FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

nasza klasa

mtx
Jesteście zapisani? Uważacie, że to ma sens? Znacie jakieś inne tego typu portale?
Bigrazer
Mi kolega przesłał linka do naszej klasy ale ja dokładnie nie wiem o co w tym chodzi. Czy to ma byc cos na wzór grona?
mtx
Troszkę. Chodzi o to, że masz portal społecznościowy związany z klasą. zapisujesz się do szkół do których chodziłeś i tam spotykasz ludzi z przeszłości Wink są fora, fotki i takie tam..
Ramelof
Jak tak popatrzałem na liste uczniów z mojego starego gimnazjum to ich strasznie mało się zrobiło. Administratorzy tej strony powini pomyśleć o tym jak tą stronę dobrze zareklamować bo się może to kiedyś rzydać.
gecko
Tak na marginesie - grono jest dość popularne w Warszawie (z zeznań koleżanki) natomiast w Krakowie? Nikt się tam nawet nie zarejestrował... Ciekawe czemu? (bez podtekstów - po prostu nie wiem więc pytam Razz )
mtx
ja dopóki się nie pojawiłam w Wwa tez nie wiedziałam, że jest coś takiego jak grono. po prostu mają dupiatą reklamę Smile
eddy007
nasza klasa to sens ? hmmm nie ,ale slyszales ze ADMINI (studenci politechniki wrocławskiej) 3 sprzedali za 3 miliardy dolarow ? w ciagu roku jaka reklame mieli ilu uzytkownikow .....
a podobne to fotka :p hehe ,ale fotka dla mnie jest 100% lepsza Smile
mtx
troszkę nie załapałam o co Ci chodzi.
pawelabrams
Ja też nie..... ze strzępów info załapałem, że uważa za 100% lepszy serwis fotke, zaspamioną przez pokemony..... ale ja sie nie znam, wiec niech ktos inny to przetłumaczy....
loginos
Jednak urok takich portali "społecznościowych" nie polega na tym, że mają dobrą reklamę w Internece czy w mediach. Społeczność powinna się rozwijać poprzez rozsyłanie linków znajomym.
"Jestem na takim wspaniałym portalu zarejestruj się i ty, pozwoli nam to na ..."
W ten sposób na portalu rejestrują się bardziej zaufani ludzie i jest mniejszy problem z trollowaniem spamem etc.

Natomiast o "naszej klasie" słyszałem, a raczej widziałem ich banner reklamowy, ale nie mam żadncyh poza tym wrażeń.
vrooth
chyba jestem troche niedoinformowany... jaka 'nasza klasa'? coś a'la grono dla starych roczników w celu łatwiejsej lokalizacji samych siebie? dobrze rozumiem?
jackill
A wejdź i sprawdź: http://nasza-klasa.pl/

Profilo mojej klasy z liceum już ktoś założył, co ciekawe niezwiązany z naszą byłą klasą oO A ten portal co na nim w USA miliony zarobili to: http://www.classmates.com/ . Grunt to dobry pomysł Smile I pierwszy milion zarobiony Wink
webek
Szukałem tam kogoś ze znajomych, ale nikogo nie znalazłem, więc nie mam co tam robić. mam profil na fotce i tam pisze ze starymi znajomymi. Fakt, jest tam dużo pokemonów, ale przecież nie ze wszystkimi trzeba pisać... zresztą lepsze to niż epuls Wink
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.