http://www.postcrossing.com/ bu site aracılığıyla dünyanın başka yerlerindeki kişilerle birbirinize kartpostal gönderebiliyorsunuz.
Siteye üye olduktan sonra istediğiniz zaman bi adres alıyorsunuz o adrese kartpostal yolluyorsunuz bu sayade sizinde bi kartpostal alma hakkınız oluyor. Sistemde sizin adresinizi başka birisine veriyor. Ben dün üye oldum hatta bide adres aldım yarın macaristana bi kartpostal yolluyacağım. . .
Güzel işmiş bende bir ara bakayım şu işe
Güzel bir şeye benziyor ama internet kafede Yassak programı var açmıyor siteyi... 
| nfsforever wrote: |
Güzel bir şeye benziyor ama internet kafede Yassak programı var açmıyor siteyi...  |
tamam anlaşıldı kartpostal göndermek çok müstehcen bişeymiş. ..
Kartpostal alıp gönderirken bir ücret falan ödemeyeceğiz değil mi?
| Kartpostal alıp gönderirken bir ücret falan ödemeyeceğiz değil mi? |
siteye ödemiyorsun ama gönderirken pttye bide kartpostalı satın aldığın yere birazcık ödeme yapman gerekiyor.
paralı olması kötü gereksiz gibi geldi 
nasıl yani parayı nasıl yatırıyoruz anlamadım ben bu siteyi pek ama
paralı değildir. cavbela şeyden bahsetmiş: eğer siteden değilde kendin gönderirsen kartpostalı aldığın yere ve ptt ye para veriyorsun ama bu sitede yok.. anlatabildim umarım
zaten kartpostal internetten gönderilemediği için(zaten işi ilginç kılan yanda burası yoksa ben dünyanın öbür ucundaki adamla kameralı sohbet bile edebiliyorum) mecburen pttden yolluyoruz e pttde öpücükle çalışmıyorya para veriyoruz.
| cavbela wrote: |
| zaten kartpostal internetten gönderilemediği için(zaten işi ilginç kılan yanda burası yoksa ben dünyanın öbür ucundaki adamla kameralı sohbet bile edebiliyorum) mecburen pttden yolluyoruz e pttde öpücükle çalışmıyorya para veriyoruz. |
bir konu ancak bu kadar güsel özetlenir yaw. muhaha
Güzel bir şeye benziyor ama internet kafede Yassak programı var açmıyor siteyi...  |
ne kadar ayıp. hiç yakısıyormu müstechen sitelere girmeye calismak. kapanır tabi o zaman
üye olacacim bakim bi hosuma gidecek sanirim tesekkur ederim
iyiymiş güzelmiş hoşmuş, ben de yollamalıyım. Bana Rastgele finlandiyalı geldii
Yollamam mıı