Gdyby ktoś chciał zaproszenie do Bitefight, to chętnie udostępnię
co sądzicie o tym schemacie gry? tak jak gladiatorzy i jeszcze jakaś tam gra. Lubicie coś takiego? czy wolicie inne TYPY gier. Jakie?
@mtx jak już dajesz jakąś informację to daj dokłane namiary. Już drugi dzisiaj czytam Twój post , gdzie nie ma konkretów.
Bitefight o jezzzu, debilna gra strata czasu, i jescze grywa w to 99% dzieci neostrady które psamuja linkami. Dla mnie ta gra jest po prostu żałosna i w ogólnie nie rozbudowana, wszystkie gry które jada na tym silniku są bezsensowne, lepiej juz pograć w outwara jeżeli ma się grać w browser-based gierki, bo ta gra przynajmniej jest rozbudowana i zadbana, a twórcy się wysilili i napisali unikatowy kod, no i oczywiscie grywalnosc jest wysoko.
Jak ktoś chce sprawdzić to torax.outwar.com, ja gram an serverze torax 
konstrukcja, pomysł na gre jest tragiczny... ta gra nie wymaga żadnego myślenia, nawet odrobiny, zero umiejętnosci, tylko klikanie, klikanie, i jeszcze raz klikanie... szkoda czasu :/
no ale z czasów jak byłem jeszcze zadowolonym z zycia graczem ogame.pl, toz ciekawości poswieciłem na bitefight 2 tygodnie... refleksja była prosta -> badziewie - bitefight, metaldamage i chyba cos jeszcze zrobili :/
Tak szczerze?
Bitefight jest którymś z kolei powieleniem gry nie pamiętam jakiej. Najpierw Ogame zrobił podobną grę. Potem zrobił następną na tym samym silniku. Potem następną. Zaczął udostępniać silnik za kasę. No i się pojawiło dziesiątki nędznych gier na silniku ogejma które nie wymagają nic, ale to nic myślenia tylko klikania. Ot co...
bitefight czy inne badziewia raczej nie są na silniku ogame.... x-wars i inne syfy tak, ale bitefight i temu podobne (metaldamage, ...) na 99% nie
oczywiście moge sie mylić 
Nie chodzi tyle co o silnik (engine) gry ale o prosty schemat, programiści którzy zdobyli doświadczenie w tworzenie tego typu aplikacji, bardzo szybko mogli stworzyć nowy silnik działający na podobnych zasadach, być może silnik bitefight to jest jakiś odpad który powstał przy tworzeniu bardziej skomplikowanych gier
Pewnie nawet bezpośrednio skopiowane wiele kawałków kodu odpowiedzialnych za obsługe funkcji które niezależnie od typu gry muszą działać stabilnie i być dobrze sprawdzone, a ich budowa nie ma wpływu na to jak działa wyższa warstwa oprogramowania.
O! Mtx widzę, że w Bitefight'a pogrywasz. Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś jakieś screeny z tzw. members area zarzucił
(5 screenów mi styknie, daję 8Frih$).
Dzięki z góry, pozdro 
Jak dla mnie to była trochę za prosta gra, ale jedno mi bardzo pasowało, nie trzeba było poświęcać dużo czasu na granie. Może bym jeszcze do niej wrócił ale w sumie sam nie wiem
w tego typu grach zawsze jest latwo miec duzo kasy, reputacji itp , zalezy czego ta gra dotyczy, wystarczy maly surf linkow na odpowiednich stronach :p jak dla mnie to takie gry szybko sie nudza
| SoFly wrote: |
| w tego typu grach zawsze jest latwo miec duzo kasy, reputacji itp , zalezy czego ta gra dotyczy, wystarczy maly surf linkow na odpowiednich stronach :p jak dla mnie to takie gry szybko sie nudza |
i dodam że są jeszcze bez sensu ponieważ należy tracić kasę i czas a nie ma się nic z tego...
ktos poprostu robi świetny interes na zestresowanych ludziach, pragnących odreagować wszystkie swoje stresy na głupiej grze, przez beznamiętne klikanie...
biznes to biznes 
Zgadzam się ale w sumie co w tych grach tak bardzo wciąga ludzi. Czy może chęć pokazania że jest się lepszym od innych...
bitefight jest spoko.
ale co powiecie na darmowy 3d mmorpg??
naprewde jest the best . ^^ sprawdzcie sobie
pozdro
Rappelz >> http://www.rappelz.com
niech to będzie jedyne miejsce na ten link (i nazwę gry). za każde następne będzie kara
to powyżej to jest spam jakich mało
może mała interwencja siły wyższej?
btw i znowu powtórze, że bitefight i reszta temu podobnych śmieći to syf i strata czasu, a często i pieniędzy...
Bittefight jest do niczego. Pamiętam, że ledwo co nie zacząłem gry i zapoznawania się z menu to już mnie zaczęli atakować! Żadnej ochrony nowego gracza nie ma, od razu jesteśmy narażeni na ataki tych silniejszych.
Serdecznie nie polecam 
Też uważam, że ta gra to jedna wielka porażka. Zero myślenia, zero planowania, mnóstwo klikania. Fakt, dla osób, które piszą listy do brawo w stylu "ciąża pozamaciczna pod kolanem" gra nadaje się idealnie ;p
Pozostałym sugeruję pogranie w coś innego.