İnternet ortamından ayrılmak istedim. Çünkü bu sene OKS'ye giricem. Pek fazla tanıyan yok beni hatta kimse tanımıyor bile
Ama olsun. İyi bir arkadaş ortamı var katılmak isterdim aranıza ama olmadı. Neyse uzun lafın kısası. OKS'nin son kurbanı olmak için OKS giyotininin altına girmeme 8 ay kadar bir süre kaldı. Arada bu hesaba arkadaş girecek Host kapanmaması için.
Benden bu kadarlık
| maeglin20 wrote: |
| İnternet ortamından ayrılmak istedim. Çünkü bu sene OKS'ye giricem. Pek fazla tanıyan yok beni hatta kimse tanımıyor bile |
Başarılar.
Sınava böyle ölüme gidiyormuş gibi bakmayın gençler.
Sınava böyle ölüme gidiyormuş gibi bakmayın gençler.
| insolent1 wrote: |
| Başarılar.
Sınava böyle ölüme gidiyormuş gibi bakmayın gençler. |
Ailelerin bilinçsizce öğrencileri sıkıştırmasından sanki "öcü" gibi geliyor sınav..
|
Ailelerin bilinçsizce öğrencileri sıkıştırmasından sanki "öcü" gibi geliyor sınav.. |
başarılar kardeş;
Sanalın gerçeğinin önüne geçmemesine karar vermen çok doğru bence...
Sanalın gerçeğinin önüne geçmemesine karar vermen çok doğru bence...
| İnternet ortamından ayrılmak istedim. Çünkü bu sene OKS'ye giricem. Pek fazla tanıyan yok beni hatta kimse tanımıyor bile |
başarılar bu eğitim sistemi giyotin ama ona giyotin gibi bakmamak gerekiyor yoksa başımız çok uçar sonuçta önünde öss kpss ve birçok sınav var. bunların hepsini atlattığında vay a......... diyeceksin bunlarıda atlattık.
Sana tek tavsiyem stres yapma eğer stres yaparsan işin çok zor.
Sınavlar olmasa hayatın bir anlamı olmaz. Her ne kadar sıkıcı olduğu, zorlayıcı olduğu olsa da.
| insolent1 wrote: |
| Sınavlar olmasa hayatın bir anlamı olmaz. Her ne kadar sıkıcı olduğu, zorlayıcı olduğu olsa da. |
| cavbela wrote: | ||
başarılar bu eğitim sistemi giyotin ama ona giyotin gibi bakmamak gerekiyor yoksa başımız çok uçar sonuçta önünde öss kpss ve birçok sınav var. bunların hepsini atlattığında vay a......... diyeceksin bunlarıda atlattık. Sana tek tavsiyem stres yapma eğer stres yaparsan işin çok zor. |
Haklısın.. Ancak dediğim gibi sanki bu sınav son durakmış gibi algılandığı için çocuklarada stres yaptırıyorlar.. Ama halbuki hiç bir yeri kazanamayıp okuyamasan bile adam gibi adam olmak bazen herşeyin telafisi olabiliyor..
| Quote: |
| Haklısın.. Ancak dediğim gibi sanki bu sınav son durakmış gibi algılandığı için çocuklarada stres yaptırıyorlar.. Ama halbuki hiç bir yeri kazanamayıp okuyamasan bile adam gibi adam olmak bazen herşeyin telafisi olabiliyor.. |
tamam doğru yoldasın...
| maeglin20 wrote: | ||
Ailelerin bilinçsizce öğrencileri sıkıştırmasından sanki "öcü" gibi geliyor sınav.. |
seninle aynı sorunalrı yaşıyorum dostum..
bu arada yaşıtım olmanada sevindim
sana sınavda başarılar..bakalım ben ne yapacağım..
devam. ii etmşin
| Coomedy wrote: | ||||
seninle aynı sorunalrı yaşıyorum dostum.. bu arada yaşıtım olmanada sevindim sana sınavda başarılar..bakalım ben ne yapacağım.. |
Sanada kolay gelsin. Unutma, rakibimsin
iki sene önce bende girdim of ne günlerdei onlar üstüne bi de katsayilari dusurduler hayatim kaydi...
| Quote: |
| Haklısın.. Ancak dediğim gibi sanki bu sınav son durakmış gibi algılandığı için çocuklarada stres yaptırıyorlar.. Ama halbuki hiç bir yeri kazanamayıp okuyamasan bile adam gibi adam olmak bazen herşeyin telafisi olabiliyor.. |
bizim boyle insanlara ihityacimiz var iste helal olsun arkadasim basarilar dilerim sen genede siki calis bu ulkede adam olmakta paye etmiyor artik....
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı...Başarılar
Arkadaşlar bi vedada benden uzun süredir foruma uğrayamıyordum zaten doğru düzgün bıraktım gibi bişi olmuştu belki bir gun dönerim
hadi eyw...
| maniac_ea wrote: |
| Arkadaşlar bi vedada benden uzun süredir foruma uğrayamıyordum zaten doğru düzgün bıraktım gibi bişi olmuştu belki bir gun dönerim |
FriHoster olup da gitmek var mı