FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Dzwonki/sygnaly sms wlasnej produkcji

Nolt
Hej, jesli mozecie publikujcie dzwonki lub sygnaly wlasnej produkcji Smile Moze zaczne Razz jest to sygnal sms nagrany po kilku ... Very Happy piwach ^^

PATRZ JAKA FAZA!

Źródło: http://www.wizzi.pl/index.php?topic=289.msg775#msg775

Ps pozniej zamieszcze jeszcze kilka, dzwonkow mp3.
Deathplanter
Hmm... to może ja też wypowiem się w sprawie dzwonków ^.^. W moim przypadku, długo nie chciałem mieć komórki zaawansowanej technicznie, bo... nie chciałem "wiejskiego" dzwonka. Tysiące "różowych" wrzuca sobie Britneyki, utwory techno tudzież rap/hh, a jako, że sądziłem, że darcie ryja w moich klimatach byłoby mało oryginalne... stworzyłem właśnie coś całkiem oryginalnego.

Dzwonek SMS w moim wykonaniu to ostatnie sześć sekund utworu "Double Team" w wykonaniu Tenacious D. Niech mi ktoś powie, że to mało oryginalne Wink. Niedoinformowanym polecam w celach promocyjnych pobrać cały album (pamiętajcie, że jest to legalne pod warunkiem, że usuniecie go w ciągu 24h od pobrania).

Dzwonek oczekującej rozmowy powinien się jednak różnić od powiadomienia i dlatego skonwertowałem "****** a Dog" z żółtej edycji "Take off Your Pants and Jacket" Blink-182. Utwór bardzo melodyjny, tekst i wokal po prostu... inny Wink.

Obróbka utworów w mojej Nokii 6230i ograniczała się do wycięcia w Double Team interesującego mnie fragmentu przy pomocy Audacity a następnie zakodowania wyjściowej próbki do mp3ki mono o bitrate 64kbps, co by nie marnować pojemności dysku.