Niewiedza nie stanowi usprawiedliwienia dla nieprzemyślanych działań.
Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, dobrze jest zasięgnąć porady.
Andrzej Sapkowski, Chrzest ognia
Czy Ty także obawiasz się, że Twoja wiedza nie jest wystarczająca?
Martwisz się, że nie poradzisz sobie z ważnym opracowaniem, czy pracą pisemną?
Czas Cię goni i obawiasz się, że stracisz go na opracowanie złej pracy?
Nie martw się!
Jestem jest od tego, aby Ci pomóc.
Zajmuję się m.in. tworzeniem wzorów edukacyjnych dla uczniów i studentów oraz przygotowywaniem szablonów odpowiednich rozwiązań i materiałów pomocniczych (w tym dla biznesu).
Ich zadaniem jest ułatwienie Ci życia, byś poczuł się komfortowo i pewnie.
Moje projekty opracowań, służą jako materiał wyjściowy i doskonały wzorzec do Twoich własnych prac.
Pomogę Ci także w zbieraniu materiałów i ich interpretacji, dobraniu odpowiedniej bibliografii i skomponowaniu szkicu oraz planu-zarysu Twojej dowolnej pracy.
Materiały te są bardzo pomocne przy przygotowywaniu własnych opracowań typu: prace magisterskie, prace licencjackie, prace zaliczeniowe, prace dyplomowe, referaty, badania i analizy, etc.
U mnie także zlecisz obróbkę i korektę już istniejącego i gotowego tekstu.
Wykonuję również schematy i projekty BIZNESPLANÓW - również w celu pozyskiwania środków z UE oraz uzyskania kredytów bankowych.
Gwarantuję wysoki poziom i niepowtarzalność każdego przygotowanego przeze mnie projektu pracy pisemnej, czy wzoru pomocy edukacyjnej i biznesowej.
Tworzę projekty opracowań naukowych o różnej tematyce i różnym stopniu trudności.
Praktyka, ogromne doświadczenie w pracy z tekstem i ogromna wiedza w danej dziedzinie sprawiają, że jestem w stanie sprostać każdemu wyzwaniu. Opracuję dla Ciebie taki wzorzec, wyjściowy materiał badawczy, projekt analizy, czy schemat pracy pisemnej, który będzie doskonałym szkicem także Twojej pracy magisterskiej, licencjackiej, czy innej!
Zajmuję się również przeprowadzaniem i analizą badań, wyszukiwaniem i gromadzeniem literatury, materiałów pomocniczych, ankiet, itp.
Opracowania naukowe typu:
prace magisterskie
prace licencjackie
prace dyplomowe
prace doktorskie
referaty, artykuły, publikacje
prezentacje maturalne
opracowania naukowe obcojęzyczne (język angielski)
prace zaliczeniowe
referaty, recenzje, streszczenia, biografie
wyszukanie i selekcja materiałów źródłowych
tworzenie planów prac
przeprowadzanie i analiza badań
Tłumaczenia
polsko-angielski
angielsko-polski
Prezentacje multimedialne
OFERTA KOREKTY, OBRÓBKI I PRZEPISYWANIA TEKSTÓW
Proszę o kontakt: gg 4850009, mail: mtx@op.pl
Współpracuję ze specjalistami w praktycznie każdej dziedzinie. Oferuję przystępne ceny dla studentów.
Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, dobrze jest zasięgnąć porady.
Andrzej Sapkowski, Chrzest ognia
Czy Ty także obawiasz się, że Twoja wiedza nie jest wystarczająca?
Martwisz się, że nie poradzisz sobie z ważnym opracowaniem, czy pracą pisemną?
Czas Cię goni i obawiasz się, że stracisz go na opracowanie złej pracy?
Nie martw się!
Jestem jest od tego, aby Ci pomóc.
Zajmuję się m.in. tworzeniem wzorów edukacyjnych dla uczniów i studentów oraz przygotowywaniem szablonów odpowiednich rozwiązań i materiałów pomocniczych (w tym dla biznesu).
Ich zadaniem jest ułatwienie Ci życia, byś poczuł się komfortowo i pewnie.
Moje projekty opracowań, służą jako materiał wyjściowy i doskonały wzorzec do Twoich własnych prac.
Pomogę Ci także w zbieraniu materiałów i ich interpretacji, dobraniu odpowiedniej bibliografii i skomponowaniu szkicu oraz planu-zarysu Twojej dowolnej pracy.
Materiały te są bardzo pomocne przy przygotowywaniu własnych opracowań typu: prace magisterskie, prace licencjackie, prace zaliczeniowe, prace dyplomowe, referaty, badania i analizy, etc.
U mnie także zlecisz obróbkę i korektę już istniejącego i gotowego tekstu.
Wykonuję również schematy i projekty BIZNESPLANÓW - również w celu pozyskiwania środków z UE oraz uzyskania kredytów bankowych.
Gwarantuję wysoki poziom i niepowtarzalność każdego przygotowanego przeze mnie projektu pracy pisemnej, czy wzoru pomocy edukacyjnej i biznesowej.
Tworzę projekty opracowań naukowych o różnej tematyce i różnym stopniu trudności.
Praktyka, ogromne doświadczenie w pracy z tekstem i ogromna wiedza w danej dziedzinie sprawiają, że jestem w stanie sprostać każdemu wyzwaniu. Opracuję dla Ciebie taki wzorzec, wyjściowy materiał badawczy, projekt analizy, czy schemat pracy pisemnej, który będzie doskonałym szkicem także Twojej pracy magisterskiej, licencjackiej, czy innej!
Zajmuję się również przeprowadzaniem i analizą badań, wyszukiwaniem i gromadzeniem literatury, materiałów pomocniczych, ankiet, itp.
Opracowania naukowe typu:
prace magisterskie
prace licencjackie
prace dyplomowe
prace doktorskie
referaty, artykuły, publikacje
prezentacje maturalne
opracowania naukowe obcojęzyczne (język angielski)
prace zaliczeniowe
referaty, recenzje, streszczenia, biografie
wyszukanie i selekcja materiałów źródłowych
tworzenie planów prac
przeprowadzanie i analiza badań
Tłumaczenia
polsko-angielski
angielsko-polski
Prezentacje multimedialne
OFERTA KOREKTY, OBRÓBKI I PRZEPISYWANIA TEKSTÓW
Proszę o kontakt: gg 4850009, mail: mtx@op.pl
Współpracuję ze specjalistami w praktycznie każdej dziedzinie. Oferuję przystępne ceny dla studentów.