Jesteście zapisani? Uważacie, że to ma sens? Znacie jakieś inne tego typu portale?
nasza klasa
Mi kolega przesłał linka do naszej klasy ale ja dokładnie nie wiem o co w tym chodzi. Czy to ma byc cos na wzór grona?
Troszkę. Chodzi o to, że masz portal społecznościowy związany z klasą. zapisujesz się do szkół do których chodziłeś i tam spotykasz ludzi z przeszłości
są fora, fotki i takie tam..
Jak tak popatrzałem na liste uczniów z mojego starego gimnazjum to ich strasznie mało się zrobiło. Administratorzy tej strony powini pomyśleć o tym jak tą stronę dobrze zareklamować bo się może to kiedyś rzydać.
Tak na marginesie - grono jest dość popularne w Warszawie (z zeznań koleżanki) natomiast w Krakowie? Nikt się tam nawet nie zarejestrował... Ciekawe czemu? (bez podtekstów - po prostu nie wiem więc pytam
)
ja dopóki się nie pojawiłam w Wwa tez nie wiedziałam, że jest coś takiego jak grono. po prostu mają dupiatą reklamę 
nasza klasa to sens ? hmmm nie ,ale slyszales ze ADMINI (studenci politechniki wrocławskiej) 3 sprzedali za 3 miliardy dolarow ? w ciagu roku jaka reklame mieli ilu uzytkownikow .....
a podobne to fotka :p hehe ,ale fotka dla mnie jest 100% lepsza
a podobne to fotka :p hehe ,ale fotka dla mnie jest 100% lepsza
troszkę nie załapałam o co Ci chodzi.
Ja też nie..... ze strzępów info załapałem, że uważa za 100% lepszy serwis fotke, zaspamioną przez pokemony..... ale ja sie nie znam, wiec niech ktos inny to przetłumaczy....
Jednak urok takich portali "społecznościowych" nie polega na tym, że mają dobrą reklamę w Internece czy w mediach. Społeczność powinna się rozwijać poprzez rozsyłanie linków znajomym.
"Jestem na takim wspaniałym portalu zarejestruj się i ty, pozwoli nam to na ..."
W ten sposób na portalu rejestrują się bardziej zaufani ludzie i jest mniejszy problem z trollowaniem spamem etc.
Natomiast o "naszej klasie" słyszałem, a raczej widziałem ich banner reklamowy, ale nie mam żadncyh poza tym wrażeń.
"Jestem na takim wspaniałym portalu zarejestruj się i ty, pozwoli nam to na ..."
W ten sposób na portalu rejestrują się bardziej zaufani ludzie i jest mniejszy problem z trollowaniem spamem etc.
Natomiast o "naszej klasie" słyszałem, a raczej widziałem ich banner reklamowy, ale nie mam żadncyh poza tym wrażeń.
chyba jestem troche niedoinformowany... jaka 'nasza klasa'? coś a'la grono dla starych roczników w celu łatwiejsej lokalizacji samych siebie? dobrze rozumiem?
A wejdź i sprawdź: http://nasza-klasa.pl/
Profilo mojej klasy z liceum już ktoś założył, co ciekawe niezwiązany z naszą byłą klasą oO A ten portal co na nim w USA miliony zarobili to: http://www.classmates.com/ . Grunt to dobry pomysł
I pierwszy milion zarobiony 
Profilo mojej klasy z liceum już ktoś założył, co ciekawe niezwiązany z naszą byłą klasą oO A ten portal co na nim w USA miliony zarobili to: http://www.classmates.com/ . Grunt to dobry pomysł
Szukałem tam kogoś ze znajomych, ale nikogo nie znalazłem, więc nie mam co tam robić. mam profil na fotce i tam pisze ze starymi znajomymi. Fakt, jest tam dużo pokemonów, ale przecież nie ze wszystkimi trzeba pisać... zresztą lepsze to niż epuls