencjackiej, czy innej!

Zajmuję się również przeprowadzaniem i analizą badań, wyszukiwaniem i gromadzeniem literatury, materiałów pomocniczych, ankiet, itp.

Opracowania naukowe typu:
prace magisterskie
prace licencjackie
prace dyplomowe
prace doktorskie
referaty, artykuły, publikacje
prezentacje maturalne

opracowania naukowe obcojęzyczne (język angielski)
prace zaliczeniowe
referaty, recenzje, streszczenia, biografie
wyszukanie i selekcja materiałów źródłowych
tworzenie planów prac
przeprowadzanie i analiza badań

Tłumaczenia
polsko-angielski
angielsko-polski

Prezentacje multimedialne
OFERTA KOREKTY, OBRÓBKI I PRZEPISYWANIA TEKSTÓW

Proszę o kontakt: gg 4850009, mail: mtx@op.pl

Współpracuję ze specjalistami w praktycznie każdej dziedzinie. Oferuję przystępne ceny dla studentów.
Juman
Szczerze? Według mnie pisanie i pomaganie innym to jest zbrodnia. Nic nie umiejąca osoba może kupić jaką kolwiek pracę, gdzie Ci uczciwi sami męczą się, by osiągnać cel. Pisaniem komuś prac, pomaganiu mu w pracach niszczysz Go. Dlaczego? Dajesz przykład że za pieniądze można kupić wszystko. Osoby kupujące takie prace nie zaznają ciężkiej pracy, która powinni odczuć. Pisząc samemu prace można sprawdzić siebie jak i wiele się nauczyć, a ty to właśnie psujesz. Pokazujesz ludzią najprostszą drogę prowadzącą do nikąd.

Coś mnie naszło i tak napisałem xd
mtx
Ale ja za kogo prac pisać nie będę. To jest POMOC. Czyli np jak masz temat: porównaj teorie rotacji klas wg Pareto i Mosci, to nie musisz przeszukiwać 40 tysięcy bibliotek, 20 tys stron, żeby napisać pracę.
Ja mam light - mam BUW i inne wielkie biblioteki, ale ktoś np z zadupia to ma przesrane.

Poza tym np ja zawsze swoje prace daję do sprawdzenia komuś innemu - to też mogę załatwić.

Niech nikt nie liczy, że poda mi temat i ja napiszę całą pracę, no dajcie spokój.
A tak w ogóle to nie ja, tylo pewna firma, ale to inna bajka
loginos
A z jakich dziedzin to mogą być prace? W dziedzinach, w których prace polegają na kompilacji istniejącej literatury taka pomoc to dość częsta praktyka, ale ciekaw jestem czy Twoje usługi obejmują także prace, które wymagają własnego wkładu badawczego, spędzenia wielu godzin w laboratoriach i nad analizą wyników.
mtx
wiesz.. trudno, żebym prowadziła badania np. nad czasem połowicznego rozpadu uranu, jak nie mam takiej możliwości Smile pracowni chemicznej nie mam. ale zawsze jak coś chcesz to możesz zapytać i zawsze można zobaczyć co się da zrobić.
pawelabrams
* szczególnie że ten wspomniany wynosi ca 4,5 mld lat dla U238 Wink
Nolt
mtx robi sobie reklame ;> aj aj szczerze to np. wezmy takiego lekarza ktory teraz studiuje... nie mowie wszyscy ale polowa z nich nawet nie ma pojecia o medycynie dlaczego wlasnie temu bo ktos mu pisal prace itp. i powiedz mi jak mozna pozniej w przyszlosci isc do takiego lekarza ? dajmy na to chirurg zamiast wyciac wyrostek wynie watrobe zastanawiajac sie czy aby na pewno nie wycina pluca Smile Rozumiem twoje intencje i to jest dobre ze ktos komus moze pomoc w jakis sposob ale bez przesady Very Happy
mtx
ale machnąłeś żart. aż się prawie popłakałam ze śmiechu. Takich lekarzy to ze świecą szukać.. poza tym: ściąganie - od tego się zaczyna. a pokaż mi kogoś kto nigdy nie ściągał..
InsanePL
A pomagasz lekko przy tematach na maturę ustną z Polaka Smile ? za free Smile ? Nie chodzi o napisanie pracy tylko wytłumaczenie i podpowiedzi Smile
mtx
ale to nie w tym temacie.
1) możesz wejść na forum serwis (jeśli mnie pamięć nie myli) to tam masz forum z ludźmi, którzy się aż palą Ci pomóć
2) możesz założyć topic i liczyć, że ktoś Ci pomoże.
Nolt
mtx wrote:
ale machnąłeś żart. aż się prawie popłakałam ze śmiechu. Takich lekarzy to ze świecą szukać.. poza tym: ściąganie - od tego się zaczyna. a pokaż mi kogoś kto nigdy nie ściągał..

jasne że każdy Smile nie znajdziesz osoby (no może są wyjątki) która nie pomaga sobie informacjami z netu, poza tym to normalne m.in po to jest internet Smile z tym że niektórzy ludzie poprost aż za bardzo ułatwiają sobie życie, a później są problemy takie a nie inne...
b4r4t
Wszystko zależy od tego, do jakiego stopnia taki pomagający ułatwia piszącemu pracę ...

Jak trafisz dobrego promotora, to nie powinno być problemu ze spłodzeniem sensownego materiału ...

Ja osobiście mam jedną pracę przejściową za sobą ... (Przykłady wykorzystania symulacji komputerowej w technikach wytwarzania) i cieszę sie, że napisałem ją sam Smile

Jednak zdaję sobie sprawę, że jakbym nie umiał angielskiego zapewne potrzebowałbym pomocy kogoś kto taki angielski zna, pomoże w wyszukiwaniu materiałów, tłumaczeniu, zasugeruje jak to poskładać ... jednak i tak ostatnie słowo ma promotor (który też powinien takimi sugestiami naprowadzać na rozwiązanie problemu) ...

Na roku mam też ludzi, którzy po prostu kupują projekty (na przykład na PKM - Podstawy Konstrukcji Maszyn) ... przed każdą obroną takiego projektu się stresują, by broń boże nie dostać za trudnego pytania związanego z powstawaniem projektu ... dziękuję bardzo .. to ja już wolę robić sam, niż się potem tego uczyć ...

Podsumowując - pomoc do pewnego stopnia jest potrzebna, inaczej nie było by kogoś takiego jak promotor, który powinien nam pomagać.
Rzeczywistość jest jednak taka, że większość takich promotorów to doktorki/psorki, które mają to delikatnie pisząc gdzieś - radź sobie student sam... W takim wypadku pomoc kogoś, kto się na tym zna jest bardzo wskazana. Nie pochwalam jednak pisania komuś pracy od A do Z ...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.