aşırı derecede bağımlılık yapan çözene kadar deliler gibi uğraşarak saatlerce bilgisayar başından kalkmamanıza neden olan oyun yani bendeki etkileri böyleydi
bazı bulmacalar çok kolay hemen çözülüyor ama bazılarıyla saatlerce ugrasıosunz çözmek için lafın kısası boş vaktiniz varsa ve bulmacayi seviyorsanız www.ipucunuz.net ben 2 günde toplam 10-11 saatte falan bitirdim oyunu ve 22940 kullanıcı arasında 72.yim. siteye üye olmak çok kolay sadce kullanıcı adını belirliyorsunuz o kadar takıldığınız yerlerde ipucları veririm bulmacaları çözen arkadaşlar cevapları vermesin sadece ipucu versin yeter oyunun zevki kalmaz...
İpucunuz.net
Boş zamanımda bir bakıcam.Sağol...
birde sifre adında bi oyun vardı çıldırtmıştı beni 
şifre oyunu çok iğrenç bu daha güzel ama gyzem hepsinden güzel.Serbyada epey iyi.Serbya için www.serbya.net böyle bi şifre oyunu gyzem için www.gyzem.com a girin.Gyzem daha açılmadı yakında açılcak daha önce açıkdı ve süperdi gerçekten.Serbya açık 36 da takıldık arkadaşlarla.
www.hackquest.de adındanda anlaşılabileceği gibi...
şu hackquesti anlamadım
| Kleopatra wrote: |
| şu hackquesti anlamadım |
ipucunuz net gibi senden b şekilde şifreyi bulmanı istiyor. bilgisayar bilgisi gerekli tabi...
bilgisayar bilgim epey var ama siteye girince nereye tıklicam ki tıklancak bi yer yok
| Kleopatra wrote: |
| bilgisayar bilgim epey var ama siteye girince nereye tıklicam ki tıklancak bi yer yok |
zıhıhaha
anlamadın beni ben oyuna başlayamadım
önce üy oluyosun.sonra quest (görev aşama sevise yada sınaw) lardan birini seçip arayüzün sensen isteiği şifreleri bulmaya çalışıyosun.