İleride bütün programlar internet üzerinden kullanılacak. Güzel bir şey bu. Tabii önce internet hızının artması ve kota sınırının kalkması lazım.
Zaten onu diyorum. Emek verip bir sistem kurmuşlar. "Zort" diye çıkmadı herşey ortaya. kriptontr'den azıcık saygılı olmasını istedim.
google dan para aliyor olabilir arkadas:D
buarada google in binlerce projesi var ama olay insanlara hizmet vermek degil para kazanmak insanlara hizmet vermek ikinci planda.
hatirlayin simdi gmail olayini neler demislerdi maillerinizi okuyup reklam koyacagiz
simde gphone diye birsey ustunde calisiyorlar ve bu telefon insalara bedava verilecek ( bu bana pek inandirici gelmesede) icinde google la alakali hersey olacak ve google ordan reklam yayinlayacak.
sizce insanlara hizmet etmek icin mi ? reklam+hizmet mi?
unutmayin google koskoca bir sirket onun ayakta durmasini saglayan etmenler var
bunun basinda finansal destekler geliyor. adamlar kiytiriktan iki calinti script ile birseyler yapmiyor onlar uretiyor urettiriyor deniyor degistiriyor kullaniyor. ve siz kullaniyorsunuz reklamlarina tikliyorsunuz arada bi cidden ilginizi ceken birseyler olunca ve google ayakta kaliyor. bu cark boyle donuyor.
adamlari bisiler yapmadi diye elestirmek yanlis cunku onlarin derdi sadece daha buyuk sirket daha cok para.. adamlar profesyoneller bizse sadece duz mantikla bakiyoruz gmail iyi kullaniyoruz iste picasa filan tamam orkut manyak birsey googlevideo kopartmis dokuman olayi beni cezbediyor filan diyoruz...