İnternet Browserlerı
Yaw ben neden google ve linux fanatiklerine ısınamıyorum 
| darkeagle wrote: |
| Yaw ben neden google ve linux fanatiklerine ısınamıyorum |
sen ruhunu bill gates e satmışın olm
yaw bu forum çok durgun ve puanım bayağı az
benimle polemiğe girermisin ?
| kriptontr wrote: | ||
sen ruhunu bill gates e satmışın olm yaw bu forum çok durgun ve puanım bayağı az benimle polemiğe girermisin ? |
birşeyi fanatiği olmak alında pek doğru değil gerçi ben linux fanatiğiyim ama olsun(:
ihtiyaca göre program seçmek en mantıklısı bilgisayar okur yazarlığı oranını artırmadan linux linux diye bağırmak çok mantıklı gelmiyor bana.
ihtiyaca göre program seçmek en mantıklısı bilgisayar okur yazarlığı oranını artırmadan linux linux diye bağırmak çok mantıklı gelmiyor bana.
ben hala explorer kullaniyorum
yillarin aliskanligi kolay kolay terkedilmiyor
ama cevremdeki iyi bilgisayarcilarin hemen hemen hepsi explorer i terk etti
firefox veya opera kullaniyorlar
bugunlerde apple nin tarayicisi safari de bir hayli konusuluyor.malum yeni versiyonuyla windows altindada calisacak sekilde piyasaya cikti.
yillarin aliskanligi kolay kolay terkedilmiyor
ama cevremdeki iyi bilgisayarcilarin hemen hemen hepsi explorer i terk etti
firefox veya opera kullaniyorlar
bugunlerde apple nin tarayicisi safari de bir hayli konusuluyor.malum yeni versiyonuyla windows altindada calisacak sekilde piyasaya cikti.
| BURAK_X wrote: |
| Evet ya forumda yine akan sular dindi(umarım doğru bir değim kullanmışımdır). |
Akan sular dindi değil durdu olabilir ama senin kullanmaya çalıştığın sakinleşti anlamını tam burada karşılamaz.
Üstelik "değim" değil "deyim".
| mr.emre wrote: | ||
Akan sular dindi değil durdu olabilir ama senin kullanmaya çalıştığın sakinleşti anlamını tam burada karşılamaz. Üstelik "değim" değil "deyim". |
fanatiklikten çok fan lık diyelim :d
daha iyi hizmetleri micros~1 versin onun fanı olalım kardeşim.
bu arada operada baba browserdir ses tanıma felan gibi fanttastik özellikleri var.ama bazı kökten güvenlik önlemleri yüzünden gelişmiş uygulamalarda sorun çıkarabiliyor.
daha iyi hizmetleri micros~1 versin onun fanı olalım kardeşim.
bu arada operada baba browserdir ses tanıma felan gibi fanttastik özellikleri var.ama bazı kökten güvenlik önlemleri yüzünden gelişmiş uygulamalarda sorun çıkarabiliyor.
katılıyorum
opera hakkaten kral bi browser,şiddetle tavsiye ediyorum kullanmayan varsa.. ilk başta alışmakta zorlanabilirsiniz,ama alışınca ie nin de firefokzun da yüzüne bakmıcaksınız
bu arada resmin büyüklüğü forumu duman etmiş...
| kriptontr wrote: | ||
sen ruhunu bill gates e satmışın olm yaw bu forum çok durgun ve puanım bayağı az benimle polemiğe girermisin ? |
Polemik ..... sana
Ben firefox kullanıyorum ve çok mutluyum 
| Kleopatra wrote: |
| Ben firefox kullanıyorum ve çok mutluyum |
Ben de firefox kullaniyorumve gercekten memnunum guzel ve kullanisli ayrica addonlariyla cok fazla ozellik sunuyor acikcasi benim icin cazipp olan ozelligi guvenli olmasi/
FireFox'u eskiden kullanıyordum ama şimdi yavaş geliyor bana.Ayrıca tüm internet kafelerde IE var.İnsan alışınca bırakamıyor...